موج جديد خشونت‌ها عليه مسلمانان ميانمار، دفاع تلویحی عبدالله نوری از خاتمی و اشاره یک روزنامه اصلاح‌طلب به این مفهوم که گفتمان دولت وحدت ملی راه برون رفت از مشکلات است از جمله مطالب مهمی هستند که روزنامه‌های امروز کشور به آنها پرداخته‌اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

بررسی حدود اختیارات رئیس جمهور در مرکز پژوهش‌های مجلس
ــ کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مورد موضوع تعیین حدود و اختیارات ریاست جمهوری بررسی‌هایی را انجام داده‌اند، گفت: این طرح در حال بررسی در مرکز پژوهش‌هاست که در صورت رسیدن به جمع‌بندی نهایی، آن را اعلام خواهیم کرد.
به گزارش جوان وی همچنین بیان کرده است: مرکز پژوهش‌های مجلس در مورد مسائل پیرامون ارز و گرانی‌های اخیر، گزارش‌هایی را به شکل طبقه بندی شده به سران قوا و مسئولان کشور ارائه کرده است.

طالع احمدی نژاد در ماه آبان؛ پرکار، یکدنده و خود‌رأي
روزنامه دولتی ایران، در یکی از خبرهای خود با انتقاد از یک روزنامه جدید‌التأسیس نوشت: این روزنامه که با نام "قانون" منتشر می‌شود در شماره دوم خود و به بهانه سالروز تولید رئیس جمهور موضع خود نسبت به دولت را مشخص و با استفاده از طالع‌بینی متولدین آبان‌ماه، دکتر احمدی نژاد را فردی پنهان‌کار، مرموز، لجوج، یکدنده و خودرأی معرفی کرده است.
ایران می‌افزاید: این در حالی است که این رسانه که ظاهرا قرار است بخش دیگری از جبهه رسانه‌ای علیه دولت را تکمیل کند با نام قانون و با حمایت فردی که خود را مرد قانون می‌داند منتشر می‌گردد.

دفاع عبدالله نوری از خاتمی؛ نباید افراد! را به سازشکاری متهم کنیم
ــ روزنامه اعتماد با انتشار صحبت‌های عبدالله نوری در یکی از جلساتش، به نقل از وی نوشت: برای رسیدن به نتیجه باید به یکدیگر اعتماد کنیم، نباید افراد را به دلیل اعتقاداتی که دارند و ممکن است با نظرات شخصی یا حزبی ما متفاوت باشد، به اتهام‌هایی همچون "سازشکاری" و یا قدرت طلبی متهم کنیم و مخالفان خود را به هر بهانه‌ای به حاشیه برانیم.
وزیر کشور دولت هاشمی رفسنجانی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: باید این سوال را مطرح کنیم که در نهایت چه کسی باید این حالت را دگرگون کند؟ به نظر من کسی جز خودمان نمی‌تواند این کار را بکند و نباید منتظر وقوع معجزه برای تغییر فضا باشیم. البته این مسئله همراه با سختی‌ها و دشواری‌های فراوانی است و موانع زیادی بر سر راه دارد ولی مهم این است که در این مسیر، حرکتی منسجم و باتدبیر و به دور از افراط و تفریط آغاز شود و استمرار یابد.
نوری به مسئله انتخابات نیز اشاره کرده و با بیان اینکه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات اولویت اصلی جریان اصلاحات نیست، تصریح می‌کند: مهم این است که بتوان به سازوکاری برای همکاری و بهبود فضای همزیستی سیاسی رسید.
به گزارش مشرق، محمد خاتمی پس از رأیی که در انتخابات مجلس نهم به صندوق انداخت توسط گروه‌های مختلف اصلاح‌طلب به سازشکاری متهم شد.
گفتنیست صحبت‌های اشاره شده عبدالله نوری، در سه روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد، مغرب و آرمان روابط عمومی به صورت ویژه‌ای مورد توجه قرار گرفت و در صفحه اول این روزنامه‌ها درج شد.

50 تماس خبرنگار اپوزیسیون برای کسب روزی
ــ خانم "مسيح علي نژاد" ضد انقلاب فراري و جاسوس سرويس هاي اطلاعاتي بيگانه از دو روز پيش طي 50 تماس سعي كرد تا با يكي از نمايندگان سابق تبريز مصاحبه كند كه اين فعال سياسي از هرگونه مصاحبه با اين ضد انقلاب امتناع كرده و 48 تماس وي را بي پاسخ گذاشت.
به گزارش کیهان، اين خبرنگارنما و جاسوس فراري كه چند سالي است در پناه ضد انقلاب و سلطنت طلب هاي خارج از كشور حضور دارد صبح يكشنبه در ادامه كارهاي جاسوسي خود براي خدمت به بيگانگان سعي كرد تا با خانم عشرت شايق نماينده سابق تبريز و فعال سياسي تماس گرفته و مصاحبه اي با وي داشته باشد. شايق كه دو دوره سابقه نمايندگي و 30 سال فعاليت سياسي را در كارنامه خود دارد با هوشياري كامل ترفند اين جاسوس خبرنگارنما را شناخت و از مصاحبه با وي امتناع كرد.
وي ضمن تاييد اين خبر گفت: از ساعت 11 صبح تلفني با كد خارج از كشور با اينجانب تماس مي گرفت؛ و از آنجا كه اينجانب مي دانستم اين تلفن خارج از كشور است جواب ندادم. وي افزود: بعد از 31 بار تماس به اين تلفن جواب دادم كه متوجه شدم زن ميانسالي به نام مسيح علي نژاد پشت خط است و گفت كه مي خواهد مصاحبه اي انجام دهد. اين نماينده سابق تبريز گفت: با اين كه اينجانب از صداي تماس گيرنده فهميدم كه وي چه كسي است اما از وي خواستم تا خود را معرفي كند كه خود را علي نژاد معرفي كرد و اينجانب در پاسخ به وي گفتم، ما هيچ وقت با ضد انقلابيون و بيگانگان ارتباط نداشته و هرگز هم با جاسوسان مصاحبه نمي كنيم. اين فعال سياسي اضافه كرد: بعد از اين صحبت تلفن را قطع كردم اما علي نژاد مكرراً با اينجانب تماس مي گرفت، اما به تلفن هاي وي جواب ندادم.
شايق تصريح كرد: اين جاسوس وقتي متوجه شد به تلفن وي جواب نمي دهم، از طريق تلفن ديگري كه شماره آن نيفتاد با اينجانب تماس گرفت و من فكر كردم كه اين تلفن از داخل كشور است و وقتي جواب دادم ديدم باز علي نژاد است و عاجزانه اصرار دارد تا با من گفت و گو كند و مكرر التماس مي كرد كه تلفن را قطع نكنم.

پناه بردن مسلمانان به یک معبد بودایی!/موج جديد خشونت‌ها عليه مسلمانان ميانمار
ــ در حالي كه سازمان ملل متحد در قبال كشتار مسلمانان ميانمار سكوت كرده است، نسل كشي مسلمانان در اين كشور ادامه دارد. رسالت گزارش داد: هزاران آواره و دهها کشته نتيجه موج جديد خشونت ها عليه مسلمانان روهينگا در ميانمار است.به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره موج اخير خشونت ها عليه مسلمانان روهينگا در ميانمار باعث آواره شدن بيش از بيست و دو هزار نفر و کشته شدن بيش از يکصد تن از آنها به دست بودايي ها در منطقه آراکان شده است.به گفته شاهدان منازل مسلمانان به آتش کشيده و ويران مي شود.ابراهيم فخار گزارشگر اين شبکه در گزارشي همراه با پخش تصاويري از مناطق مسلمان نشين در ميانمار و روستاهايي که به کلي به آتش کشيده و به خاکستر تبديل شده اند مي افزايد: افرادي که از اين خشونت ها جان سالم به در برده اند به يکي از معابد بودايي پناه آورده اند.

صلاح اصلاح‌طلبان در کاندیداتوری هاشمی
روزنامه آرمان روابط عمومی با انتشار یادداشتی از "علی قنبری"، با عنوان "اجماع، صلاح اصلاح‌طلبان" بصورتی تلویحی به کاندیداتوری هاشمی و تأکید بر موفق بودن طرح "دولت وحدت ملی" وی پرداخت.
در قسمتی از یادداشت قنبری می‌خوانیم:‌ در واقع شرایط پیش روی اصلاح‌طلبان شرایطی است که باید کاندیدای کارآمد، برآمده از خرد جمعی در عرصه حضور یابد. از دیگر سو با توجه به شرایطی که در وضعیت کنونی کشور با آن روبه‌روست، طرحی می‌تواند برای استفاده از ظرفیت انتخابات به بهترین شکل در اولویت قرار گیرد که مجموعه‌ای از همه گروه‌ها و نیرو‌های اصیل و دلسوز انقلاب اسلامی را برای رسیدن به اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی و برون‌رفت از شرایط فعلی، حول محور وحدت جمع کند. در چنین شرایطی اگر دو جریان اصلی نظام نیز به این نتیجه برسند، که با توجه به شرایط کشور "کاندیدایی فراجناحی" را به مردم معرفی کنند، چنین کاندیدایی شاید بتواند در قالب "طرح وحدت ملی" همه نیرو‌های کارآمد را حول محور خدمت‌رسانی به مردم جمع کند، وحدتی که در متون دینی و مذهبی ما بسیار بر آن تأکید شده است و می‌تواند به مثابه کلیدی طلایی برای برون‌رفت از وضعیت کنونی تلقی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    0 0
    آمدن هاشمی نه فقط برای اصلاح طلبان مفید است بلکه برای اصول گرایان هم آخرین گزینه است و فراتر از آن اینکه شرایط امروز کشور فقط با آمدن هاشمی تغییر مثبت خواهد کرد .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس