به گزارش مشرق به نثل از فارس، اکثر آمریکائیها با این موضوع هم عقیدهاند که باراک اوباما از امنیت ملی ما دفاع کرد و حق اوباما است که رهبری آمریکا در جهان را در اختیار داشته باشد.
در مقابل پیشنهادات میت رامنی، آمریکا را دوباره به سیاستها و دکترین بی اعتبار "جورج دبلیو بوش" رئیس جمهور سابق آمریکا بازخواهد گرداند.
این گزارش نوشت: آمریکا این سناریو را قبلا تجربه کرده و پایان خوبی نداشته است. حضور میت رامنی در روز 12 جولای در نشستی که در منزل "دیک چنی" معاون سابق بوش برگزار شد نگرانیها را درباره طرحهای رامنی افزایش داده است.
رامنی درباره چنی گفته است که دیک چنی فردی بسیار باهوش است و مایل است که با وی همکاری داشته باشد.
از این رو سیاستهایی که رامنی از آنها حمایت کرده است مانند حضور نامحدود نیروهای ارتش آمریکا در افغانستان و عراق کپی دکترین بوش-چنی و نسخه دوم آن است.
این گزارش افزود: برهیچ کس پوشیده نیست که دیک چنی هدایت طرحهای سیاست خارجی شکست خورده بوش را بر عهده داشت؛ آغاز جنگ در عراق بدون طرحی برای پایان آن و مشاهده پیشرفتهای هسته ای ایران و کره شمالی.
فارین پالیسی نوشت: جورج بوش نتوانست جامعه بینالمللی را در مقابل این تهدیدات با خود همراه کند.
براساس گزارشها، از 24 مشاور ویژه سیاست خارجی میت رامنی 17 مشاورش در دولت بوش-چنی کار میکردند.
اگر رامنی برنده انتخابات شود بسیاری از آنها در دولت آینده آمریکا حضور خواهند داشت. آخرین باری که آنها در دولت آمریکا حضور داشتند فاجعه بود.
یکی از نمونههای آشکار آن بعد از دیک چنی جان بولتون است که به عنوان سفیر بوش در سازمان ملل خدمت میکرد. بولتون معتقد است که دیپلماسی با ایران به پایان رسیده است و باید علیه ایران وارد جنگ شویم. وی از طرفداران سرسخت برکناری بشار اسد از قدرت در سوریه نیز است.
مجله سیاست خارجی آمریکا با بررسی سیاست خارجی و طرحهای رامنی نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت: رامنی نسخه دوم دکترین شکست خورده بوش-چنی است.