وی میوههایی مثل سیب، هلو و هندوانه رابرای جبران کمآبی بدن مفید دانست و افزود: خوردن سالاد خیار و گوجه به همراه کمی آبلیمو در وعده سحری میتواند در جبران تشنگی در طی روز موثر باشد.
به گفته مهرآزی آخرین مقالات و تحقیقات منتشر شده در سال 2012 مصرف میوههایی مانند خربزه و هندوانه را که آب زیادی دارند توصیه میکنند.
این متخصص تغذیه گفت: خوردن موز در وعده سحر مفید است زیرا از نظر تغذیهای خواص زیادی دارد و آشامیدن یک لیوان آب میوه تازه مثل آب سیب در وعده سحر از تشنگی در طی روز جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: افرادی که در ماه رمضان با یبوست مواجه میشوند میتوانند با مصرف انجیر، آلو، انگور و هندوانه از این مسئله پیشگیری کنند.
عضو انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: میوهها را با فاصله کمی پس از شام باید مصرف کرد و روزهداران نباید بلافاصله افطار را با میوه شروع کنند البته خرما از این مسئله مستثنی است و باید در ابتدای افطار و انتهای سحر مصرف شود.
مهرآزی توصیه کرد: میوهها چه در وعده افطار و چه در سحری به عنوان آخرین وعده غذایی مصرف شود و به فاصله حداقل یک ربع تا نیم ساعت پس از غذا باید خورده شود.
وی مصرف مولتی ویتامین یا شربتهای مکمل را برای نوجوانانی را که در سال های اول روزه داری هستند مفید دانست و گفت: نوجوانان در ماه رمضان رغبت چندانی به خوردن میوه ندارند به همین علت شربتهای تقویتی میتواند جایگرین مناسبی باشد ولی در ابتدا میوه تازه را توصیه میکنیم.