به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، ابراهيم ابوجابر کارشناس مسائل استراتژيک و مدير مرکز تحقيقات معاصر در سرزمينهاي اشغالي 1948 تاکيد کرد: افزايش و تشديد پديده فرار جوانان يهودي از انجام خدمت نظام وظيفه به امري نگران کننده در دستگاه نظامي اين رژيم تبديل شده و اين موضوعي است که از سالها پيش در ميان نظاميان صهيونيست مشاهده ميشده، اما انتظار ميرود در ده سال آينده تشديد شود.
بر اساس گزارشهاي منتشر شده در روزنامه صهيونيستي "معاريو " و به نقل از اطلاعات ارائه شده توسط دايره نيروي انساني ارتش رژيم صهيونيستي ميانگين سربازان فراري از خدمت در سال جاري به 25.8 درصد بالغ شد، در حالي که اين نسبت در سال 1991 به 18.3 ميرسيد و با وجود تلاشهاي بسياري که رژيم صهيونيستي جهت تشويق جوانان يهودي جهت پيوستن به صفوف ارتش و انجام خدمت نظامي به کار ميگيرد با اين حال اين جوانان مذهب را دستاويزي جهت فرار از خدمت نظام وظيفه خود قرار ميدهند.
در اين زمينه ژنرال "گابي اشکنازي " رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي ضمن هشدار درباره تشديد پديده فرار از خدمت در ارتش اين رژيم تاکيد کرد: ادامه اين پديده بدون ترديد موجب بروز دغدغه جدي در ميان مقامات نظامي خواهد شد.
بر اين اساس، ابو جابر در گفتوگوي اختصاصي با فارس تاکيد کرد: پديده فرار از خدمت ريشه در مجموعه عواملي دارد که از جمله آنها بايد به افول ايدئولوژي و مذهب در ميان جوانان يهودي اشاره کرد، افزون بر اينکه در حال حاضر در ميان يهود فضايي از بياعتمادي نسبت به رهبران صهيونيست بچشم ميخورد که غرق در فساد و ناکامي نظامي هستند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک افزود: مسئله ناکامي و افول قدرت برخي از احزاب چپگرا در جامعه صهيونيستي و ملحق شدن اعضاي اين احزاب و جنبشها به احزاب راست و تندرو باعث شده تا بسياري از جوانان يهودي از انجام خدمت نظام وظيفه روي برگردانند و سراسر وجود آنها را ميل به لذت بردن از زندگي و غرق شدن در لذات زندگي فرا بگيرد.
وي افزود: يکي از دلايل پيوستن جوانان يهودي به احزاب مذهبي تندرو را بايد در فرار آنها از انجام خدمت نظام وظيفه ملاحظه کرد.
ابو جابر در پاسخ به اين سوال که پديده مهاجرت چه تاثيري ميتواند بر مسئله خدمت نظام وظيفه داشته باشد، گفت: مهاجرت يکي از عوامل تاثيرگذار منفي بر ارتش رژيم صهيونيستي و از ديد اين رژيم يک خطر استراتژيک براي موجوديت آن تلقي ميشود، بگونهاي که هرچه مهاجرت به کشورهاي غربي و بويژه آمريکا افزايش يابد، نشان ميدهد که ارتش موفق نشده احساس امنيت را در ميان شهروندان صهيونيستي القا کند.
به اعتقاد اين کارشناس، مسائل استراتژيک در حال حاضر پديده غالب در ارتش رژيم صهيونيستي پيوستن افراطيون صهيونيست به ارتش است، چون در ميان جوانان يهودي افراد بسياري وجود دارند که از طريق تورات و به توصيه آموزههاي آن به ارتش ملحق ميشوند و شيوه خاصي را نيز در راهبرد و طرحهاي نظامي خود ايجاد ميکنند.
ابو جابر ميافزايد: در نقطه مقابل اين پديده شاهد روي گرداني جوانان شهرکهاي "کيبوتس " و بطور خاص جوانان طبقه لائيک از خدمت نظام وظيفه هستيم.
ابو جابر معتقد است: تجربههاي نظامي که ارتش رژيم صهيونيستي طي سالهاي گذشته به دست آورده موجب شده تا مقامات اين رژيم به اين نتايج تلخ برسند و باعث شده تا ارتش اين رژيم ضربات کشنده و دردناکي از مقاومت اسلامي جنوب لبنان و مقاومت اسطورهاي غزه بخورد و اين ارتش باور کند، در هيچ جنگي توانايي غلبه بر حريف و رقم زدن پيروزي به سود خود را ندارد و اين ثابت ميکند، اعتماد به نفس در ارتش رژيم صهيونيستي به پايينترين حد خود تنزل يافته که باعث ميشود، نظاميان اين رژيم در پايينترين سطح روحي و عدم اعتماد به دستگاه نظامي خود بسر برند.
روزنامه صهيونيستي "هاآرتص " طي گزارشي با استناد به آمار و ارقام منتشره توسط بخش نيروي انساني ارتش رژيم صهيونيستي تاکيد ميکند: در سال 2019 از هر چهار سرباز اسرائيلي يک نفر از خدمت نظام وظيفه فرار خواهند کرد و 12.600 تن از جوانان قرار گرفته در سن خدمت نظام وظيفه براي فرار از انجام اين خدمت رو به مذهب يا راههاي ديگر خواهند آورد و در حال حاضر 5.700 جوان به اين شيوهها براي فرار از خدمت نظامي گرايش پيدا ميکنند که 13درصد جوانان قرار گرفته در سن خدمت نظام وظيفه را تشکيل ميدهند.
کد خبر 14652
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۲
- ۰ نظر
- چاپ
يک کارشناس امور استراتژيک و مدير مرکز تحقيقات معاصر در سرزمينهاي اشغالي 1948از تشديد و افزايش پديده فرار از خدمت در ميان نظاميان صهيونيست خبر داد.