به گزارش مشرق، عصر ايران به نقل از وب سايت "استريت تايمز" نوشت: يک سخنگوي فيفا که نامي از او برده نشده به اين وب سايت گفته است که فيفا حدود دو ماه پيش با مسئولان فدراسيون فوتبال ايران بر سر پوشش زنان فوتباليست ايراني توافق کرده است .
اين مقام فيفا گفت: "فيفا و فدراسيون فوتبال ايران روي پوشش تيم دختران زير 15 سال ايران توافق کردند . فدراسيون فوتبال ايران پذيرفت که آنها مقنعه را به عنوان لباس ورزشي کنار بگذارند و در عوض و به جاي مقنعه از "سر بند "(شبيه کلاه شنا) استفاده کنند".
وي افزود که توافق فدراسيون فوتبال ايران با فيفا در اول مي 2010 ( اوايل خرداد 1389 ) انجام شده است .
" سربندي " که تيم ملي فوتبال زنان ايران از آن استفاده خواهند کرد شبيه سربندهايي است که زنان شناگر در مسابقات از آن استفاده مي کنند ، با اين حال سه هفته پيش مرضيه اکبر آبادي معاون سازمان تربيت بدني لباس جديد طراحي شده را نا مناسب دانسته بود .
فيفا دراکتبر سال گذشته ميلادي ( مهر ماه 1389) طي نامه اي به فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرد که حضور تيم دختران ايران در اين رقابتها به دليل داشتن حجاب و سرپيچي از قانون چهار بازي در فيفا ممکن نيست.
اين تصميم با مخالفت فدراسيون فوتبال و کميته ملي المپيک ايران مواجه شد و فدراسيون فوتبال ايران در نامه اي رسمي به " بن همام " که عضو کميته اجرايي فيفا هم هست رسما اعتراض خود را اعلام کرد اما در نهايت در جلسه کميته اجرايي حضور ايران تاييد نشد.
به همين دليل و پس از محروميت فوتبال دختران زير 15 سال ايران ، علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و اميد جمالي عضو کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در روز 14 آوريل 2010 (25 فرودين 89) به مقر فيفا در سوييس رفتند و مذاکراتي در اين باره با سپ بلاتر رئيس و جرومه والکه دبيرکل فيفا انجام دادند .
پس از بازگشت کفاشيان و جمالي از سوئيس ، فدراسيون فوتبال با تنظيم نامه اي براي رييس فيفا ، نحوه پوشش دختران ايران و همچنين عکس و فيلم پوشش جديد پيشنهادي دختران ايران به همراه تمامي فاکتورهايي که قانون چهار را راعايت کند به فيفا فرستاد .
سخنگوي فيفا اعلام کرد که اين سازمان با فدراسيون فوتبال ايران توافق کرده تا تيم ملي فوتبال زنان زير 15 سال ايران با پوشش مورد توافق در بازي هاي المپيک نوجوانان در سنگاپور شرکت کنند.