به گزارش مشرق، رییس دانشگاه امیرکبیر در این نشست با بیان این که این دانشگاه دارای29پژوهشکده است، گفت: با تعریف طرح های کلان ملی امسال زمینه های جدید شکل گرفته است تا دانشگاه ها بتوانند توان و علایق خود را در حوزه تحقیقات و توسعه فناوری نشان دهند.
دکتر علیرضا رهایی افزود: شعار امسال، مسئولیت دانشـــــگاه ها را سنگین تر کرده است و دانشگاه ها می توانند در این سال از ظرفیت های خود استفاده و نیازهای کشور را در حوزه های مختلف از جمله صنایع دفاعی برطرف کنند.
در ادامه این نشست رییس مؤسسه آموزش و تحقیقات صنایع دفاعی با بیان این که حـــوزه دفاعی کشور ترجیح میدهد طرح هایش به صورت علمی در دانشگاهها مطرح و بررسی شود، گفت: وزارت دفاع به سمت حرفهای شدن فرآیند تحقیق و توسعه پیش می رود.
محمد رضا ولوی با بیان این که سوابق نشان می دهد که همکاری صنایع دفاعی و مـــــراکز دانشگاهی در حال افزایش و رو به بلوغ است، افزود: در دوران دفاع مقدس؛ حوزه دفاعی کشور با برخی از استادان دانشگاه ارتباط داشت که به مرور زمان این تعاملات به سمت هســته های محوری حرکت کرده است.
وی اضافه کرد: قطب های علمی مشترک میان وزارت دفاع و دانشگاه ها در حوزه های تعریف پروژه، تعاملات علمی و آموزشی، کنفرانس ها و انجمن ها فعالیت می کنند.
رییس مؤسسه آموزش و تحقیقات صنایع دفاعی با بیان این که از37طرح مصوب کلان ملی در شورای عتف14طرح مربوط به حوزه دفاعی است، گفت: استـــــادان معتمد را شناسایی می کنیم و فرصت مطالعاتی ویژه برای فعالیت های تحقیقاتی به این استادان اعطا می شود.
نشست مشترک معاونان پژوهشی دانشگاه های سراسر کشور با مسئولان سازمان صنایع دفاع با هدف افزایش تعامل و ارتباط در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.