وی با تاكید بر اینكه باید از خریداری زولبیای روباز خودداری شود، اظهار داشت: زولبیا و بامیه باید عطر، طعم مناسب و رنگ روشن داشته باشد و سوختگی و تغییر رنگ قهوهای در آن مشاهده نشود.
معاون فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت خاطرنشان كرد مردم باید زولبیا و بامیه را درحجم كم خریداری و آن را در یخچال یا محل خشك و خنك نگهداری كنند تا دچار فساد نشود.
غلامی یادآور شد مبتلایان به دیابت، چاقی و چربی خون بالا نیز تا حد ممكن باید از مصرف این نوع شیرینی پرهیز كنند.
وی محل مناسب نگهداری -در یخچال و دور از نور آفتاب، استفاده نكردن از رنگ های خوراكی، شفافیت و تازگی و استفاده از روغن های سرخ كردنی را از جمله شرایط مطلوب تهیه و پخت زولبیا و بامیه برشمرد.
غلامی در ادامه به ضوابط وعده سحر روزه داران اشاره كرد و گفت: اگر غذا از شب قبل تهیه می شود باید حتما در یخچال نگهداری شود تا امكان رشد آلودگی ثانویه و میكروب در آن وجود نداشته باشد.