کد خبر 146226
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲

محققان دانشگاه وارويك به شيوه‌يي براي نصف كردن محتواي چربي شكلات بدون كاهش هر گونه خواص مطلوب مصرف‌كننده دست يافتند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين روش بر جايگزيني چربي با آب ميوه متكي است.

در اين روش قطرات كوچك آب پرتقال و قره‌قاط با قطر كمتر از 30 ميكرومتر به عنوان جايگزيني مستقيم براي تعدادي از چربي‌هاي شير و كره كاكاهو كه اساساً به شكلات خصلت شكلات بودن آن را مي‌دهند، به كار مي‌روند.اين قطرات آب ميوه به منظور خلق امولسيون Pickering به شكلات تيره، سفيد و شيري اضافه مي‌شوند.



اين امولسيون به دليل حضور ذرات جامد سيليكات‌هاي هيدروفوبيك در مقابل انعقاد مقاوم است.دانشمندان مدعي‌اند كه در اين تكنيك خواص شكلاتي به دليل حفظ ساختار " Polymorph V " كاهش نمي‌يابند. اين ساختار بافتي براق به شكلات داده و امكان آب شدن آن به شيوه دلپذير را مي‌دهد.

شكلات با چربي كم داراي طعم ميوه‌يي است اما اين محققان بر اين باورند كه در آينده آب به همراه اسيد اسكوربيك (نوعي ويتامين C) مي‌تواند به جاي آب ميوه براي بازيابي طعم شكلات‌گونه به كار رود.

به گفته دكتر استفان بون رهبر ارشد اين مطالعه، تحقيق انجام شده گامي آغازين براي توليد شكلات‌هاي سالم‌تر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس