به گزارش مشرق به نقل از فارس، کامران باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری در نشست خبری عصر امروز (چهارشنبه) که در دفتر این جبهه برگزار شد، با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره عدالتمحوری اظهار داشت: متاسفانه برخی اظهارنظرها در این باره تاملبرانگیز است و اظهارنظرهای «عدالتمحور رابینهودی» گفته میشود لذا چنین صحبتهایی در دهه پیشرفت عدالت جای تامل دارد.
باقری لنکرانی درباره انشقاق جبهه پایداری و حلقه قم و تهران و همچنین حضور الهام در شورای مرکزی این جبهه تصریح کرد: ما در صحنههای مختلفی از برادران و خواهران بهرهمند شدیم و برخی افراد را بر اساس شناخت و حجت شرعی کاندید کردیم و در عین حال تلقی افراد از قرار نگرفتن در شورای مرکزی به معنای جدایی از جبهه پایداری نبود و حتی افرادی که اعضای شورا را انتخاب کردند این تلقی را نداشتند.
سخنگوی جبهه پایداری ادامه داد: ترکیب شورای مرکزی جبهه پایداری طوری است که افرادی که منصب اداری رسمی دارند در این شورا قرار نگرفتهاند و برخی افراد همچون آقای الهام در ترکیب فعلی نیستند.
*مصداق انتخاباتی ما لزوما از درون جبهه پایداری نیست
وی با تاکید بر اینکه ما به بحث مصداقی انتخابات ورود نکردهایم، خاطرنشان کرد: ما به موقع مصادیق انتخاباتی را معین می کنیم اما اینکه مصداق ما حتما بخواهد از درون جبهه پایداری باشد، اینگونه نیست بلکه ما درصدد پیگیری گفتمان این جبهه هستیم.
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه نگاه جبهه پایداری به انتخابات ریاست جمهوری موضوعی نیست، تصریح کرد: هدف ما ترویج گفتمان و موضعگیری صحیح در بزنگاههای خاص است.
سخنگوی جبهه پایداری مهمترین کارکرد انتخاباتی را آوردن تیم مؤمنان به صحنه اجتماعی عنوان کرد و افزود: نگاه فردی به انتخابات آغاز تخلف در ضایع کردن فرصتهاست.
وی در ادامه نشست خبری در باره نوسانات ارزی اخیر گفت که اگر کسی فکر میکند که میتواند مسائل اخیر ارزی را به صحنه تقابل با انقلاب از طریق بسیج کردن اراذل و اوباش تبدیل کند، در اشتباه است.
باقری لنکرانی با اشاره به سخنان سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یادآور شد: آنها با این ادعاها راه به جایی نمیبرند چرا که انقلاب اسلامی مستحکمتر از آن است که آسیب ببیند و سخنگوی مجنون دولت آمریکا در اشتباه است.
باقری لنکرانی با بیان اینکه کسانی که با سیگنالهایی که از آمریکا دریافت کردند و این خط را در تهران و شهرستانها دنبال کردند در اشتباه هستند گفت:باید بدانند انقلاب اسلامی این مسائل را پشت سر میگذارد.
سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه عدهای میخواهند از این آشفته بازار بهرهمند شوند و از این آب گلآلود با اغراض سیاسی ماهی بگیرند، گفت: برخی از این افراد با نزدیک شدن به مراکز تصمیمگیری قدرت اطلاعاتی بدست آوردهاند که این هشداری به این مراکز است.
*وحدت قوا حلقه مفقوده شرایط فعلی کشور است
وی در ادامه با تاکید بر اینکه توقع مردم در شرایط فعلی همکاری قواست، تصریح کرد:قوا نباید گرفتاریها را به گردن یکدیگر بیاندازند تا ناچار به جواب دادن به هم شوند.
باقری لنکرانی در خصوص اینکه چرا اساسنامه خود را به کمیسیون ماده 10 احزاب نفرستادید، گفت: ما در جبهه پایداری از عنوان حزب گریزانیم و به معنای متداول آن انتقاد داریم، اما برای رفتار قانونمدارانه حقوقدانان جبهه پایداری روی این مسئله کار میکنند تا ما ضمن تمایز از احزاب به مرجع قانونی مقید باشیم.
سخنگوی جبهه پایداری در خصوص بحثهای اخیر ارزی و مشورت دادن به قوه مجریه یادآور شد: با توجه به دیدار اخیر دولت با مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر مشورت با دیگران ما نه به صورت تشکل اما در برخی موارد تذکراتی دادیم که برخی از آنها مورد قبول و برخی دیگر مورد قبول نبود، لذا معتقدیم باید ظرفیت بیشتری برای پذیرش نظرات کارشناسی لحاظ شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما باید شاهد تشریک مساعی بین قوا باشیم، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود فرمودند که من دائما در اتحاد و همدلی تاکید دارم اما هرچه تکرار میکنم بیشتر مورد غفلت قرار میگیرد.
باقری لنکرانی همدلی و همراهی قوا را حلقه مفقوده فعلی دانست و گفت: این همدلی باید بروز برجستهتری داشته باشد که البته این به معنای اضمحلال قوا نیست و یک مطالبه مردمی محسوب میشود.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به طرح وحدت ملی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی مسیر بلوغ و بالندگی را پیموده است، لذا تکرار برنامههای گذشته صحیح نیست و باید مشخص شود که منظور از وحدت ملی چه کسانی هستند.
وی تصریح کرد: اینکه ما افرادی را که در گذشته در مناصب سیاسی بوده و از آن موقعیت سوءاستفاده کردند، نباید آنها را با سوت زدن در دولت وحدت ملی جمع کنیم، لذا باید مفهوم وحدت ملی مشخص شود.
باقری لنکرانی درباره توقیف روزنامه شرق نیز گفت: هیچکس از توقیف یک روزنامه خوشحال نمیشود اما روزنامهها باید خط قرمزها را رعایت کنند، چرا که یکی از معضلات فعلی دامن زدن به اختلافات است.
سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه 20 درصد افراد در شورای مرکزی جبهه پایداری تجربیات و مطالعات اقتصادی دارند، یادآور شد: یکی از کارگروههایی که جبهه پایداری با جدیت دنبال میکند، کارگروه اقتصادی است و ما در مجلس در قالب فراکسیون اصولگرایان به این موضوع توجه داریم.
وی همچنین اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری را نیز به شرح اعلام کرد:
حجتالاسلام آقاتهرانی، حجتالاسلام حسینیان، صادق محصولی، زارعی، باقری لنکرانی، متقی فر، سقای بیریا،آلیا، نبویان، سلیمانی، رضوانی، روانبخش، طبیبزاده، حسینی، خطیبی، نیلی و سید میرهاشم موسوی.