به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، حجت الاسلام علي اصغر ثنايي، صبح روز يکشنبه در نشست مطبوعاتي با حضور اصحاب رسانه با اعلام اين خبر، اظهارکرد: حضرات آيات سبحاني و مکارم شيرازي براي تدريس در دوره تربيت مربي ويژه نقد وهابيت در يکي از موضوعات تبار شناسي يا شبهه شناسي براي دانش پژوهان اين مرکز اعلام آمادگي کردهاند.
وي يادآور شد: امروز به دلايل خاص سياسي و عقيدتي، مباني اصيل شيعه توسط فرق و نحله هاي انحرافي مورد هجمه قرار گرفته؛ به طوري که رهبر معظم انقلاب نيز در سفر اخيرشان به قم بر اين مسئله تاکيد کردند؛ بر اين اساس اين مرکز در جهت آموزش مبلغان در راستاي مبارزه با نحلهها و فرق انحرافي گام هاي مهمي برداشته تا خلا هاي موجود پر شود.
حجتالاسلام ثنايي، سال 85 را زمان آغاز فعاليت رسمي مرکز آموزشهاي فرهنگي کاربردي اعلام کرد و گفت: اين مرکز با هدف ارتقاي سطح مهارتي مبلغان و آموزش شيوه هاي جديد در عرصه تبليغ و با شعار علم بخشي به فعاليت هاي گذشته راهاندازي شد.
وي افزود: اين مرکز مفتخر است بيش از يک هزار نفر را در دوره هاي تکميلي در عرصههاي مختلف همچون گرايش وهابيت، بهايئت، تصوف و عرفان هاي نو ظهور آموزش داده است و امروز بيش از 470 نفر در دوره عمومي و 134 نفر در دوره تکميلي شرکت ميکنند که 67 نفر از آنها بانوان هستند.
مسوول مرکز آموزشهاي فرهنگي کاربردي ادامه داد: در راستاي آموزش مبلغان شيعه و ارتقاي سطح بينشي و بصيرتي مبلغان شيعه و سني در کردستان گام هاي خوبي برداشته شده است؛ به گونه اي طي ماه هاي گذشته اولين دوره آن در کردستان برگزار شد.
وي با اشاره به آموزش مبلغان 5 استان کشور از آغاز سال جاري تاکنون، گفت: مبلغين استانهاي گلستان با 280 مبلغ، کردستان 250 مبلغ، برگزاري پايان دوره در خوزستان با همين تعداد و هماهنگي براي شروع دوره در آذربايجان شرقي و سمنان، آموزشهاي لازم را از طريق اين مرکز فرا گرفته و يا ميگيرند.
حجت الاسلام ثنايي ادامه داد: آموزش و تربيت مربيان و مدرسان در زمينه آشنايي تخصصي با نحله ها و فرق انحرافي و نو ظهور به منظور تامين نيروي توانمند جهت پاسخ گويي به سوالات و شبهات دانشجويان و دانشگاهيان از ديگر اقدامات اين مرکز به شمار ميرود.
مسوول مرکز آموزش هاي فرهنگي-کاربردي گفت: اين مرکز از ميان طلاب و فضلاي حوزه با ويژگي ها و شرايط خاص حداکثر تعداد 25 نفر را به منظور تربيت مدرس يا مربي ويژه نقد افکار وهابيت بعد از مراحل گزينش و مصاحبه هاي لازم پذيرش ميکند، البته اولويت با طلاب و فضلايي است که توانايي تبليغ در اين عرصه را داشته باشند.
حجت الاسلام ثنايي ادامه داد: اين دوره آموزشي در قالب سه ترم برگزار ميشود و پذيرفته شدگان بايد 24 واحد درسي را پشت سرگذارند.
وي با اشاره به اين که اين دوره به دو صورت عملي و تئوري برگزار خواهد شد، اظهارکرد: دورههاي عملي در قالب اردو در راستاي آشنايي با شخصيتها بزرگ اهل سنت داخل کشور و شخصيتهاي مهم خارج کشور برپا ميشود، همچنين کارگاه هاي آشنايي با مباني فکري، منبع شناسي و متون فرقه وهابيت و فنون کلاسداري و روش تحقيق به صورت عملي برگزار ميشود.