به گزارش مشرق، در حالي که اعتراض و خشم عمومي مردم آمريکا نسبت به شيوه جديد بازرسي در فرودگاههاي آمريکا که شامل اسکن عريان و لمس اندامهاي بدن مسافرين ميشود، روز به روز شدت ميگيرد، واضح است که تنها راهي که دولت آمريکا ميتواند افکار عمومي را وادار به پذيرش اين اقدامات که در واقع نقض فاحش متمم چهارم قانون اساسي ايالات متحده است، نمايد، جلوگيري از يک "رويداد تروريستي" ديگر بدست مامورين امنيت حمل و نقل و با استفاده از دستگاه اسکن عريان بدن است.
بازرسي عريان و لمس بدن مسافرين آمريکا اقدامي شنيع است
پايگاه خبري "تام ديسپچ" با بيان اين مطلب مينويسد: مامورين سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا در حالي اقدام به سوءاستفاده جنسي از کودکان، جوانان و سالمندان ميکنند که حتي قادر نيستند نشان دهند که اينگونه نقض حقوق تصريح شده شهروندان در متمم چهارم قانون اساسي تاثيري هم بر امنيت سفر آنها دارد.
"مايک آدامز" نويسنده آمريکايي اين گزارش توضيح ميدهد: اما مسئلهاي که از 11 سپتامبر آموختيم اين بود که اگر بتوانيم مردم را از چيزي بترسانيم آنها حاضر هستند تا از حقوق خود هم بگذرند تا از خطر در امان بمانند.
در همين رابطه نيز "بروس اشناير" کارشناس فناوريهاي امنيت شهري در گفتوگو با خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت: بعد از واقعه 11 سپتامبر، مردم ترسيده بودند و وقتي هم که مردم بترسند، هر کاري را براي هر کسي انجام خواهند داد تا از ترسشان کاسته شود.
البته اشناير سوءاستفاده جنسي از مسافرين را غيرقابل توجيه دانسته و گفت: اما اقدام اخير سازمان امنيت حمل و نقل در بازرسي بدن عريان مسافرين و لمس اندامهاي آنها واقعا مداخلهجويانه و شنيع است.
سازمان امنيت حمل و نقل به دنبال راه نجات خود ميگردد
اين گزارش در ادامه مينويسد: سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا هم اکنون با تهديد روبرو شده است. بطوريکه يکي از فرودگاههاي فلوريدا تصميم گرفته است تا با بيرون کردن مامورين اين سازمان از پيمانکاران امنيتي خصوصي براي تامين امنيت فرودگاه استفاده کند. همچنين يک وکيل نيويورکي نيز خواستار حذف سازمان امنيت حمل و نقل شده و "ران پاول" عضو مجلس نمايندگان آمريکا نيز قانوني را پيشنهاد کرده که بر اساس آن ميتوان مامورين سازمان امنيت حمل و نقل را به جرم سوءاستفاده جنسي و لمس اندام مسافرين دستگير کرد.
به عبارت ديگر، سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا هماکنون تنها فقط براي نجات خود مبارزه ميکند. و در اين راه به تنها چيزي که نياز دارد، يک حمله تروريستي جديد است که به مردم آمريکا يادآوري کند که تا چه حد ميبايست آزاديهاي خود را در قبال کسب امنيت، از دست بدهند.
چگونه عملياتهاي پرچم دروغين، دولت آمريکا را به اهدافش رسانده است
اين گزارش حاکيست، دولت ايالات متحده، سابقه طولاني در "صحنهسازي" وقايع با هدف جهتدهي افکار عمومي دارد. براي مثال در واقعه "خليج تونکين" که در دوران جنگ ويتنام رخ داد، در واقع توسط خود مقامات دولت آمريکا و با هدف توجيه تشديد حملات نظامي عليه ويتنام شمالي انجام گرفته بود. اسناد اين واقعه نيز چندي پيش از حالت محرمانه خارج شد و ثابت کرد که دولت آمريکا با توطئهچيني، يک عمليات "پرچم دروغين" را صحنهسازي کرده بود.
از جمله ديگر اقدامات آمريکا که نوعي خودزني براي رسيدن به هدف محسوب ميشود ميتوان به "عمليات نورثوود" اشاره کرد که آن هم مشابه ماجراي خليج تونکين بود.
بر اساس اين گزارش، عمليات نورثوود سال 1962 توسط وزارت دفاع آمريکا و براي جنگ با کوبا طرحريزي شد. اين عمليات شامل سناريوهاي مختلفي مثل هواپيماربايي، سرنگون کردن هواپيماهاي مسافربري و جنگي، غرق کردن يک کشتي آمريکايي در نزديکي خليج کوبا، به آتش کشيدن محصولات کشاورزي، غرق کردن يک قايق حامل مهاجران کوبايي و حملاتي بود که انجام آنها به عوامل کوبا در درون خاک آمريکا نسبت داده ميشد.
بر اساس اين نقشه ميبايست در تمامي اين حملات، کوبا به عنوان مقصر معرفي ميشد تا به اين بهانه آمريکا بتواند به کوبا حمله کرده و دولت فيدل کاسترو را سرنگون کند. که البته با علني شدن طرح، انجام آن ممکن نشد.
اين گزارش ميافزايد: در مورد حوادث 11 سپتامبر نيز اتهامات بسيار زيادي مبني بر ساختگي بودن و دست داشتن عناصر دولت آمريکا در اين واقعه مطرح است و تصريح ميکند که اين حملات نيز با هدف محدود ساختن آزادي شهروندان آمريکايي و توجيه تصويب قوانين مغاير با قانون اساسي انجام گرفتند. از جمله اين قوانين نيز ميتوان به مجاز بودن مامورين سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا براي دستگيري و حبس هر شخصي به مدت 48 ساعت بدون ارايه دليل و اتهام اشاره کرد.
در همين راستا، شواهدي که در مورد فروپاشي ساختمان شماره هفت مرکز تجارت جهاني آمريکا نيز وجود دارد و هزارات مهندس، دانشمند و شهروند نيز آن را تائيد کردهاند نشان ميدهد که اين ساختمان بر خلاف ادعاهاي دولت، به دليل انفجار مواد منفجره – و نه برخورد هواپيما – فرو ريخته است.
فرمولي که دولت آمريکا براي رسيدن به اهدافش به کار ميبرد
نويسنده گزارش در ادامه مينويسد: تمامي اين وقايع نشان ميدهد که وقتي دولت در کار ايستاده و قصد ندارد مستقيما وارد يک ماجرا شود، به وقايع دروغين و صحنهپردازي شده روي ميآورد تا بتواند اهداف خود را به پيش ببرد. در حقيقت فرمول دولت آمريکا براي پيشبرد اهداف خود اين است که در ابتدا يک مشکل را ايجاد ميکند، سپس منتظر واکنش افکار عمومي ميشود تا در نهايت آنها مجبور به پذيرش راه حل دولت براي مشکل شوند.
در واقع اين فرمول در گستره وسيعي از مسايل، از وادار کردن مردم براي تزريق واکسن آنفلونزا گرفته تا توجيه شروع يک جنگ، کار کرده است.
در مورد تدابير جديد امنيتي فرودگاههاي آمريکا نيز احتمالا بزودي شاهد اقدامات طراحي شده مامورين آمريکا خواهيم بود. ضمن آنکه اخيرا نيز بمبي در يک هواپيماي مسافربري خطوط هوايي آلمان کشف شد که ساخت يک شرکت آمريکايي بود و البته گفته شد که اين بمب قلابي بوده و براي آزمايش توانايي مامورين امنيتي فرودگاه آلمان کار گذاشته شده بود!
سازمانهاي دولتي آمريکا چگونه ادامه حيات ميدهند؟
اين گزارش در ادامه مينويسد: قطعا مامورين بلند پايه سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا قادر هستند تا براي زنده نگه داشتن اين سازمان و توجيه اقدامات آن، چند نفر را که مخالف دولت هستند پيدا کنند و آنها را وادار کنند که مقاديري مواد منفجره را با خود به درون هواپيما ببرند تا بازرسان سازمان امنيت حمل و نقل نيز بتوانند با به دام انداختن آنها، لزوم تشديد تدابير امنيتي را به مردم ثابت کنند. و بدين طريق افکار عمومي نيز راضي به محدودتر شدن آزاديهاي خود به نام تامين امنيت شود.
نويسنده گزارش با بيان آنکه نبايد از به وقوع پيوستن چنين ماجرايي متعجب شد، به اقدامات شرورانه بسياري از سازمانهاي دولتي آمريکا که براي تضمين ادامه حيات آنها صورت ميگيرد اشاره ميکند: براي مثال سازمان مبارزه با مواد مخدر آمريکا به دليل خطرناک بودن ماريجوانا با لايحه قانوني کردن استفاده از آن مخالفت نميکند. زيرا اين ماده واقعا خطرناک نيست. بلکه اين سازمان تنها به خاطر آنکه کارکنانش بيکار نشوند، با اين لايحه مخالفت ميکند.
به عنوان نمونه ديگر، ميتوان به مرکز کنترل بيماريهاي آمريکا اشاره کرد که سال گذشته با اعلام احتمال بروز اپيدمي بسيار خطرناک آنفلونزاي خوکي، کنگره را راضي کرد تا به اين مرکز کمک مالي ارايه دهد.
به هر حال، سازمانهاي مختلف دولت آمريکا از قبيل سازمان امنيت حمل و نقل، مرکز کنترل بيماريها، اداره دارو و غذا، وزارت کشاورزي، کميسيون فدرال تجارت و ... هر ساله براي ادامه حيات خود مبارزه کرده و به راهکارهاي مختلفي متوسل ميشوند.
مشکلات اقتصادي، عامل افزايش خرابکاريهاي سازمانهاي دولتي آمريکا
آدامز ادامه ميدهد: با توجه به مشکلات اقتصادي آمريکا و کسري بودجه اين کشور، سازمانها دولتي به خوبي ميدانند که اين مسئله ميتواند موجب کاهش بودجه آنها و در نتيجه بروز بيکاري شود.
در نتيجه بر اساس قانون نانوشته سازمانهاي دولتي، آنها ميبايست خود را "مهم جلوه دهند" تا همچنان پول دريافت کنند. بنابراين بسياري از اين سازمانها دست به صحنهسازي و انجام عملياتهاي خرابکارانه و يا شايعهپردازي ميزنند.
آمريکاييها نيازي به محافظت دولت ندارند، آنها حقوقشان را ميخواهند
اين گزارش با رد ادعاهاي مقامات آمريکايي که سعي در دشمنسازي براي کشورشان دارند مينويسد: نيازي به گفتن نيست که آمريکا هيچ دشمني ندارد که واقعا بخواهد اين کشور را نابود کند.
البته عدهاي هستند که واقعا به دنبال سقوط آمريکا هستند. اما اين افراد در درون واشنگتن و در درون دولت حضور دارند و ادعا ميکنند که براي حفاظت از ما و حفظ امنيت ما فعاليت ميکنند.
در حقيقت خودزنيهايي که توسط اف.بيآي، سيا و سازمان امنيت حمل و نقل آمريکا و به اسم حفاظت از منافع آمريکا در عرصه بينالملل صورت گرفته هيچگاه بطور کامل فاش نخواهد شد.
آمريکا تبديل به حکومتي استبدادي ميشود
نويسنده گزارش در ادامه با غيرعقلاني دانستن تدابير جديد سازمان امنيت حمل و نقل در بکارگيري از دستگاههاي اسکن عريان بدن مينويسد: مشکلي با بازرسي چمدانها بوسيله اشعه ايکس و يا استفاده از دستگاههاي فلزياب نيست. اما واقعا اسکن عريان بدن و لمس اندام مسافرين توسط مامورين سازمان امنيت حمل و نقل، قابل پذيرش نيست.
در حقيقت با نحوه تامين "امنيت"، آمريکا تبديل به حکومتي استبدادي ميشود و ما ميبايست برخيزيم و اينگونه اقدامات دولت را متوقف کنيم.
کد خبر 16743
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۹
- ۰ نظر
- چاپ
يک پايگاه خبري – تحليلي آمريکايي طي گزارشي با بررسي سابقه استفاده دولت آمريکا از عملياتهاي پرچم دروغين، نسبت به احتمال صحنهسازي يک حمله تروريستي در فرودگاههاي آمريکا با هدف توجيه تدابير جديد امنيتي دولت هشدار داد.