کد خبر 170752
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۶

ژنرال‌های آمریکایی که در پنج سال اخیر رهبری جنگ افغانستان را به عهده داشته‌اند به سرنوشت ناخوشایندی دچار شده‌اند که از آن به یک نفرین تعبیر می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نگاهی به سرگذشت چهار ژنرال آمریکایی که رهبری نظامیان این کشور و ناتو را در جنگ افغانستان بر عهده داشتند، از سرنوشت شوم آنان در خبر می‌دهد.

ژنرال «دیوید مک‌کرنان»

«رابرت گیتس» وزیر دفاع وقت آمریکا در سال 2009 از مک‌کرنان خواست تا استعفا دهد. این درخواست استعفا یک سال پیش از پایان دوره کاری این ژنرال آمریکایی بود.

اخراج مک‌کرنان پس از روی کار آمدن باراک اوباما، در واقع مخالف با استراتژی این ژنرال آمریکایی در جنگ افغانستان بود.

 

ژنرال «استانلی مک‌کریستال»

این ژنرال آمریکایی که در عملیات‌های ویژه سابقه داشت، با فرمان اوباما به منظور بازسازی جنگ به کمک نیروهای تازه اعزام شده، فرماندهی نیروهای آمریکایی و ناتو را در افغانستان به عهده گرفت.

یک سال بعد به دنبال مقاله جنجالی مک‌کریستال در مجله "رولینگ استون" و انتقاد وی از اعضای دولت اوباما و ائتلاف ناتو، وی به واشنگتن فراخوانده و وادار به استعفا شد.

 

ژنرال «دیوید پترائوس»

رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه و آسیای مرکزی جانشین مک‌کریستال شد. پترائوس برای مدت یک سال به افغانستان اعزام شد و پس از بازگشت به آمریکا، رئیس سازمان سیا شد.

وی به تازگی پس از یک رسوایی اخلاقی استعفای خود را اعلام کرد.

 

ژنرال «جان آلن»

این ژنرال چهار ستاره آمریکایی پس از پترائوس به دستور اوباما روی کار آمد و قرار شد تا خروج تدریجی نظامیان آمریکایی و ائتلاف را در افغانستان سرپرستی کند.

همچنین از دیگر مأموریت‌های وی واگذاری تدریجی تأمین امنیت افغانستان به نیروهای افغان بود.

روز پنجشنیه مقامات پنتاگون اعلام کردند که ژنرال آلن نیز به دلیل ارتباطات نامناسب با زنی که با پترائوس رابطه داشته، مورد تحقیق قرار گرفته است.

بر اساس خبرهای تازه منتشر شده، منصب جدید جان آلن به عنوان فرمانده نیروهای ناتو در اروپا به حالت تعلیق در آمده است.

گرچه اوباما دستور داده تا آلن در افغانستان به خدمت خود ادامه دهد اما پیش از این ژنرال «جوزف دانفورد» به عنوان جانشین آلن برای افغانستان تعیین شده بود.

بدین ترتیب چهار فرمانده آمریکایی که در پنج سال اخیر در افغانستان خدمت کرده‌اند، سرنوشت خوشایندی نداشته‌اند که رسانه‌های آمریکایی از جمله «آسوشیدپرس» از آن به عنوان نفرین جنگ افغانستان تعبیر کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
    0 0
    چوب خدا صدا نداره وقتی بخوره دوا نداره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس