به گزارش مشرق، يك دانشجوي خوابگاه متاهلين دانشگاه شريف در گفتوگو با خبرگزاري دانشجو، در خصوص مشكلات پيشروي خوابگاههاي متاهلين اين دانشگاه گفت: قسمتي از شهرك دانشگاه صنعتي شريف مربوط به كاركنان است كه مدتها قبل ساخت و ساز و واگذاري زمين در آنجا انجام شده و قسمتي ديگر نيز از اين شهرك به ساختن خوابگاه دانشجويان پرداخته شده است.
وي با اشاره به اينكه شهرك دانشگاهي شريف در منطقه 22 تهران كيلومتر 19 اتوبات تهران – كرج واقع شده است افزود: اختلاف بين شوراياري شهرك و دانشگاه كه اعلام كرده بودند در زمان ساخت خوابگاه تعهدي مبني بر آب شرب اين مكان نخواهند داشت سبب مشكلاتي براي دانشجويان در اين منطقه گرديده است.
اين دانشجو با اشاره به اينكه آب شرب اين منطقه مربوط به آب و فاضلاب نيست و به صورت شورايي ميباشد، افزود: ساكنيني كه پايينتر از اين شهرك در حال زندگي هستند به حفر چاه اقدام كردند كه ترميم بستر رودخانه و كمتر شدن نفوذ آب سبب كاهش آب چاهها شده است.
وي كم شدن آب چاهها را سبب ايجاد معضلي براي شهرك دانشگاه دانست و خاطرنشان كرد: بر اساس مشكلاتي كه مسئولان شوراياري با مسئولان دانشگاه داشتند اقدام به قطع آب خوابگاه متاهلين كردند و بايد گفت شهركي كه 300 نفر از جمعيت آن را دانشجويان و 600 نفر كارمند و اساتيد دانشگاه تشكيل مي دهند با معضل روبهرو است.
تعداد اساتيد در اين شهرك شايد به 7 يا 8 خانوار نرسد.
وي دليل قطعي آب را از سوي مسئولان شوراياري اعلام عدم تعهد آنها نسبت به تامين آب اين خوابگاه و كمبود آب منطقه اعلام كرد و گفت: مسئله اصلي ساكنين خوابگاه شهرك دانشگاه اين است كه به نوعي به آنها به شكل شهروند درجه دو برخورد ميشود و اگر ميزان آب كم است چرا بايد ابتدا فلكه آب شرب دانشجويان بسته شود.
اين دانشجو افزود: با قفل زدن بر روي شبكه و شكستن آن توسط دانشجويان به دليل بيآبي حال شاهد جوش زدن درب فلكه هستيم تا كسي نتواند آن را باز كند. بحث ما بر سر تفاوت قائل شدن بين دانشجويان ساكن شهرك و ديگر ساكنين ميباشد.
اين دانشجو با اشاره به برگزاري جلساتي در اين ارتباط و تعهداتي كه از سوي دانشگاه مطرح شده، ادامه داد: از نيمه شعبان تاكنون با مشكل قطع شدن مكرر آب دست به گريبانيم، به طور مثال از پنجشنبه گذشته تاكنون تنها 5 يا 6 ساعت آب داشتيم كه اين زمان غير از مواقعي است كه خود دانشگاه توسط تانكر آب توزيع ميكرده و در اين 4 و 5 روز تنها آب شرب توسط تانكر توزيع ميشده است.
وي در پاسخ به سوالي در مورد مطرح كردن مشكلات با مسئولان دانشگاه گفت: اين اتفاق افتاده اما مسئولان دانشگاه اعلام كردند كه در درجه اول نبايد دست به فلكه آب بزنيد.
اين دانشجو گفت: كاري كه شوراياري در حال حاضر انجام ميدهد فشار بر روي دانشجويان براي اعمال فشار دانشجويان بر مسئولان دانشگاه است تا آنها را به تعامل با خود وادار كنند.
وي ادامه داد: حرف اصلي ما اين است كه چرا بايد مشكل شوراياري و دانشگاه توسط دانشجوياني پيگيري شود كه خود با مسائل عديده درس و دانشگاه مواجه اند و اين در حالي است كه حتي با پيگيريهاي ما به افراد مسئولي بر ميخوريم كه ميگويند به ما ربطي ندارد.
اين دانشجو ادامه داد: قرار بر اين بود كه آب اين منطقه زير سازمان آب و فاضلاب برود كه طبيعي است وصل كردن آب شرب اين منطقه به سيستم شهري زماني طولاني و دردسرهاي اداري خاص خود را دارد.
وي در بخشي از سخنان خود گفت: حدود يك هفتهاي است كه دانشگاه با تانكر آب مورد نياز را ميآورد و توزيع ميكند و زماني كه به صورت دائم آب قطع و وصل ميشود از لولهها هوا گرفته و اين باعث عدم رسيدن آب به طبقههاي بالا با وجود پر بودن تانكرها مي شود.
يك دانشجوي خوابگاه متاهلين دانشگاه شريف گفت: حدود يك هفتهاي است كه مسئولان دانشگاه شريف براي توزيع آب جهت ساكنين خوابگاه شهرك دانشگاه از تانكر استفاده ميكنند.