به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، حسین بلندی اظهار داشت: نمونه کیفی ماهواره ظفر برای ارایه تست های عملیاتی تا پایان امسال ارایه می شود وپس از این مرحله ساخت نمونه فضایی این ماهواره آغاز خواهد شد .ساخت و آماده شدن نمونه پروازی این ماهواره در زمان معین بسته به ارایه نمونه کیفی و گذراندن مراحل تست عملیاتی دارد.
نمونه عملیاتی یک ماهواره باید دو ماه قبل از زمان پرتاب به متصدی تحویل داده شود.
عضو شورای عالی فضایی خاطرنشان کرد: فناوری به کار رفته در ماهواره ظفر حداقل 300 تا 400 درصد برتر از ماهواره نوید است و اجزای آن پیشرفته است.
وی افزود : طول عمر ماهواره نوید 2 ماه و ارتفاع مداری این ماهواره 250 تا 375 کیلومتر بود و این درحالیست که طول عمر ماهواره ظفر یک و نیم سال و ارتفاع مداری آن 500 کیلومتر است.
بلندی روند ساخت ماهواره ظفر را خوب ارزیابی کرد و گفت: ساخت بخش های اصلی ماهواره ظفر شامل کنترل، سازه و سیستم های انرژی درحال انجام است . حتی امکان دارد این ماهواره زودتر از خرداد ماه سال آینده هم آماده شود، اما در تلاش هستیم تا کیفیت اجزای آن را بهبود ببخشیم.
مدیر مرکز تحقیقات ماهواره دانشگاه علم وصنعت ابراز امیدواری کرد که با ساخت ماهواره ظفر تمامی مراحل طراحی وساخت ماهواره ها در کشور به صورت بومی انجام شود.
مدیر مرکز تحقیقات ماهواره دانشگاه علم و صنعت گفت: نمونه کیفی ماهواره ظفر تا پایان امسال عرضه می شود و این ماهواره تا خرداد 92 با پرتابگر بومی به فضا پرتاب می شود.