به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، با سرد شدن هوا شاهد حضور بیشتر پرندگانی از قبیل گنجشک، یاکریم، کبوتر و سایر پرندگان در حیاط خانهها، بالکنها، لبه پنجرههای خانههای مسکونی و حتی اداری هستیم. باید با این پرندگان مهربانتر باشیم. به همین منظور و برای لمس این مهربانی، در آخرین جلسه آموزشی "طرح ملی محیط یار" با طراحی یک برنامه آموزشی شاد، سرگرم کننده و عملی، دانشآموزان پیشدبستانی آموختند که چگونه از دورریزهای غذایی و مواد بسیار ساده میتوان غذایی باب طبع پرندگان آماده کرد.
اداره کل محیط زیست استان البرز همچنین اعلام کرد: از دانشآموزان خواسته شد تا دورریزهای غذایی خود نظیر نان خشک، پلو، گندم و جو را در طول هفته گذشته از آشپزخانههای خود جمعآوری کرده و برای این جلسه با خود بیاورند.
سپس با آب و آرد خمیر تهیه کرده و دورریزهای غذایی خود را با خمیر مخلوط کردند.خمیر خوشمزه آماده جاسازی در بین مخروط درخت کاج شد.
پس از پر کردن مخروط ها با خمیر، آنها را با طناب ها بسته و از درختان محوطه آویزان کردند تا در روزهای سرد و بارانی در پیش رو، غذای دلپذیر و قابل دسترسی برای پرندگان باشد.
در پایان نیز جوایزی از سوی اداره محیط زیست شهرستان کرج به این آشپزهای کوچک اهداء شد.
جشنواره آشپزی برای پرندگان در راستای طرح ملی محیط یار در کانون استانی فرهنگی – تربیتی شهید فهمیده برگزار شد.