کد خبر 143331
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۹

در سال‌های اولیه تولید بستنی، شکر و شیر و ثعلب را در استوانه‌های فلزی که در بشکه‌های چوبی قرار داشت، می‌ریختند و اطراف استوانه‌های فلزی را با نمک و یخ می‌پوشاندند. یخ و نمک باعث می‌شد دما به حدود ۲۰ درجه سانتیگراد زیر صفر برسد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • امير احمد اكبري اسبق از تبريز ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    0 0
    اين بستني مطمئنم خوشمزه تر از بستني هاي امروزي بوده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس