کد خبر 140634
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۱

محققان اميدوارند كلاس دارويي جديد آنها بتواند بيماري‌هاي دژنراتيو مغزي مانند آلزايمر، پاركينسون، ام اس و بيماري نورون حركتي، همچنين صدمات ناشي از سكته مغزي و آسيب هاي وارده به مغز را درمان كند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دانشمندان مدعي شده‌اند، كلاس دارويي جديد مي‌تواند از مغز در برابر اثرات مخرب التهابي محافظت كند.

نتايج آزمايش دارو بر روي حيوانات دلگرم كننده عنوان شده است و نخستين مرحله از آزمايش باليني دارو بر روي انسان نيز انجام شده كه نتايج آن هنوز منتشر نشده است.



دو گروه از اين داروها به نام هاي MW151‌ و MW189‌ توسط محققان دانشگاه «نورث وسترن» ثبت اختراع شده اند.

آزمايش دارو بر روي حيوانات حاكي از اثربخشي آن در برابر اثرات مخرب التهابي دارد.عملكرد اين دارو مسدود كردن توليد بيش از حد مولكول هاي آسيب زننده به سيستم ايمني موسوم به سيتوكين التهابي عنوان شده است.

به گفته محققان، اين دارو رويكرد كاملا متفاوتي براي درمان بيماري هاي مغزي در پيش مي گيرد و اساس عملكرد دارو MW151‌ توقف التهاب در مغز و پيشگيري از نابود شدن سلول هاي عصبي است.

نتايج منتشر شده در مجله Neuroiscience نشان مي دهد كه درمان زودهنگام با داروي MW151 روند توسعه بيماري آلزايمر را در موش هاي آزمايشگاهي متوقف كرده است.

موش هاي آزمايشگاهي كه با روش مهندسي ژنتيك به آلزايمر مبتلا شده بودند، از شش ماهگي بمدت سه بار در هفته تحت درمان با داروي MW151 قرار گرفتند.

بررسي موش ها در سن 11 ماهگي نشان داد، بر خلاف روند طبيعي، سطح سيتوكسين مغز به اندازه طبيعي بازگشته و علائمي از گسترش بيماري در موش ها ديده نمي شود.

دكتر «ليندا فان الديك» يكي از نويسندگان تحقيق و مدير مركز ساندرز- براون در دانشگاه كنتاكي تأكيد مي كند: اين دارو از صدمات مرتبط با اختلال حافظه و يادگيري پيشگيري مي كند و مصرف آن پيش از شروع تغييرات حافظه مي تواند يك رويكرد اميدوار كننده براي درمان باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس