وی گفت : اگر تغییراتی در اندازه ، رنگ یا شکل خالی ایجاد شد باید آن خال برداشته شود و اگر خون ریزی در خال ، تغییر حس در آن و خارش ، سوزش و التهاب در اطراف آن ایجاد شود نیز باید علت آن بررسی شود .
این متخصص پوست افزود: بنا بر منابع مختلف اگر اندازه خالی 6یا 7 میلیمتر و یا بیشتر باشد باید برداشته شود و این امر درباره خال هایی با حاشیه نامنظم و چند رنگ نیز صادق است .
صیرفی راد با تأکید بر اینکه اگر پزشکی توصیه به برداشتن یک خال می کند ، الزاما به منظور بد خیم بودن خال نیست ، افزود : از میان 10 تا30 خالی که برداشته می شود ، شاید یکی از آنها بدخیم باشد .
وی همچنین گفت : اگریک خال به روش جراحی ، اصولی و تا عمق خال برداشته شده باشد ، احتمال عود مجدد آن وجود ندارد و احتمال عود آن در روش هایی چون سوزاندن و استفاده از لیزر برای برداشتن خال ، بیشتر است .این متخصص پوست تصریح کرد : اگر خالی بعد از برداشته شدن عود کرد ، باید با روش جراحی برداشته و بررسی شود .
صیرفی راد با بیان اینکه خال های قرمز رنگی که در برخی افراد ایجاد می شود مربوط به ضایعات عروقی است ، گفت : در بسیاری موارد نیازی به برداشتن این خال ها نیست و فقط اگر خونریزی این خال ها مشکلاتی ایجاد کند باید این کار را انجام داد .وی افزود : علاوه بر پزشکان پوست ، جراحان در برداشتن خال مهارت دارند و پزشکان عمومی نیز در برخی موارد می توانند اقدام به این کار کنند.