به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين نويسنده و پژوهشگر ادبي روز شنبه بر اثر سكته قلبي در منزلش در كرج در سن 75سالگي از دنيا رفت.
به گفته گلنار ثروتيان ـ دختر مرحوم بهروز ثروتيان ـ، مراسم تشييع اين اديب فقيد، ساعت 9 صبح فردا (دوشنبه، 9 مرداد) از مقابل منزل او (واقع در كرج ـ رجاييشهر ـ بلوار رستاخيز ـ خيابان چهاردهم ـ فاز دو ـ پلاك 46) به سمت قطعه هنرمندان بهشت سكينه تشييع و به خاك سپرده ميشود.
مراسم ترحيم ثروتيان نيز روز سهشنبه (10 مردادماه) از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد نور تهران واقع در ميدان فاطمي برگزار ميشود.
دختر بهروز ثروتيان همچنين با بيان اينكه ثروتيان در ماه مبارك رمضان، خواندن جزء سوم قرآن كريم را به پايان رسانده بود، گفت، او مشغول كار بر روي آخرين دستنوشتههايش در زمينهي تصحيح «تفسير عرفاني صفيعلي شاه از قرآن كريم» بود.
بهروز ثروتيان متولد مهرماه سال 1316 در مياندوآب بود. او تا 24سالگي ساكن مياندوآب بود و با داشتن مدرك پنجم علمي بهعنوان دبير رياضي به تدريس مشغول بود. در سال 1342 در كنكور سراسري شركت و همزمان ادبيات و فلسفه تحصيل كرد كه در هر دو شاگرد اول بود. در سال 1345، نفر اول دانشگاه تبريز شناخته شد و مدال علمي درجه يك فرهنگ را دريافت كرد. سپس براي خدمت فرهنگي به مياندوآب رفت. در سال 1351 دوره كارشناسي ارشد ادبيات را در تبريز به اتمام رساند و در سال 1354 موفق به اخذ دكتراي ادبيات از دانشگاه تهران شد. در همين دانشگاه نيز استخدام شد. در سال 1358 از دانشگاه تبريز بازنشسته شد و از سال 1365 تا 1382 با دانشگاه آزاد كرج همكاري داشت.
تصحيح و شرح آثار نظامي، تصحيح ديوان حافظ، شرح ديوان حافظ، فرهنگ اطلاعات نفايس الفنون، فرّ در شاهنامه، تصحيح جاودان خرد، پير طريقت گفت، بيان در شعر فارسي، روايات گهربار، طنز و رمز در الهينامه، بازنويسي آثار نظامي براي جوانان، روياي عشق در مثنوي گل و نوروز، گزيده مخزنالاسرار، آيينه غيب، سلام بر حيدربابا (شعر فارسي)، ترجمه حيدربابا يه سلام، از ايران چه ميدانيم (7 جلد)، شعر و انديشه نيما يوشيج، انديشههاي نظامي گنجهاي و نقش بيان در آفرينش خيال، از جمله آثار منتشرشده از ثروتيان هستند.
بهروز ثروتيان كه هفتم مردادماه از دنيا رفت، علاوه بر سالها پژوهش در زمينهي ادبيات كلاسيك، بر روي آثار شاعران معاصري همچون نيما يوشيج، محمدعلي بهمني و احمد شاملو هم كار كرده بود.