به گزارش مشرق، مجتبي کشوري در گفتوگو با «شبکه خبر دانشجو»، اظهار داشت: عملکرد صدا و سيما بعد از تمديد حکم ضرغامي در چند جنبه رشد و در برخي جنبهها متناسب با آرمان نظام جمهوري و حتي نيازهاي کشور نبوده است.
وي با تاکيد بر اينکه آنچه که صدا و سيما بايد به آن توجه کند تبليغ فرهنگ عدالت در جامعه است، تصريح کرد: متاسفانه صدا و سيما در چند سال اخير به اين مسئله کمتر پرداخته و ترويج فرهنگ رفاهزدگي، سطحينگري شهري و ابتذال و به انزوا رفتن انديشههاي امام و رهبري از مشکلات جدي اين سازمان در طول دو دهه گذشته بوده است.
اين فعال دانشجويي با بيان اينکه در رسانه ملي دردهاي مردم هميشه در حاشيه دردها و مشکلات مردم پايتخت مطرح شده است، افزود: به طور مثال معضل ترافيک يا آلودگي هوا که مشکل تهران و چند شهر بزرگ کشور است، انبوهي از برنامه هاي آموزشي، کارشناسي، طنز و داستاني را اشغال کرده است اما مقوله دردناکي مانند زمين خواري ارزش مطرح کردن ندارد.
کشوري با اشاره به اينکه استفاده مناسبتي و مقعطي از تنوع قومي و تکثر فرهنگي در مناطق مختلف کشور از ديگر نقاط تاريک عملکرد صدا و سيما است، اذعان داشت: لباس هاي محلي و گويش هاي مختلف در مناسبت هايي از قبيل انتخابات ظهوري تزئيني و موقتي پيدا کرده و دوباره تا مقطع بعدي از صفحه تلويزيون محو مي شوند و جاي خود را به دغدغه هاي بالا قصرنشينان تهران مي دهند.
وي با تاکيد بر اينکه انفعال عملي از انفعال فکري و معرفتي متوليان فرهنگي آغاز مي شود، گفت: بي اعتقادي به جنگ حق و باطل، جنگ اسلام ناب و اسلام آمريکايي و جنگ فقر و غنا و تقليل دادن دينداري و انقلابي گري به مقولاتي صرفا فردي يا مناسبتي، صدا و سيما را خود به خود تبديل به رسانه اي با گرايش سرمايه داري غرب زده و تريبون محافظه کاران منفعل کرده است.
کد خبر 13921
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۱
- ۰ نظر
- چاپ
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علامه با اشاره به عملکرد سازمان صدا و سيما در اولين سالگرد حکم رهبر معظم انقلاب در انتصاب مجدد ضرغامي گفت: متاسفانه ترويج فرهنگ رفاهزدگي در رسانه ملي در طول دو دهه گذشته باعث دادن مجال فکري و فرهنگي به نامحرمان شده است.