به گزارش مشرق به نقل از فارس، تحقیقات جدید نشان داد که مصرف روزانه ویتامین C حداقل به میزان 1500 میلیگرم به کاهش بروز بیماری نقرس تا 45 درصد نسبت به مصرف کمتر از 250 میلیگرم در روز منجر میشود.
دکترهیون کی. چویی از دانشکده کلمبیا، ونکوور، کانادا و نویسنده اصلی این تحقیقات اظهار داشت: تحقیقات قبلی نشان داد که بین ویتامین C و سطح اسید اوریک موجود در خون ارتباط معکوسی وجود دارد، اما اینکه آیا تراکم بیشتر این ویتامین موجب کاهش احتمال بروز نقرس میشود، همچنان نامشخص بود.
نتایج به دست آمده از این تحقیقات نشان داد که 46.994 مردانی که از سال 1986 تا 2006 تحت بررسی متخصصان پزشکی بودند. هیچ یک از افراد تحت آزمایش در زمان آغاز مطالعه، سابقه نقرس نداشتند.
در طول مدت تحقیقات، 1317 مرد مبتلا به نقرس بودند.
بر اساس پیشبینی محققان، در زمان افزایش سطح ویتامین C، احتمال بروز نقرس کاهش یافت و با افزایش هر 500 میلیگرم مصرف ویتامین C در روز، احتمال بروز نقرس تا 17 درصد کاهش یافت.
نتایج این دادهها نشان داد که افزایش ویتامین C با کاهش خطر ابتلا به نقرس ارتباط دارد و با مصرف این ویتامین از پیشرفت آن میتوان جلوگیری کرد.
محققان دریافتند که مصرف ویتامین C در روز میتواند باعث کاهش بیماری نقرس در مردان شود.