کد خبر 1446977
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶

بررسی نوسانات قیمت میلگرد و مصالح با سیوان لند

یکی از مهم ترین دغدغه‌های پیمانکاران و ساختمان سازان، نوسانات قیمت مصالح در بازار امروز است. عوامل متعددی سبب این نوسانات شده که مشکلاتی را سر راه ساختمان سازان قرار می‌دهد. برخی از مصالح، تنها به دلیل کاربرد فراوانشان در صنعت ساختمان سازی، از افزایش قیمت بی نصیب نبوده‌اند. میلگردها نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌اند. این مصالح پرکاربرد در سایزها و اندازه‌های مختلف جهت کاربردهای گوناگون تولید می‌شوند که در ادامه به برسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

میلگردها، اعضایی از خانواده‌ی پروفیل‌ها

میلگردها یکی از معروف‌ترین مصالح فولادی هستند که دارای سطح مقطع دایره‌ای شکل و توپر بوده که در شکل ظاهری، آلیاژ سازنده و خواص مکانیکی، با هم تفاوت دارند. همانطور که گفتیم، حجم بالای استفاده از این محصولات سبب شده تا قیمت میلگرد یکی از عوامل تعیین کننده‌ی قیمت سازه باشد. میلگردها از لحاظ ظاهری در سه نوع ساده، آجدار و آجدار پیچیده یا کلاف تولید و در بازار عرضه می‌شوند. این محصولات از سازه در برابر نیروهای کششی محافظت می‌کند. کاربرد دیگر میلگرد در تقویت بتن می‌باشد که در صنعت ساختمان سازی نقش مهمی را ایفا می‌کند.

انواع میلگرد

بررسی نوسانات قیمت میلگرد و مصالح با سیوان لند

  • اروپایی

این نوع میلگردها از منگنز ساخته شده و به همین دلیل است که به راحتی خم می‌شوند. استفاده از میلگردهای اروپایی در مناطق زلزله خیز و مناطقی با شرایط آب و هوایی نامتعال، بسیار رایج است.

  • فولاد کربن

نام دیگر میلگردهای فولاد کربن، میلگرد سیاه می‌باشد که از متداول ترین نوع میلگردها محسوب می‌شود. این نوه میلگردها مقاومت کافی در برابر رطوبت ندارند اما از قدرت و کشش بالایی برخوردارند.

  • اپوکسی پوشش داده شده

این میلگردها نوع پوشش داده شده با روکش اپوکسی میلگردهای سیاه هستند که با این کار در برابر زنگ زدگی مقاوم می‌شوند.

  • گالوانیزه

میلگرد گالوانیزه، 40 برابر مقاومت بیشتری در برابر خوردگی دارند. همچنین گالوانیزه مقاوم تر از روکش اپوکسی می‌باشد.

  • فایبرگلاس لیمر

این نوع میلگردها قیمت بالاتری نسبت به سایر میلگردها دارند.

  • فولاد ضد زنگ

ویژگی فوق العاده‌ی این میلگردها، مقاومت آن در برابر عملیات‌های حرارتی می‌باشد.

انواع میلگرد براساس شکل ظاهری

میلگردهای ساده

این نوع میلگردها دارای سطحی صاف و یکنواخت هستنند و در ابعاد مختلف بین 6 تا 50 میلی‌متر تولید می‌شوند. میلگردهای ساخته شده در ابعاد گوناگون دارای کاربردهای خاص خود هستند که می‌توان به ساخت درز انقباض در انواع اتوبان و فرودگاه اشاره کرد. این درز و انقباض‌ها جهت جلوگیری از جمع شدگی و ترک در بتن می‌باشند. میلگردهای صاف به راحتی خم شده و به راحتی برش داده می‌شوند. اگر قصد ساخت ساختمان‌های سنگین و سازه‌هایی مانند پل را دارید، استفاده از این نوع میلگردهخا به هیچ وجه توصیه نمیشود، زیرا اتصال محکمی بین بتن و میلگرد ایجاد نمی‌شود و احتمال اینکه میلگرد از بتن جدا شود زیاد است زیرا در این سازه‌ها فشار زیادی به آن وارد می‌شود.

میلگردهای آجدار

این نوع میلگردها، پرکاربردترین نوع میلگرد فولادی در صنایع گوناگون است. همانطور که از نام آن‌ها مشخص است، دارای ظاهری آجدار و زبر هستند. این شکل ظاهری به این دلیل است که شما برای استفاده از این نوع میلگردها در بتن ریزی، با هیچ مشکلی مواجه نشوید. این آج‌ها مشکل اتصال بین میلگرد و بتن را حل کرده. میلگردهای آجدار همانند نوع ساده‌ی آن، در سایزهای بین 6 تا 50 میلی‌متر تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

کاربرد انواع میلگرد

هریک از میلگردها دارای یک سری مزیت‌ها و معایبی هستند. از میلگردهای آجدار برای بتن ریزی استفاده می‌کنند، چرا که این نوع میلگردها خاصیت خمش و شکسته شدن بهتری نسبت به میلگردهای ساده دارند و از طرف دیگر، بتن ریزی روی میلگردهای آجدار با استحکام بیشتری صورت می‌گیرد.

مصالحی پر مصرف در ساختمان سازی

بررسی نوسانات قیمت میلگرد و مصالح با سیوان لند

سیمان‌ها مصالحی هستند که از زمان ظهور تمدن بشری تا کنون مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این مصالح جهت اتصال اجزای مختلف یک سازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع از سیمان به عنوان چسب در صنعت ساختمان سازی استفاده می‌شود. این مصالح در دسته‌ی مواد اولیه‌ی اصلی بتن قرار می‌گیرد و عامل اصلی استحکام بتن می‌باشد. سیمان از موادی همچون سنگ آهک، رس یا ماسه، بوکسیت و کانی آهن تشکیل شده که با حرارت دادن به آن‌ها، ماده‌ای به نام کلینکر به وجود می‌آید.

عملکرد اجزای تشکیل دهنده‌ی سیمان

آهک

تعیین مقاومت و زمان گیرش سیمان

سیلیکا

استحکام سیمان

آلومینا

تعیین زمان گیرش

مگنزیا

استحکام سیمان

اکسید آهن

رنگ دهی و کمک به ذوب سیمان

سولفات کلسیم

کاهش زمان گیرش

سولفور تری اکسید

مقاومت سیمان در برابر اثرات مخرب شیمیایی سولفات ها و میزان جمع شدگی

آلکالین

کنترل فرآیندهای شیمیایی و کاهش میزان نفوذ پذیری سیمان

یک سیمان خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

زمانی که اقدام به ساخت و اجرای یک سازه می‌کنید، همواره اولویت با استفاده از بهترین مصالح و تجهیزات می‌باشد. بنابراین خواص و کیفیت بالای سیمان نیز در زمان خرید آن بسایر مهم است و به طبع هرچه کیفیت این مصالح بالاتر باشد، قیمت سیمان نیز بیشتر خواهد بود. البته باید توجه داشته باشید که ویژگی‌های یک سیمان خوب با توجه به نیازهای پروژه ممکن است تغییر کند. اما به طور کلی یک سیمان مرغوب دارای ویژگی‌های زیر است:

  • استحکام لازم جهت بنایی
  • سختی و سفت شدن سریع
  • روان شدن مناسب
  • کارایی آسان
  • مقاومت مناسب در برابر رطوبت

انواع سیمان

این مصالح بسته به نوع مواد تشکیل دهنده‌ی آن، دارای انواع گوناگونی است که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

  • سیمان‌های هیدرولیکی
  • سیمان‌ها آمیخته
  • سیمان سفید
  • سیمان پرتلند رنگی

عایق سازی ساختمان با ایزوگام‌ها

بررسی نوسانات قیمت میلگرد و مصالح با سیوان لند

سازه‌ای که شما می‌سازید قطعا باید در برابر رطوبت و بارش برف و باران نفوذ ناپذیر باشد. عایق بودن و نفوذناپذیری ساختمان خود را به ایزوگام‌ها بسپارید. این عایق‌های رطوبتی از قیر و الیاف مختلف مصنوعی تشکیل شده‌اند که با حرارت دادن به آن‌ها می‌توان در هرجایی که می‌خواهید آن را نصب کنید. ایزوگام‌ها براساس معیارهای گوناگون، دارای انواع مختلفی هستند. به عنوان مثال اگر بخواهیم براساس نوع روکش آن‌ها را دسته بندی کنیم به صورت زیر خوهند بود:

  • ایزوگام فویل دار
  • ایزوگام ساده
  • ایزوگام سنگریزه‌ای

ایزوگام‌های مرغوب و استاندارد چه ویژگی‌هایی دارند؟

ایزوگام‌های مرغوب با ویژگی‌های زیر به صورت رول‌های وکیوم شده در بازار عرضه می‌شوند:

  • در ابعاد 1*10 متر
  • وزن تقریبی 37 تا 42 کیلوگرم
  • ضخامت بین 3 تا 5 میلی‌متر

چرا از ایزوگام‌ها برای عایق سازی ساختمان خود استفاده می‌کنیم؟

از زمانی که این عایق‌ها پا به عرصه‌ی ساختمان سازی گذاشتند، استفاده از آن‌ها بسیار رایج شد و بازده خوب و مناسبی نیز به دنبال داشت. حال وقت این است که به این سوال پاسخ دهیم، چرا ایزوگام‌ها؟

استفاده از ایزوگام‌ها برای عایق سازی ساختمان، سبب جلوگیری از نشت آب و رطوبت از سطح بام منازل به داخل خانه می‌شود. این عایق‌ها وزن کمی داشته و فشار زیادی به سقف ساختمان وارد نمی‌کند ( وزن هر متر مربع حدود 4 کیلوگرم است ). قابلیت انعطاف پذیری و شکل پذیری ایزوگام سبب برتری آن نسبت به سایر روش‌های عایق بندی شده. در اینجا به دیگر مزیت‌های استفاده از ایزوگام اشاره کرده‌ایم:

  • نصب سریع و آسان
  • مقاوم در برابر ضربات وارد شده و پانچ استاتیکی
  • مقاوم در برابر پارگی و فشار استاتیکی
  • عدم نیاز به برف روبی پشت بام
  • به صرفه و مناسب بودن قیمت ایزوگام
  • مقاوم در برابر اشعه UV
  • نفوذناپذیری در برابر آب و رطوبت
  • وزن کم آن

به هرحال شما برای ساخت و اجرای سازه‌ای با دوام، نیاز به مصالحی باکیفیت و مرغوب دارید و این، آسان ترین راه برای رسیدن به این هدف است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، افراد دیگر تمایلی به حضور فیزیکی برای خرید ندارند، بنابراین سیوان لند نیز برای راحتی شما عزیزان، مصالح و تجهیزات ساختمانی خود را به صورت آنلاین در اختیار شما قرار داده و شما می‌توانید به راحتی به هرچه که نیاز دارید دسترسی پیدا کنید.


** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

برچسب‌ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس