به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، محمدتقي خادمي معاون هماهنگ کننده بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه در مراسم افتتاحيه سراي فرهنگ و کتابخانه تخصصي پايداري دانشگاه اميرکبير با بيان اينکه افتتاح اين کتابخانهها با يک گرايش علمي و فرهنگي از چند سال پيش آغاز شده است، اظهار داشت: بنياد حفظ و نشر ارزشهاي دفاع مقدس در مناسبتهاي مختلف بحث راهاندازي و تجهيز کتابخانههاي تخصصي دفاع مقدس در دانشگاههاي کشور را پيگيري کرده است.
وي افزود: اين کار در دانشگاههاي مادر کشور اجرايي شده و تاکنون بيش از 70 دانشگاه به منابع ادبيات پايداري و کتب تخصصي دفاع مقدس تجهيز شدهاند تا يک منبع پژوهشي مناسب در کشور ايجاد شود.
معاون هماهنگ کننده بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با اشاره به دغدغه مسئولان نظام براي وارد کردن مباحث دفاع مقدس در دانشگاهها گفت: مسئولان نظام طي 10 سال گذشته مترصد بودند تا مباني دفاع مقدس را وارد دانشگاهها کنند که اين کار انجام شده و اکنون مراحل کارشناسي براي ورود بحثهاي تخصصي دفاع مقدس در مقاطع عالي دانشگاهها در حال طي شدن است و مراحل نهايي را پشت سر ميگذارد.
خادمي با بيان اينکه اکنون هزار و 100 استاد دانشگاه مباني دفاع مقدس را تدريس ميکنند، خاطرنشان کرد: با وجود تدريس اين واحد درسي در اکثر دانشگاههاي کشور همچنان نياز به منابع احساس ميشود و 6 هزار و 300 عنوان مرجع که در اختيار بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس قرار داشت در بين دانشگاههاي مادر توزيع شده است.
وي در پايان اظهار داشت: نکته قابل توجه در مراسم امروز اين است که مسئولان مربوطه بايد نام کتابخانه پايداري را اصلاح کرده و آن را به عنوان کتابخانه تخصصي دفاع مقدس معرفي کنند چون پايداري و مقاومت نيز در ذيل دفاع مقدس تعريف ميشود.
کد خبر 15916
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۶
- ۰ نظر
- چاپ
معاون هماهنگ کننده بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس از تدريس مباني دفاع مقدس در دانشگاههاي کشور توسط هزار و 100 استاد خبر داد.