برای شهر شهدای لشکر 41 ثارالله این مسئله تا آن حد عجیب و البته غیر قابل پذیرش بود که صدای اعتراض رسانهها و مردم از گوشه و کنار بلند شود.
اصل ماجرا از این قرار بود که آموزشگاه موسیقی "بتهوون" با همکاری انجمن موسیقی استان و با مجوزی که از اداره کل ارشاد استان کرمان و مدیریت وقت آن گرفته بود قصد داشت زنی به نام "لیلی افشار" که در کشور آمریکا به نواختن گیتار اشتهار دارد را به کرمان دعوت کند تا با برای مردان و زنان متدین کرمانی بصورت مختلط اجرای برنامه داشته باشد.
پس از بروز حساسیتها و کشیده شدن کار به رسانهها، سرانجام مدیریت وقت اداره ارشاد استان مجبور به لغو کنسرت شد. این در حالی بود که یک مقام این اداره نیز در گفتگو با رسانهها ادعا کرده بود که اساساً مجوزی به این کنسرت داده نشده و مسئولان برگزاری بدون مجوز! اقدام به انتشار و بالا بردن تبلیغات کنسرت لیلی افشار بودهاند.
مسئلهای که البته کاملاً محال بود و ناگفته پیداست که آنهاییکه به کنسرت یاد شده مجوز داده بودند تلاش میکردند تا یوغ گناه و مسئولیت را از خود دور کنند.
ماجرا گذشت و مدیر وقت اشاره شده پس از بر مسند نشستن دولت دهم به یک سمت کلیدی در وزارت ارشاد گماشته شد.
×مجوز جدید به کنسرت مسئلهدار جدید!
اخیراً نیز رسانههای محلی و کشوری از لغو کنسرت فردی مسئلهدار به نام "شهداد روحانی" در کرمان و در دوران تصدی مدیر جدید اداره کل ارشاد استان کرمان خبر دادهاند.
لغو کنسرت اشاره شده که قرار بوده است توسط انجمن موسیقی استان کرمان و با مجوز اداره کل ارشاد استان کرمان برگزار شود اما با واکنش انجمن موسیقی مواجه شده و بر اساس گزارشهای منتشر شده در سایت این انجمن، مجوز کنسرت اشاره شده، سه روز مانده به برگزاری آن لغو شده است.
×و اما شهداد روحانی کیست؟
از شهداد روحانی همواره با عنوان یک موزیسین مشکوک لس آنجلسی یاد می شود. او هرگز به عنوان هنرمند وزین موسیقی کلاسیک شناخته شده نیست؛ اما "بی بی سی" وی را خوب می شناسد . معمولا هر ماه او برنامه ای با "تلویزیون بی بی سی" به عنوان یک مطرب ایرانی برگزار می کند و زندگیش در" بی بی سی" فیلم می شود! وی و برادرش هرگز انتساب خود را به بهائیت تکذیب نکرده اند و انوشیروان به عنوان عضوی از تیم تامین مالی با ایرانیکای دولت امریکا با مطربی به جمع آوری پول برای تالیف ایرانیکا می پردازد.
ایرانیکا مجموعه دایره المعارفی است که توسط مرکز آمریکایی ایرانشناسی در حال تدوین است ؛ دولت آمریکا ، سازمان سیا و موسسات وابسته و تعدادی از روشنفکران فراماسون سعی در معرفی آن به عنوان مرجع فرهنگ و تمدن ایرانی دارند و تالیف آن بدون تردید یکی از اقدامات بنیادین غرب برای مقابه با ارزش های اسلامی – ایرانی است و در راستای تهاجم فرهنگی و جنگ نرم صورت می گیرد.
در تالیف ایرانیکا، احسان یار شاطر همواره
از پیروان فرقه بهائیت مدد جسته و از این طریق سعی در بکار گیری
اصطلاحات و الفاظ فارسی رایج در
میان بهائیان داشته است.
وی در فصل نامه ره آورد، می نویسد: " ایران سرزمین
دین هاو دین آوران استو تنی چند از نام آورترین دین آورانجهان
همچون زرتشتو مانیو بابو بها از این سرزمین برخاسته اند."
از شهداد روحانی اخبار و تصاویر دیگری نیز در دسترس است که مجالی بیشتری برای پرداختن به آن نیست. اما نکته آنجاست که چه عزمی در داخل اداره کل ارشاد استان کرمان و مدیریت آن وجود داشته و دارد که به چنین افراد مسئله دار و معارضی برای انجام فعالیتهای فرهنگی در یک استان متدین مجوز فعالیت اعطا کنند.
×مجوزی که صادر شد/دلتنگ ملودی طاغوت
پیگیریهای خبرنگار مشرق همچنین نشان میدهد که مجوز کنسرت اشاره شده توسط اداره کل ارشاد استان کرمان صادر شده است و ادعاهای مدیر کل فعلی این اداره در گفتگو با رسانهای که برادر وی مدیریت آن را بر عهده دارد مبنی بر اینکه "استعلام کردهایم و نهادهای نظارتی پاسخ منفی دادهاند" نیز نمیتواند ادعای صحیحی باشد.
انجمن موسیقی استان کرمان در سایت خود تصریح دارد که "مجوز" برگزاری کنسرت اشاره شده لغو شده است.
این در حالی است که اساساً یک کنسرت موسیقی به هیچ وجه بدون صدور مجوز نیز نمیتواند وارد فاز اجرایی شود و هرگونه اقدام برای امور اجرایی آن فقط منوط به صدور مجوز است.
جالب آنکه ماجرای اشاره شده دقیقا همانند ماجرایی است که در سال 87 در کرمان رخ داد و در آن جریان نیز همانگونه که اشاره شد، مدیران وقت ارشاد استان پس از مشاهده اعتراضات فراوان عنوان کردند که مجوز کنسرت مسئله دار اساساً صادر نشده است در حالی که این مدعا به هیچ وجه نمیتوانست واقعیت داشته باشد.
نکته تامل برانگیز داستان اشاره شده نیز این است که مدیرکل فعلی ارشاد قائم مقام مدیرکل سابق بوده و در ماجرای اعطای مجوز به لیلی افشار نیز مورد انتقادات فراوانی قرار گرفت.
ماجرای کنسرتهای مسئلهدار و مجوزهایی که احیاناً مدیران دلتنگ دوران طاغوت برای آنها صادر میکنند البته تمام تراژدی فرهنگی در بزرگترین استان کشور نیست. تلاش برای قبضه رسانههای محلی در دست یک جریان خاص، سکوت اداره ارشاد در مقابل مقولاتی مثل چاپ بیوگرافی یک خواننده زن دوران طاغوت در یک نشریه محلی و ... تنها بخشی از اقدامات فرهنگی! است که در شهر حاج قاسم سلیمانی و شهر شهدای لشکر 41 ثارالله رخ داده است و البته همانطور که سرنوشت مدیر سابق ارشاد استان کرمان نشان میدهد؛ گویا وزیر ارشاد که خود و چند تن از اطرافیانش کرمانی الاصل هستند نیز برای مسببان این فجایع پستهای کلیدیتری در وزارتخانه در نظر گرفتهاند.