به گزارش مشرق به نقل از مهر، بارج 12 هزار تنی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی که حامل لولههای گاز فاز 19 پارس جنوبی بود در نزدیکی جزیره خارگ در آبهای خلیج فارس به دلیل برخورد با تپههای مرجانی و وقوع طوفان دچار حادثه شد.
این شناور پشتیبانی به دلیل ایجاد چندین شکاف در بدنه در حال غرق شدن بود که با حضور به موقع شناورهای امداد و عملیاتی شرکت پایانههای نفتی از غرق شدن این بارج 12 هزار تنی جلوگیری شده است.
با این وجود، تمامی لوله های گاز بتن اندود شده این شناور در عمق 40 تا 70 متری آبهای خلیج فارس در نزدیکی پایانه نفتی خارگ غرق شده است.
پیگیریها حاکی از آن است که تمامی کارکنان این بارج هم اکنون در صحت و سلامت به سر می برند و این حادثه تنها خسارت مالی به همراه داشته است.
سید پیروز موسوی مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی امروز در گفتگو با مهر با تایید این حادثه دریایی، گفت: با حضور شناورهای امداد و عملیاتی، هم اکنون لاشه بارج آسیب دیده به حوضچههای پایانه نفتی خارگ منتقل شده است.
این مقام مسئول با اعلام اینکه در حال حاضر تخلیه آب این شناور توسط کارکنان پایانه های نفتی آغاز شده است، بیان کرد: اما برای تعمیرات اساسی این شناور نیاز به مشارکت شرکتهای دیگر است.
وی همچنین در پاسخ به پرسش مهر در خصوص تخلیه لولههای گاز این بارج 12 هزار تنی توضیح داد: مختصات جغرافیایی محل غرق شدن لولههای گاز مشخص شده است و به زودی بیرون کشیدن این لولههای گاز آغاز میشود.
در همین حال محمدکاظم نیکنام مدیرعملیات شرکت پایانه های نفتی اعلام کرده است: 10 نفر از کارکنان عملیات دریایی شرکت پایانه های نفتی توانستند از غرق شدن یک بارج 12 هزار تنی حمل لوله در آب های خلیج فارس جلوگیری کنند.
این بارج از خرمشهر به مقصد پارس جنوبی در حرکت بود که گرفتار طوفان شد و تعادل کشتی به هم خورد و در شرایط غرق شدن قرار گرفت.