به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمدرضا باهنر صبح امروز يکشنبه در نشست خبري که در محل اين تشکل برگزار شد، در خصوص فعاليتهاي زودهنگام انتخاباتي در جريان اصولگرايي اظهارداشت: معضلي که در خصوص انتخابات وجود داشت از طرفي حسن و از طرفي داراي مشکل بود؛ هر سال در کشور يک انتخابات برگزار ميشد و اين انتخاباتها يک پيشلرزه و يک پسلرزه داشت از اين رو به اين نتيجه رسيديم که تعداد انتخابات در کشور کم و به جاي هر سال يک انتخابات هر دو سال يک انتخابات برگزار شود؛ چراکه اين به نفع کشور است.
وي با اشاره به اينکه البته احزاب غير از انتخابات کار ديگري نداشته و حق آنان است که در انتخاباتها فعاليت کنند، تصريحکرد: دستگاههاي اجرايي و حکومتي نبايد وارد انتخابات شوند و اين به نفع فعاليتهاي جاري کشور نيست.
دبير کل جامعه اسلامي مهندسين ادامه داد: فعاليتهاي اصولگرايان در خصوص انتخابات مجلس آينده نيز مثل اصلاحطلبان است اما اين فعاليتها براي مجلس نهم نيست؛ بعد از فتنه سال گذشته سران فتنه در پيشگاه خداوند، مردم و شهدا ظلم بزرگي کرده و فضاي فتنه زمينه بازي رسمي و رقابتي را به هم ريخت.
وي در ادامه گفت: جريان اصلاحطلبي ميتواند با مواضع درست و شفاف در چارچوب قوانين کشور فعال باشد به شرطي که دنبال ساختارشکني نباشد و مرز خود را با جريان فتنه روشن و از آنان اعلام برائت کند.
باهنر اظهار داشت: اصولگرايان اختلاف سليقههايي دارند که برخي ممکن است عاطفي و برخي هم شايد قبيلهاي باشد و مسئولان تاثيرگذار همواره تلاش ميکنند که مسائل اصلي را از فرعي جدا کنند و تلاشهايي در اين زمينه شروع شده که جامعتين، جبهه پيروان و جامعه اسلامي مهندسين در اين خصوص فعال است.
وي بر همين اساس به ديدار چهرههاي اصولگرا با رئيسجمهور براي رسيدن به وحدت اشاره و تصريح کرد: رئيسجمهور اقدامي را انجام داد که يک جلسه بيشتر نبود و شايد هم تکرار نشود اما دعوتي براي وحدت بود که چهرههاي شاخص اصولگرا نيز در آن حضور داشتند؛ اختلافات اصولگرايان هيچيک اصلي نيست و ميتوان از آنها صرف نظر يا حل کرد.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه با ادامه جلسات چهرههاي شاخص اصولگرا با رئيس جمهور، تصريح کرد: درآن جلسه 30نفره اول، هم رئيسجمهور و هم شرکتکنندگان تاکيد داشتند که عسگراولادي، حدادعادل و ولايتي بحث را پيگيري کنند و اين سه نفر جلساتي را با هم داشته و جلسه بعدي را نيز با رئيسجمهور برگزار کردهاند.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر کانديداتوري شما در انتخابات رياست جمهوري و رقابتت شما با اسفنديار رحيم مشايي، گفت: اين حرف بيشتر به طنز شبيه است؛ بنده به هيچ وجه نميخواهم کانديدا شوم.
*مهدي هاشمي نميتواند براي دادگاه شرط بگذارد
نماينده مردم تهران در مجلس در ادامه به مهدي هاشمي و اتهامات وي اشاره کرد و افزود: تکليف اين اتهامات را دادگاه بايد روشن کند؛ اما متهم نميتواند براي حضور در دادگاه شرط بگذارد چراکه قانون تکليف شرط و شروط را مشخص مي کند.
وي اضافهکرد: روال طبيعي اين است که مهدي هاشمي خود را تسليم دستگاه قضايي کند و اين به مصلحت او است و گرنه اگر به عنوان يک چهره فراري مطرح باشد به مصلحت خود و خانوادهاش نيست به همين دليل توصيه ما اين است که بازگردد و برخورد قوه قضائيه نيز عادلانه خواهد بود.
*سوال از رئيس جمهور به مصلحت کشور نيست
باهنر در جواب سوال ديگري در رابطه با نامه منتشر شده از سوي مجلس در رابطه با تخلفات دولت و بحث سوال از رئيس جمهور، گفت: در مذاکرات بين مجلس و دولت و شوراي نگهبان تلاش اين بود که اشکالات اعلام شود تا معضلات حل شود، اما اگر رئيسجمهور قانوني يک کاري را اجرا نکند و از نظر ما تخلف باشد مورد سؤال قرارگرفتن يا برخورد تند با وي و بحث عدم کفايت رئيس جمهور به مصلحت کشور نيست و بايد راه حل بهتري پيدا شود و تلاش شود که وزرا به وظايف خود عمل کنند.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به اينکه استيضاح يک کار قانوني است، افزود: اينگونه نيست که استيضاح هر لحظه انجام شود و در واقع استيضاح مثل اقدام به طلاق زن و شوهر است؛ هر چند کار حلالي است، اما اتفاقي نيست که بتوان به راحتي آن را انجام داد.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص نقش سه قوه با توجه به اجراي هدفمند کردن يارانهها، اظهارداشت: هدفمندکردن يارانهها کار مهمي است و هر کس آن را انجام دهد بايد از وي تشکر کرد و به هر نحو به او کمک کنيم.
باهنر با تأکيد بر اينکه مجلس بارها اعلام کرده دولت را در اجرايي شدن قانون هدفمندي کمک خواهد کرد، افزود: مجلس حاضر است شوراي مشورتي از نمايندگان مجلس براي مشورت دادن به دولت را انتخاب کند؛ البته مجلس در اجرا دخالت نخواهد کرد و فقط مشورت ميکند.
*نظر مطهري براي سوال از رئيس جمهور انفرادي است
باهنر در جواب سوالي در خصوص تلاشهاي علي مطهري مبني بر طرح سوال از رئيسجمهور و ضرورت مطرح شدن اين موضوع در شرايط فعلي، گفت: سوال از رئيسجمهور در قانون اساسي آمده، هرچند در طول 30 سال گذشته اين اتفاق نيفتاده اما اين مساله خيلي مهم نبوده که نبايد اتفاق افتد.
وي بر همين اساس تلاش علي مطهري در اين موضوع را نظر فراکسيون اصولگرايان ندانست و تصريحکرد: اين اقدامي انفرادي است و به نظر من در شرايط فعلي موقعيت مناسبي براي انجام اين کار نيست.
نماينده مردم تهران در مجلس در مورد طرح دانشجوي پولي، گفت: اين موضوع به رد شوراي نگهبان و تصويب مجدد مجلس نرسيده و اگر خبرهايي در اين زمينه وجود دارد، غير رسمي است.
وي در عينحال در خصوص تفاوت اصولگراي ناب و ناخالص گفت: به نظر من محدود کردن دايره اصولگرايي به نفع اين تفکر نيست، البته يک سري اصول وجود دارد که اصولگرايان بايد آنها را رعايت کنند.
باهنر در ادامه با اشاره به برنامه 20:30 و اشاره آن به بيانضباطي نمايندگان مجلس، گفت: گله جدي از صدا و سيما در اين خصوص دارم؛ البته بعضي ميگويند صدا و سيما از جاي ديگري با مجلس مشکل دارد اما اين درست نيست چرا که اگر در مقطع فعلي(بررسي لايحه برنامه پنجم) بخواهيم کم کاري، تنبلي و بيانضباطي را القا کنيم، ظلم و کم لطفي است.
وي همچنين با اشاره به آلودگي هواي تهران گفت: آلودگي هواي تهران و برخي شهرهاي بزرگ مساله تاسفبار و غير قابل تحمل است که دولت و دستگاههاي اجرايي براي حل آن تلاشهاي زيادي ميکنند، اما اين موضوع به درد مزمني تبديل شده که سال به سال ماه به ماه و روز به روز افزايش مييابد؛ عمده مشکل آلودگي هوا به خودروها و صنايع مربوط ميشود و اگر چه تعطيلي موقت برخي مراکز به شکل مسکن عمل کند، اما بايد در اين زمينه اقداماتي انجام داد، پس بايد اين بحران را دولت به درستي تشخيص دهد و براي حل آن عمل کند و براي حل مسالهي آلودگي هوا بايد از نظرات کارشناسان بهره گرفت و کنترل و تنظيم کارهاي صنعتي و خودروسازي در کشور را مورد بررسي قرار داد.
*خاتمي و هاشمي خواص مردود شده هستند
اين نماينده اصولگراي مجلس همچنين به پيروزي قابل تقدير ورزشکاران در ميدان ورزشي چين اشاره کرد و از قهرماناني که با زحمت اين افتخارات را آفريدند و از مسئولان ورزشي و دولت جمهوري اسلامي تشکر کرد.
وي در پاسخ به سوال مبني بر اينکه سران فتنه از نظر شما چه کساني هستند، يادآورشد: موسوي و کروبي سران فتنه هستند و در شکلگيري فتنه نقش اصلي داشتند اما برخي از خواص مانند هاشمي و خاتمي که سکوت کردند و مواضع شفاف و قابل قبولي در رابطه با حوادث بعد از انتخابات نگرفتند، خواص مردود شده هستند.
کد خبر 16953
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۰
- ۰ نظر
- چاپ
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با تأکيد بر اينکه موسوي و کروبي سران فتنه هستند، گفت: بعد از حوادث سال گذشته سران فتنه در پيشگاه خداوند، مردم و شهدا ظلم بزرگي کردهاند و بايد در اين خصوص پاسخگو باشند.