کد خبر 167204
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۰

با خوردن یک همبرگر یا استیک، قلب در معرض خطر قرار می‌گیرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، کارشناسان هشدار دادند خوردن همبرگر و یا استیک خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

این مطالعه نشان داد ارتباط محکمی بین بیماری‌های قلبی و چربی اشباع شده در غذا وجود دارد.

محققان اعلام کردند: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.

این مطالعه در مجله بین المللی Food Sciences and Nutrition منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس