به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سید محمد مدنی خوانساری از مجریان طرح اظهار کرد: سامانه پایش و پالایش اخبار با ابزارها و فرا ابزارهایی که دارد، میتواند جامعه محققان و روزنامهنگاران را در تحقیقاتشان یاری کند و با فیلترینگ بسیار دقیق و هوشمند با کمترین خطای انسانی، آخرین اخبار و محتوای خبری مورد نظر را در اختیار آنها قرار دهد.
وی با اشاره به تولید روزانه 40 تا 50 هزار رکورد خبری در خبرگزاریها و سایتهای رسمی کشور افزود: این سامانه ضمن ثبت همهی اخبار امکان دسترسی و جستوجو و ارزیابی این اخبار، ارزش منابع، تولیدی یا کپی بودن مطالب و رویکردهای سیاسی، اجتماعی و غیره اخبار را در اختیار مدیران، محققان و روزنامهنگاران کشور قرار میدهد.
مدنی تصریح کرد: سامانهی جامع پایش و پالایش اخبار (T N EWS) بالغ بر 10 میلیون رکورد خبری را ذخیره سازی کرده و طی چند ماه اخبار در اختیار چهار هزار کاربر قرار داده که در حال حاضر رویکردهای آنها را در این حوزه به دست آوردهایم.
وی خاطرنشان کرد: نکته مهم جسارت ورود به حوزهی پایش و پالایش محتوای مجازی است که با اجرای موفق این پروژه امکان توسعهی آن به حوزههای دیگر از جمله محتوای مذهبی، سیاسی و غیره در فضای مجازی را داریم.
مدنی به ایسنا گفت: موتور جستوجوی TNEWS در حال حاضر بر اساس کلید واژهها عمل میکند که در گام بعدی موتور جستوجو بر اساس موضوع و معنا را راهاندازی خواهیم کرد.
وی در پایان با اشاره به سابقهی 6 سالهی این پروژه اظهار کرد: کار جدی روی این پروژه از سال گذشته با حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران انجام شده که حدود 40 کارشناس برنامهنویس در اجرای آن مشارکت داشتند. البته نیروی انسانی فعال طرح تا 200 نفر نیز قابل گسترش است.
مراسم رونمایی از سامانهی جامع پایش و پالایش اخبار، صبح امروز در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
کد خبر 168622
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۱
- ۰ نظر
- چاپ
سامانه جامع پایش و پالایش محتوای مجازی با رویکرد تحقیقاتی در حوزهی خبر به همت محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران راهاندازی شد.