اگر به دنبال مشاوره حقوقی هستید، یک لحظه دست نگه دارید! آیا فرق بین وکیل حقوقی و وکیل کیفری را میدانید؟ تفاوت وکیل کیفری و حقوقی مسئلهای چالش برانگیز در میان عموم افراد جامعه است. بسیاری از افرادی که وارد یک دعوی میشوند، از ضرورت مشاوره حقوقی با وکیل اطلاع دارند، اما اغلب اوقات از آگاهی کافی پیرامون مفاهیم حقوقی و کیفری در دستگاه قضایی برخوردار نیستند. از طرفی بعضا مشاهده میشود فرد تمایزی میان وکیل پروندههای حقوقی و کیفری قائل نیست. چنانچه شما هم درگیر یک پرونده قضایی هستید، ممکن است با همین مشکل مواجه باشید. پیشنهاد میشود در اولین قدم به تفاوت میان این دو نوع وکیل پی برده، سپس اقدام به دریافت مشاوره کنید.
منظور از دعاوی حقوقی چیست؟
به طور کلی دعاوی در دستگاه قضایی ایران به دو دسته تقسیم میشوند: 1. دعاوی حقوقی 2. دعاوی کیفری. دعاوی حقوقی همانطور که از نامشان پیداست، برای طلب حق و دریافت خسارت ناشی از تضییع این حق مطرح میشوند. این دعاوی پس از مطرح شدن در دادگاه بررسی شده و حق به یکی از طرفین داده میشود. در این صورت طرف پیروز میتواند از حق و حقوق خود استفاده کند. این در حالی است که هیچگونه تنبیه و مجازاتی برای طرف مقابل در نظر گرفته نخواهد شد. چرا که لازم است یکبار دیگر تکرار کنیم: این دعاوی تنها برای طلب حق مطرح میشوند.
انواع دعاوی خانوادگی نظیر طلاق، حضانت، امور مرتبط با قراردادها و سایر امور حقوقی نظیر ارث به این دسته تعلق میگیرد. در چنین درگیریهایی اگر به دنبال مشاوره حقوقی با وکیل باشید، میبایست به دنبال مشاوره حقوقی دعاوی حقوقی بگردید. برای مثال جهت تنظیم قراردادهای کاری میبایست به یک وکیل حقوقی رجوع کرد. هرچند امروزه این کار به صورت اینترنتی نیز انجام میشود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به راهنمای نگارش انلاین مراجعه کنید.
وظایف وکیل حقوقی چیست؟
بر اساس آنچه که پیرامون دعاوی حقوقی گفته شد، وکیل حقوقی فردی است که به مشکلات و اختلافات حقوقی تسلط دارد. این فرد از علم بالایی در مباحث قانونی مدنی، قانون آیین دادرسی، قانون حمایت از خانواده، قانون تجارت، امور قراردادها و ... برخوردار. در یک کلام میبایست گفت وکیل حقوقی تبحر ویژهای در گرفتن حق موکل از طرف مقابل برخوردار است. همانطور که گفته شد، وظایف چنین وکیلی از گرفتن طلاق زوجه از زوج تا نوشتن قرارداد میتواند متفاوت باشد که البته وکلای این دسته هر یک در زمینه خاصی فعالیت میکنند.
- دعاوی حقوقی در دادگاه حقوقی، دادگاه خانواده یا شوراهای حل اختلاف مطرح میشوند. بنابراین وکلای این دسته عموما با این مراکز سر و کار دارند.
اما همیشه برای مشاوره حقوقی با وکیل نباید به وکلای حقوقی مراجعه کرد. دعاوی زیادی مشاهده میشوند که هدف آنها گرفتن حق و حقوق از طرف مقابل نیست. در ادامه بیشتر با این موضوع آشنا خواهیم شد.
وکیل کیفری چه کسی است؟
در مقابل دعاوی حقوقی یک قبیل از دعاوی نیز وجود دارند که برای طلب حق مطرح نمیشوند. هدف خواهان دعوی در این مواقع مجازات و تنبیه خوانده است. صد البته چنین درگیریهایی نیاز به یک وکیل ماهر دارد. جالب است بدانید وکلایی که در این حوزه فعالیت میکنند، حتما باید پروانه وکالت داشته باشند. به عبارتی تنها وکلای پایه یک دادگستری میتوانند در مسائل کیفری وکالت نمایند.
اعمالی نظیر سرقت، کلاهبرداری یا قتل جزو جرایم کیفری محسوب میشوند. چنانچه در پی مشاوره حقوقی با وکیل در این مسائل هستید، به جای وکیل حقوقی میبایست به دنبال مشاوره حقوقی دعاوی کیفری باشید. طبیعتا این وکلا تجربه بیشتری در امور پیش رو داشته و میتوانند از موکل خود به بهترین نحو دفاع نمایند.
- دعاوی کیفری نیز در دادگاه کیفری و دادسرا مطرح میشوند. غالبا وکلای این حوزه نیز با این مراکز دست و پنجه نرم میکنند.
تفاوت بین وکیل کیفری و وکیل حقوقی
مسلما هر فردی که با یک پرونده در دادگاه، دادسرا یا سایر مراجع رسیدگی مواجه است، به دنبال بهترین وکیل کیفری میباشد. اما همانطور که گفته شد، برای مشاوره و گرفتن حق میبایست متناسب با دعوی پیش رو، یک وکیل حقوقی یا کیفری انتخاب کرد. به احتمال زیاد تا به اینجا تفاوت میان وکیل کیفری و حقوقی برایتان روشن شده است:
- هر گاه فرد با مراجعه به دادگاه بخواهد حق خود را طلب کند، میبایست با ارائه دادخواست طرح دعوی نماید. این مسئله در دعاوی خانوادگی، طلاق، گرفتن حق حضانت، اختلافات کاری و ... نمود پیدا میکند. در این موارد فرد نیاز به مشاورهی وکیل حقوقی خواهد داشت.
- اما اگر فرد با مسائل کیفری نظیر سرقت، کلاهبرداری یا قتل مواجه باشد، باید با حضور در دادگاه یک شکواییه تنظیم نماید. در چنین شرایط فرد نیاز به مشاورهی وکیل کیفری دارد. چرا که تنها وکیل کیفری میتواند وکالت چنین پروندههایی را به دست بگیرد.
لازم به ذکر است همانطور که وظایف وکلای حقوقی و کیفری با هم متفاوت است، هزینه وکالت و مشاوره آنها نیز با یکدیگر فرق میکند. به عبارتی سادهتر یکی دیگر از تفاوتهای این دو نوع وکیل دستمزد آنها میباشد و هزینه مشاوره با وکیل حقوقی با هزینه مشاوره با وکیل کیفری یکسان نیست.
نحوه دریافت مشاوره حقوقی تلفنی
حتی اگر هزینه گرفتن وکیل را نداشته باشید، مشاوره حقوقی با وکیل پیش از مراجعه به دادگاه امری حیاتی است. امروزه مشاوره حقوقی کیفری و حقوقی به صورت تلفنی کار را برای افراد آسان کرده، چرا که دیگر نیازی به صرف وقت و هزینههای بالا ندارید. شما میتوانید به راحتی با وکلای کاربلد موسسات ارتباط برقرار کنید. یکی از این موسسات موسسه حقوقی وکیل تلفنی است که توانسته با خدمات بی نظیر خود کمک حال هموطنان باشد.
برای دریافت مشاوره حقوقی در هر ساعت از شبانه روز و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی می توانید با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید.
جالب است بدانید این موسسه جمعی از وکلای خبره کشور را دور هم جمع کرده است تا در سریعترین زمان ممکن به سوالات کاربران پاسخ داده شود. پیشنهاد میکنیم همین الان تلفن خود را برداشته و از مشاورههای بی نظیر این مجموعه استفاده کنید.
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل
زمانی که از افراد بابت عدم دریافت مشاوره حقوقی با وکیل سوال میشود، آنها معمولا یک جواب کلیشهای مطرح میکنند. قیمت مشاوره حقوقی بالا است. اگر شما هم در این گروه قرار دارید، به نظر میرسد تا به حال با موسسه حقوقی وکیل تلفنی آشنا نشده باشید. این موسسه با در نظر گرفتن روشهای مختلف برای ارائه مشاوره هزینه افراد را در این زمینه کاهش داده است. کافی است یکبار از خدمات مشاوره تلفنی این سایت استفاده کنید، بدون شک از هزینه وکیل و مشاوره آن شگفت زده خواهید شد. با وجود چنین موسساتی دیگر مشاوره با وکیل در پروندههای حقوقی دور از ذهن نخواهد بود و هر فردی در هر نقطه از ایران میتواند با قوانین حقوقی آشنا شود.
این محتوا تبلیغاتی است