به گزارش مشرق به نقل از فارس، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ظهر امروز (شنبه) در نشست خبري خود با اصحاب رسانه به بررسي دو موضوع آموزش و پرورش و فناوري اطلاعات و ارتباطات در مجمع تشخيص مصلحت نظام اشاره کرد و گفت: اين دو موضوع مهم به طور همزمان در مجمع تشخيص مصلحت در حال بررسي است.
وي افزود: در جلسه گذشته چند ماده از پيشنهادهاي مربوط به آموزش و پرورش نهايي شده اما همچنان اين بحث در مجمع در حال بررسي است.
رضايي از آغاز بررسي مباحث مربوط به فناوري اطلاعات و ارتباطات در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام خبر داد و گفت: دو ماده از سياستهاي مربوط به فناوري ارتباطات نهايي شده است و اميدواريم در جلسات آينده همه سياستهاي اين موضوع مهم نهايي شود تا آن را خدمت مقام معظم رهبري ارائه دهيم و ايشان نيز بعد از اصلاحاتي که مدنظر دارند آن را به قواي سهگانه ارائه دهند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام به بحث آموزش و پرورش اشاره کرد و با بيان اينکه بعد از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي بايد بازنگري در فلسفه آموزش و پرورش و قوانين و مقررات آن صورت گيرد، تصريح کرد: در بحث آموزش و پرورش بايد به طور بنيادين کارشناسيهاي لازم صورت گيرد. تا اينکه شاهد رشد در بين دانشآموزان باشيم. البته اين رشد نه تنها در مباحث علمي بلکه در سلامت روحي و جسمي دانشآموزان نيز موثر خواهد بود و اين مسئله بسيار مهم است.
وي به جايگاه آموزش و پرورش در کشور اشاره کرد و خواستار تقويت نهاد آموزش و پرورش شد.
رضايي که ميگفت سرعت فناوري اطلاعات در دنيا سرسامآور و گسترده است، اظهار داشت: سرعت فناوري اطلاعات در دنيا به طوري بوده است که دولتها نتوانسته در وضع قوانين پا به پاي آن حرکت کنند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: در حالي که براي حفظ حقوق شهروندي و امنيت کشورها نوعي عقبماندگي در کنوانسيونهاي جهاني مشاهده ميشود يک کشور مشکوک به نام اسرائيل شناسايي شده است که اقدام به يک حمله سايبري عليه ايران،هند و اندونزي کرده است.
وي در پاسخ به ادعاي صهيونيستها مبني بر اينکه حمله سايبري آنها تنها عليه ايران بوده است، گفت: بعد از آنکه مشخص شد رژيم صهيونيستي به حمله سايبري عليه کشورها روي آورده است، مسئولان اين رژيم مدعي شدند که تنها ايران هدف آنها بوده در صورتي که اين اقدام با هدف عمدتا جاسوسي بر عليه ايران، هند و اندونزي صورت گرفته است.
رضايي حمله سايبري رژيم صهيونيستي به کشورهاي دنيا را ناشي از خلاءهاي قانوني در نظام بينالمللي دانست و گفت: اين رژيم از تمامي کشورها سوءاستفاده کرده است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام از مقابله سايبري 6 دانشگاه و وزارت اطلاعات کشور با تهاجم سايبري رژيم صهيونيستي ابراز خرسندي کرد و گفت: حمله سايبري رژيم صهيونيستي به ايران کنترل شده است.
رضايي با بيان اينکه بايد علاوه بر توسعه فناوري اطلاعات در جامعه، بخش امنيت سايبري نيز تقويت کنيم، افزود: اميدواريم کشورمان با همکاريهاي جهاني بتواند در آينده در مقابل تهاجم اطلاعاتي و سايبري دشمنان که ميتوان آن را بخشي از جنگ نرم دانست، مقابله کند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه جلسه مشترک رئيسجمهور با چهرههاي سرشناس جبهه اصولگرايي را چگونه ارزيابي ميکنيد و اين گونه جلسات چه کمکي ميتواند به پيشبرد اهداف جبهه اصولگرايي بکند، گفت: هر گونه حرکتي در اين رابطهها مثبت ارزيابي ميکنم چرا که ما نياز به انسجام ملي پيرامون نظام و رهبري داريم تا بتوانيم در مقابل تهديدات، تحريمها و فشارهاي بينالمللي ايستادگي کنيم.
رضايي در پاسخ به سؤال ديگر خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا جلسات اصولگرايان با رئيسجمهور استمرار خواهد داشت يا نه، تصريح کرد: از استمرار اين جلسات اطلاعي ندارم اما تمايلي در بين نيروهاي دلسوز براي برگزاري اين گونه جلسات ميبينم.
وي برگزاري جلسات مشترک رئيسجمهور با چهرههاي سرشناس اصولگرايان را نشاندهنده هوشياري فعالان سياسي کشور دانست و در پاسخ به سؤالي در خصوص ماموريت رئيسجمهور به سه چهره اصولگرا گفت: هنوز ابتداي راه است و بايد روشن شود که وحدت روي چه مسائلي شکل خواهد گرفت.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تاکيد کرد: بايد مشخص شود که آيا اين جلسات به انتخابات مربوط است يا يا مسائل ديگر. اگر به انتخابات مربوط شود بايد مشخص شود که آيا جريانهاي ديگر شرکت خواهند کرد يا نه.
رضايي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود و در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران گفت: همايشي در دبيرخانه مرکز مطالعات استراتژيک پيرامون تحقق اهداف چشمانداز خواهيم داشت و گزارشات لازم همچنان در حال جمعآوري است.
خبرنگاري از دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص برخي فعاليتها براي انتخابات مجلس نهم پرسيد که رضايي گفت: امروز مهمترين مسئله اين است که ما به يک جبهه متحد براي ايستادگي ملي برسيم و در مقابل تهديدها و تحريمها بتوانيم حول نظام و رهبري متحد عمل کنيم.
وي افزود: ما نياز به يک اتحاد داريم تا بتوانيم تحريمها را به فرصت تبديل کنيم و ملت و دولت ايران ميتواند اين تحريمهاي کشورهاي غربي را به فرصت تبديل کند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري ايستادگي ملت ايران در مقابل تهديدات و تحريمها و فشارهاي بينالمللي در دوران دفاع مقدس گفت: ملت و دولت ايران تحريمها را کنترل کردند و ما ميتوانيم با جدي گرفتن مسائل تهديدها و تحريمها را به فرصت تبديل کنيم.
رضايي ضمن تاکيد بر لزوم ترجيح دادن مسائل ملي بر مسائل شخصي و جناحي، افزود: ملت و دولت ايران به خوبي تحريمها را کنترل کردهاند چرا که اروپاييها انتظار داشتند بعد از اعمال تحريم ها کشور با بحران اقتصادي مواجه شود.
وي به مسئولان کشور توصيه کرد که به جاي شعار دادن تلاش کنند تا صفوف بيشتري براي اتحاد در کشور ايجاد کنند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينکه اظهار نظر نخستوزير رژيم صهيونيستي را مبني بر حمله نظامي به ايران چگونه ارزيابي ميکند، گفت: بعد از اينکه تحريمهاي اعمالي غرب عليه ملت ايران موفقيتآميز نبوده است،يک اختلاف جدي بين اسرائيل، جمهوريخواهان آمريکا و طرفداران جنگ با دموکراتها و مخالفان جنگ به وجود آمده است.
وي اضافه کرد: جمهوريخواهان و اسرائيل معتقدند چون تحريمهاي اقتصادي عليه ايران موفقيتآميز نبوده است پس بايد به ايران حمله نظامي کرد اما در مقابل دموکراتها معتقدند که تحريمها در آينده موثر خواهد بود.
رضايي گفت: اگر عقلاي آمريکا شرايط را بررسي کنند به اين نتيجه خواهند رسيد که فشارهاي زياد عليه ايران موجب ناکامي آنها خواهد شد.
کد خبر 14403
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۸
- ۰ نظر
- چاپ
رضايي با مثبت ارزيابي کردن جلسه رئيس جمهور با چهرههاي اصولگرا، گفت: هرگونه حرکتي در اين رابطهها مثبت ارزيابي ميکنم چرا که ما نياز به انسجام ملي حول نظام و رهبري داريم تا بتوانيم در مقابل تهديدات، تحريمها و فشارهاي بينالمللي ايستادگي کنيم.