روایت روزنامه دولت از متخلفان شهرداری و رنگ انتخاباتی قالیباف
روزنامه "ایران" امروز 2 مطلب انتقادی علیه شهرداری را در ستون "دیگه چه خبر" خود جا داد. در یکی از این خبرها که پیرامون اخلال گران بازار ارز می باشد از دستگیری چند عضو شهرداری تهران در این ماجرا خبر داده است.
دومین خبر که با تیتر "رنگ قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری" منتشر شده است به روایت رنگ انتخاباتی قالیباف و طرفداران وی در رقابت های انتخاباتی آینده پرداخته است که منبع این خبر نیز "یکی از سایت های خبری!" عنوان شده است.
ماجرای عیادت آیتالله از فرزندش مهدی
روزنامه "آرمان" ، "اعتماد" و "مغرب" مهمترین موضوع امروز خود را به عیادت 2 باره هاشمی از فرزندش در بیمارستان «دی» اختصاص دادند.
روزنامه "آرمان" با خوراک رسانهای خواندن موضوع محکومیت مهدی هاشمی نوشت: در لحظات ابتدایی انتقال مهدی هاشمی به بیمارستان پدر به عیادت وی رفت. آنچنان که گفته میشود این دیدار، گفتوگوی چندساعتهای را بههمراه داشته است، گفتوگویی که محورهای اصلی آن توضیحات مهدی هاشمی در مورد «روند بازجوییها و شرایط زندان» بوده است.
"مغرب" که امروز عکس هاشمی رفسنجانی و پسرش مهدی را در یک حالت معنوی کنار یک ضریح منتشر کرده بود، با ارائه گزارشی کامل پیرامون مهدی هاشمی رفسنجانی به شرح بلایایی پرداخت که در سال های اخیر به مهدی تحمیل شده است!
در بخشی از این گزارش آمده است که : حالا فرزند آقای هاشمی که در دوران دفاع مقدس بر اثر شیمیایی شدن دچار عوارض تنفسی شده بود به علت تشدید این ناراحتی در زندان اوین به بیمارستان منتقل شده است.
روزنامه "ایران" به دنبال کم کردن التهابات جامعه!
روزنامه "ایران" امروز با پرداختن به موضوع اعلام وصول طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس، از آن به عنوان عملکردی یاد کرد که سنخیتی با رهنمودهای رهبر انقلاب ندارد.
این روزنامه که در هفته های اخیر پیرامون بازدید احمدی نژاد از زندان اوین جنجال عجیبی را در صفحات روزنامه خود به راه انداخته بود، از جنجالی کردن فضا و التهاب آفرینی نمایندگان مجلس پیرامون تصویب طرح سوال از رئیس جمهور انتقاد کرد.
به گزارش مشرق، دومین طرح سؤال از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در جلسه علنی مجلس در روز شنبه همین هفته با موضوع «تعلل دولت در خصوص نوسانات بازار ارز» و«برخی واردات بی رویه» قرائت شد، که 76 نماینده پای این طرح را امضا کردند.
دل رهبر با کارنامه شاد میشود نه نامه
روزنامه "وطن امروز" در یادداشتی تحت عنوان "تركمنچاي و گلستان اتفاقاً محصول سازش بود" نوشت : امسال علقمه باز هم بوی اقتصاد میداد اما نه کل ارض بعضیها کربلا بود و نه کلا ارزشان! در کنار ملغمه بودند، نه علقمه! هی آب خوردند، هی نامه نوشتند! کجایی رئیس قوهقضائیه شهید که بگویی: «ای آمریکا! از دست ملت ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر»؟! اصلا اگر تبعیت از ولایت نباشد، مشروعیت برادری زیر سوال است. کلا بیخود نامه مینویسند بعضیها! حتی نامههای اخیرشان هم چیز مهمی نیست! اگر کاسبی با فتنه بد است، کاسبی با نامه، از آن هم بدتر است! دل رهبر با نامه شاد نمیشود، با کارنامه شاد میشود.
هشدار درباره نحوه نقد کردن چک هاي دولتي
روزنامه "خراسان" نوشت: بر اساس نامه اي که يک مسئول اقتصادي براي تعدادي از ادارات و دستگاه هاي دولتي کشور ارسال کرده، برخي افراد فرصت طلب با استفاده از شلوغي بانک ها و پرداخت نقدي چک هاي دولتي، اين چکها را از کارمندان دستگاه هاي اجرايي تحويل مي گيرند و سپس با تغيير ماهرانه مبلغ چک، آن را در شعبه اي ديگر وصول مي کنند. اين مسئول تاکيد کرده که در صورت بروز چنين اتفاقي، افراد خاطي بايد خسارت وارده را جبران کنند.
آدم عاقل كه حماقت نمي كند!
روزنامه "کیهان" نوشت: شبكه 2 تلويزيون اسرائيل در گزارشي گفت نتانياهو و وزير دفاع وي در سال 2010 دستور خود براي حمله به تأسيسات هسته اي ايران را لغو كردند. لغو اين خواسته به دليل مخالفت ژنرال گابي اشكنازي فرمانده وقت ارتش و داگان رئيس وقت سازمان موساد صورت گرفت.
ايهود باراك، وزير دفاع اسرائيل، در گفت وگو با شبكه دو تلويزيون خصوصي اسرائيل اظهار داشت اشكنازي به نتانياهو گفته بود كه ارتش اسرائيل آماده نيست و تجهيزات عملياتي لازم براي حمله موفقيت آميز به تاسيسات هسته اي ايران را در اختيار ندارد.
براساس اين گزارش «اشكنازي پس از واگذاري سمت خود، به دستياران نزديكش گفته بود به اين نتيجه رسيدم كه چنين حمله اي يك خطاي استراتژيك است. داگان رئيس موساد، نيز بعدها اعلام كرد ايده حمله به ايران «احمقانه» است».
فتنه، سايهاي كه اصلاحطلبان را تعقيب ميكند
روزنامه "جوان" در مطلبی تحت عنوان " تضاد ايدئولوژيك در اردوگاه اصلاحات " نوشت: اصلاحات كه اكنون با ادبار شديد عمومي مواجه است از روشها و دستوراتي استفاده ميكند تا در سال آينده همزمان با يازدهمين انتخابات رياستجمهوري، بدون آنكه تاوان اشتباهات سال ۸۸ را پس داده باشد، در جايگاه شاكي بايستد و به عنوان يك رقيب طلبكار از نظام و اصولگرايان موضعگيري كند و فعاليت سياسي – انتخاباتي داشته باشد؛ فعاليتي كه اگر دوباره روي ريل ادعاهاي سال ۸۸ به حركت درآيد، سرنخ آن را بايد در تبليغات ناشي از توهمات مشاهده كرد.