به گزارش مشرق، محققان در دانشگاه بريستول با بررسي 3376 نوجوان هفده ساله با استفاده از يك پرسشنامه براساس سنجش ميزان درد و ارزيابي شاخص توده بدني (BMI) آنها توسط وزن و قدشان دريافتند كه در ميان افراد چاق شناسايي شده و با يك امتياز BMI، 33 درصد در معرض دردهاي اسكلتي عضلاني و 87 درصد در معرض دردهاي شديد زانو در مقايسه با افراد غيرچاق قرار گرفته بودند.
براساس اين گزارش محققان همچنين افزودند: در ميان اين افراد، كمردرد نيز شايعترين درد گزارش شده توسط گروه مورد مطالعه چاق پس از درد شانه و قسمت فوقاني پشت بوده است.
به گزارش وب دا، نتايج حاصل از اين گزارش ميافزايد: چاقي يك فاكتور خطر مهم براي ايجاد درد در عضلات نوجوانان است كه با ايجاد اثرات منفي بر روي مفاصل ممكن است به تداوم علائم و كاهش عملكرد عضلات آنها در آينده منجر شود.
به گفته محققان چاقي نيز قويترين عامل خطر ابتلا به آرتروز در افراد مسن است كه ميتواند از آسيب به زانوها در همين دوران نوجواني آغاز شود.
گفتني است اضافه وزن تحمل يك بار اضافي بر روي مفاصل بدن مانند زانوها و پشت است و از آنجا كه هنگام راه رفتن 6 – 5 برابر فشار وزن به زانوها وارد ميشود، بنابراين از دست دادن اندكي از وزن هم ميتواند به رهايي از درد مفاصل كمك كند.
کد خبر 153210
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۵
- ۰ نظر
- چاپ
نوجوانان چاق و داراي شاخص توده بدني بالا اغلب دچار دردهاي شديد در نواحي زانو ميشوند.