به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، عليرضا جاويداظهار كرد: كليه پروانههاي صادر شده توسط مناطق شهرداري شامل حداكثر 12 طبقه روي همكف و زير زمينهاست و برابر پهنه بنديهاي طرح تفصيلي، مناطق بدون بررسي كميسيون ماده پنج، پروانهاي با ارتفاع بيش از اين مقدار از زمان ابلاغ طرح تفصيلي صادر نكرده و نخواهند كرد.
وي با اشاره به اينكه مشاور در حال بررسي ضوابط عمومي بلندمرتبه سازي است، خاطر نشان كرد: مطالعاتي در خصوص مكان يابي اراضي و املاك مستعد بلندمرتبه سازي نيز هم اكنون در حال انجام است و جمع بندي آن تا پايان سال به كميسيون ماده 5 و سپس شوراي عالي شهرسازي براي سير مراحل تصويب ارسال ميشود.
جاويد با تاكيد بر اينكه امكان بلند مرتبه سازي در طرح جامع و تفصيلي شهر تهران در چارچوبهاي مشخصي وجود دارد، اظهار كرد: تعداد طبقات و ارتفاع ساختمانها بر مبناي مقتضيات و مطالعات انجام شده درباره شرايط هر منطقه است.
معاون شهرسازي شهردار تهران با بيان اينكه برخي نقاط پايتخت مستعد ويلاسازي هستند و طبعا در آنها بلند مرتبه سازي توصيه نميشود، خاطر نشان كرد: به عنوان مثال شهرك گلستان در منطقه 4، شهرك آزادشهر در منطقه 22، محدوده باغات كن و باغات طرشت از جمله مواردي هستند كه بلند مرتبه سازي در آنها توصيه نميشود.
وي ادامه داد: در عين حال برخي ديگر از نقاط پايتخت با توجه به دسترسي مناسب به بزرگراهها و شريانهاي اصلي ترافيكي قابليت بلندتر شدن را دارند كه مشاور در حال بررسي و مكانيابي اين نقاط است.
معاون شهرسازي شهردار تهران با اعلام امكان بلندمرتبهسازي در اراضي بيش از 2000 متر مربع، گفت: مكانيابي مناطق مستعد بلندمرتبهسازي در حال انجام است و تا پايان سال نتايج آن مشخص ميشود.