به گزارش مشرق اين روزنامه نوشته است که داوودي مهاجر مدعي شده که مردم ايران اگر ايراني هستند و اگر به فکر «حفظ دين» خود هستند، بايد جمهوري اسلامي را برچينند و نظامي ايجاد کنند که همه افراد بتوانند آزادانه و در پناه دموکراسي آنطور که ميخواهند زندگي کنند! به گزارش شبکه ايران، اين مشاور سابق وزراي دولت اصلاحات و همکار فعلي موسسه
NED آمريکا البته اظهارنظرهاي جالب ديگري نيز کرده است. مهاجر که سابقه عضويت در شوراي مرکزي سازمان غير قانوني ادوار تحکيم را در کارنامه خود دارد، مطالبه جريان موسوم به اصلاحطلبي در ايران را تنها «کسب قدرت» دانسته و با متهم کردن اين افراد به استفاده ابزاري از مردم، گفته است: استراتژي اعلام شده اصلاحطلبان فشار از پايين و چانهزني در بالا به معناي استفاده از هر ابزاري از جمله مردم براي چانهزني در بالا و کسب قدرت سياسي در چارچوب نظام جمهوري اسلامي بود. آنها به قدرت مردم تکيه ميکردند تا بتوانند اين لابي را در بالا براي سهمخواهي از قدرت انجام دهند. اين تحليلگر مسائل زنان در تلويزيون دولتي آمريکا VOA همچنين از اصلاحطلبان ايران دعوت کرد تا مانند او بهراحتي با شبکههاي تلويزيوني و رسانههاي مخالف جمهوري اسلامي ايران همکاري کنند.
تشکر رهنورد از مخملباف به خاطر «سکس و فلسفه»
پس از آنکه محسن مخملباف جايزه جشنواره زنان آلمان را که به خاطر فيلم «سکس و فلسفه» به وي اهدا شده بود؛ به زهرا رهنورد تقديم کرد، همسر موسوي نيز در پيامي از اين خانواده هنرمند (!) تشکر کرد. در بخشي از اين پيام آمده است: «کيست که نداند وفاداري و عشق شما به ملت چگونه الهامبخش بزرگي در درک زيباييشناسي و خلاقيت هنريتان بوده است. تا آن حد که شما را به هنرمنداني نهفقط براي ايران بلکه به هنرمنداني براي بشريت دردمند تبديل کرده است؛ بويژه آنکه تبعيضها و سرکوبها نسبت به همه ملت و بويژه زنان را با ابزار سحرانگيز سينما، متعهدانه بيان ميکنيد». البته همسر موسوي توضيح نداد که وي چگونه به درک زيباييشناسي مخملباف در «سکس و فلسفه» پي برده است! رهنورد در پايان نوشته است: «اميدوارم در راه محبت، لطافت، زيبايي طبيعت و در مسير آزادي، برابري و دموکراسي همه ما هميشه درکنار هم باشيم و هرگز هنرمان را با هيچ پاداشي جز سعادت خلق مبادله نکنيم».
ياسر رحماني يک آبروريزي ديگر براي فرقه
در روزهاي اخير رسانههاي حامي فرقه سبز مانند سايت منتسب به گروهک غيرقانوني علامه، جرس و کلمه خبري منتشر کردند که در آن از حکم سنگين کميته انظباطي مرکزي وزارت بهداشت براي دانشجويي به نام «ياسر رحماني» از اعضاي سابق طيف غيردانشجويي علامه خبر داده شده بود و با اصرار بر دروغهاي مکرر سعي در فرافکني رسانهاي داشتند. اين رسانهها حتي مصاحبهاي را منتشر و از قول رحماني اظهاراتي را منتشر کردند اما بخوانيد اصل ماجرا را. روز دوشنبه مهدي اميريان دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي شيراز و عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت در گفتوگو با «خبرنامه دانشجويان ايران» اظهار کرد: «بعد از انتشار خبر نقلقول جديد ياسر رحماني با سايت منتسب به گروهک غيرقانوني علامه که به تبع آن ديگر سايتهاي ضدانقلاب اکاذيب ديگري منتشر کردند، بنده طي تماس تلفني که در دوشنبه 8/9/89 ساعت 12:35 با ياسر رحماني داشتم، ايشان ضمن تکذيب و رد هرگونه مصاحبه و گفتوگو با رسانههاي اپوزيسيون و سايت منتسب به گروهک طيف علامه که از آن بهعنوان منبع اصلي خبرها ياد ميشود، اظهار کرد با توجه به اينکه پس از مصاحبههاي قبليام که با رسانههاي داخلي و افشاگريهاي مبني بر ارتباط طيف علامه با گروهکهاي تروريستي و ضدانقلاب انجام شد، بنده مکررا از سوي گروهکهاي تروريستي تهديد شدم به همين خاطر از مصاحبه مجدد جهت تنوير افکار عمومي درباره دروغپراکني سايتهاي اپوزيسيون واهمه دارم».
برادر بوش: آشوبهاي خياباني در ايران ربطي به نتيجه انتخابات نداشت
جب بوش، برادر کوچکتر جورج بوش که يکي از نامزدهاي احتمالي حزب جمهوريخواه براي انتخابات رياستجمهوري آينده آمريکاست از استراتژي دولت اوباما در قبال ايران انتقاد کرد. به گزارش عصر ايران برادر کوچکتر جورج دبليو بوش رئيسجمهوري سابق آمريکا در مصاحبهاي با شبکه «نيوزمکس» با ادعاي اينکه ايران بزرگترين تهديد براي منافع ايالات متحده است، افزود: تهديد نظامي بايد همچنان روي ميز باشد تا رهبران ايران را مجبور به متوقف کردن برنامههاي اتميشان کند. وي با اشاره به اينکه دولت آمريکا بايد به طور جدي در انديشه تغيير رژيم در ايران باشد، افزود: «ما بايد در حمايت از مخالفتهاي مدني ضدرژيم در ايران بهطور تهاجميتري اقدام کنيم». جب بوش در ادامه مدعي شد: «من وقتي رويکرد دولت اوباما در قبال اعتراضات خياباني متعاقب انتخابات سال گذشته در ايران را ديدم، نااميد شدم. اعتراضاتي که ارتباط زيادي به نتايج انتخابات نداشت و ناشي از خواست مردم ايران براي رسيدن به آزادي بود. ما در زماني که بايد در حمايت از خواست آزادي در ايران فعالتر ميبوديم، در حمايت از آن بسيار سست عمل کرديم».