به گزارش مشرق، امروز "جنگ نرم" بواسطه ابزارهاي متنوع آن در دوره جديد بسيارمورد توجه و استفاده قرار گرفته است. دامنه اين جنگ امروز بسيار گسترده شده و مهاجمان آن نيز با استفاده از تکنولوژي هاي جديد توانسته اند هرچه بيشتر بر منافع خود بيفزايند.
نکته اي که شايد تاکنون درباره "جنگ نرم" به آن توجه نشده باشد نقش جبهه خودي در زمينه سازي براي مهاجمان است.اساسا هرچه درباره "جنگ نرم" شنيده ايم عبارتهاي تئوريک و تکراري از اين مقوله بوده و به زواياي آن تاکنون بشکل بومي و کاربردي کمتر پرداخته شده است.
اين نوشتار سلسله مطالبي از دکتر محمد صادق کوشکي، محقق و استاد دانشگاه است که قصد دارد به "جنگ نرم" از نگاهي ديگر بپردازد.
قسمت چهارم از اين سلسله مطالب با عنوان « نقش جبهه خودي در زمينه سازي جنگ نرم» در زير مي آيد:
«حاکميت شهوت و غرائز» سومين رخنه گاه دشمن در "جنگ نرم"
«حاکميت شهوت و غرائز» سومين مجرايي است که دشمن توانسته از طريق آن در جامعه ما نفوذ کند. «حاکميت شهوت و غرائز» نتيجه منطقي دو رخنه گاه قبلي يعني «جهل» و «حاکميت احساس» است. يعني در جامعه اي که «جهل» و «رفتار احساسي» حاکم باشد، راه براي راهکار سوم (حاکميت شهوت و غرائز) باز مي شود. در سال هاي پس از انقلاب به خصوص از 20 سال گذشته دشمن با خيال راحت حداکثر سوء استفاده از اين فضا را کرده و به اين شکل لطمات جبران ناپذيري را به جامعه وارد آورده است.
*«تلويزيون»،«برهنگي» و «ميل به خريد»،راهکارهايي براي تسليم جوانان ايراني
در سال 81 رييس دولت نامشروع صهيونيستي نامه اي خطاب به "جورج بوش" رييس جمهور وقت آمريکا نوشت. سال گذشته خبرگزاري آسوشيتدپرس بخشي از اين نامه را فاش کرد که در آن نوشته شده بود با استفاده از شيوه هاي نظامي امکان غلبه بر جوانان ايراني وجود ندارد. بايد با استفاده از سه عنصر «تلويزيون»، «برهنگي» و «ميل به خريد»، جوانان ايراني را وادار به تسليم کنيم.
سه سال پيش نشريه انگليسي گاردين مطلبي تحت عنوان "انفجار بمب سکس در ميان جوانان ايراني" نوشته بود. در اين مطلب آمده بود که نيازي به انفجار بمب اتم در ايران نيست؛ ما بايد «بمب سکس» را در ايران منفجر کنيم.
*انقلاب رنگي مطابق با رنگ سال پوشاک جوانان ايراني
در سال 84 عضو شوراي روابط خارجي آمريکا گفت: در ايران بايد مطابق با رنگ مانتوهاي دختران و رنگ مد سال انقلاب رنگي به پا کنيم.
در حال حاضر تهاجم فرهنگي اين نيست که جوانان در منزل هايشان بنشينند و سکس را از ماهواره ببينند. تهاجم نرم دشمن به اين شکل شده که سکس به کوچه و بازار ما کشيده شده است. يکي از پژوهشگران سازمان سيا به اين مساله اشاره کرده که بايد «غيرت» را در ميان جوانان از بين برد. چون اين عنصر باعث مي شود که جوانان بيگانه ستيز بوده و مواظب ناموس خود باشند و به اين شکل ناموسش را نه فقط بستگان، بلکه تمام هموطنانش بداند.
* ايران سومين کشور مصرف کننده طلاي ساخته شده بعد از چين و هند است
وقتي که از «حاکميت غرائز و شهوات» بر رفتار عمومي جامعه صحبت مي کنيم به اين معنا است که بخش هاي جامعه بر خلاف علم و عقلانيت رفتار مي کنند. يعني اين رفتارها بر مبناي غريزه، شهوات و «دلم خواست» است. چرا رييس رژيم صهيونيستي مي گويد ايجاد ميل به خريد يکي از راههاي غلبه بر جوانان ايراني است؟ اين مساله بايد ما را به فکر بياندازد.
هم اکنون ايران سومين کشور مصرف کننده طلاي ساخته شده بعد از چين و هند است. در چين و هند به دليل جمعيت کشورهايشان اين رقم مصرف منطقي است. اما چرا در ايران اينقدر مصرف طلا بالاست؟ آيا ما سومين کشور ثروتمند دنيا هستيم که سومين مصرف کننده طلاي جهانيم؟ وقتي ما با دست خود ثروت هاي نفتي مان را تبديل به طلاي ساخته شده در "ايتاليا" مي کنيم و آن را وارد مي کنيم نشان مي دهد که ديگر حتي نياز به جنگ نرم دشمن هم نداريم.
* ايران هفتمين کشور وارد کننده و مصرف کننده لوازم آرايشي در جهان است
ايران هفتمين کشور مصرف کننده لوازم آرايشي و وارد کننده لوازم آرايشي است. رتبه ما در مصرف لوازم آرايشي از کشورهايي چون "ژاپن"، "ايتاليا"، "آلمان" و حتي "انگلستان" هم بيشتر است. از سال هاي موسوم به سازندگي تا به امروز به خصوص در مناطق مسافرتي کشور مثل مشهد، قشم ، کيش و... مراکز هاي عظيم خريد ساخته شده است. در اين مراکز مغازه هاي بسياري وجود دارد. اين مغازها اجناس غربي و عموما ساخت چين را به فروش مي رسانند. هدف اين «پاساژها» اين است که جوان ايراني به «پاساژ گردي» مبتلا شود.
*پديده «پاساژ گردي» و شيوع گسترده آن
«پاساژ گردي» مساوي است با کنار گذاشتن غيرت، حيا، عفت، اتلاف عمر، ترويج شهوت، ترويج مصرف گرايي و مصرف زدگي. در يک جامعه انقلابي وجود اين اندازه «پاساژ» و «مراکز خريد» چه ضرورتي دارد؟ مراکزي که در آن فقط البسه غربي و لوازم آرايش به فروش مي رود. ميليون ها ساعت وقت جوانان ما صرف «پاساژ گردي» مي شود که نتيجه آن پرداخت هزينه هاي گزاف سرمايه هاي ملي در قبال واردات اجناس «بنجول» است.
*عطش پايان ناپذير «خريد» و مشکلات عديده اجتماعي
از طرف ديگر به دليل عدم توانايي بسياري از خانواده ها در خريد، مشکلات عديده اجتماعي ايجاد مي شود، فاصله هاي طبقاتي نمايان مي گردد و جرايم معطوف به نياز مالي مثل سرقت، سرقت مسلحانه، آدم ربايي و... افزايش مي يابد. اين مراکز نه تنها بي حجابي، فحشا و بي عفتي را به جامعه تزريق مي کنند بلکه عطش پايان ناپذير «خريد» را نيز رواج مي دهند. وقتي تعداد زيادي از جوانان به اين مراکز مي روند، طبعا به کتاب خانه ها، مراکز پژوهشي و محل هاي صنعتي مراجعه نمي کنند.
*«مراکز خريد»؛ روياي پول دار شدن هاي يک شبه و شهوت خريد
«مراکز خريد» روياي پول دار شدن هاي يک شبه، به ريز و بپاش هاي بي سر انجام و روياي شهوت خريد است. خريدي که به جز هدر دادن سرمايه ملي هيچ خروجي ديگري ندارد. امروز گوشه گوشه کشورمان حتي شهر زيارتي مشهد آلوده به اين مشکل خطرناک است. در شيراز محله هاي قديمي و آثار باستاني خراب مي شود تا بين حرم "حضرت احمد بن موسي" و "سيد علا الدين حسين" بازار ساخته شود.
* پمپاژ گسترده مشروب به کشور؛ تبديل سرباز انقلاب به جنازه اي متعفن
مصرف مشروبات الکلي در کشور افزايش پيدا کرده است. به نسبت چند سال قبل حجم کشفيات مشروبات الکلي تا صد يا صد و پنجاه برابر بيشتر شده است. از جنوب و غرب کشور مشروبات الکلي به داخل کشور وارد مي شود. حال سئوال اين است که چه کساني به دنبال پمپاژ مشروب به داخل کشور هستند؟ آيا غير از اين است که شرکت هاي رنگارنگ اسراييلي که در کردستان عراق و کشور آذزبايجان مستقر هستند، اين پمپاژ را انجام مي دهند؟ اين واردات بخشي از ابعاد جنگ نرم است.
سرويس هاي جاسوسي بيگانه که به دنبال تخريب جوانان ايراني هستند؛ به اين نتيجه رسيدند که بايد از طريق واردات مشروب جوانان ما را از خود بي خود کنند و کسي را که مي تواند سرباز نظام و انقلاب باشد به يک مرده متحرک و جنازه متعفن تبديل کنند.
*يک هفتم کشور درگير تهاجم نرم دشمن در زمينه مواد مخدر
هجوم واردات مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتي در کشور يکي ديگر از ابعاد جنگ نرم دشمن است. آيا بايد بپذيريم که مواد مخدر صنعتي به طور اتفاقي وارد کشور شده است؟ آيا ايران بطور اتفاقي به توليد کننده عمده مواد مخدر صنعتي مثل کراک و شيشه تبديل شده است؟ الان ايران به آسياي جنوب شرقي، کراک و شيشه صادر مي کند و به اين شکل وجهه انقلاب در کشورهايي مثل "مالزي" و " اندونزي" تخريب شده است.
آمارهاي رسمي حاکي از دو و نيم ميليون معتاد در ايران است. اگر براي هر کدام از اين معتادها چهار نفر اعضاي خانواده در نظر بگيريم، حدود 10 ميليون نفر يعني يک هفتم جمعيت کشور قرباني مواد مخدر هستند و از زماني که آمريکا در افغانستان مستقر شده، اين رقم افزايش وحشتناکي پيدا کرده است.
*بي حجابي جزيي از جنگ نرم دشمن است نه يک انحراف اجتماعي
آيا بايد بپذيريم که روند رو به رشد مفاسد اجتماعي و نا امني اخلاقي در جامعه به طور اتفاقي رخ داده است؟ نکته تاسف بار اين است که به واسطه «جهل» و «حاکميت احساس» مسئوليني که بايد جلوي رخنه گاههاي دشمن را بگيرند، عمدتا در تغافل هستند. يعني هنوز مسئولي پيدا نشده که اذعان کند بي حجابي رفتار «درون زا»ي جامعه ايراني نيست و اين رفتار «هدايت شده از بيرون» و جزيي از جنگ نرم دشمن است و بايد به عنوان جنگ نرم با آن برخورد کرد نه به عنوان يک انحراف اجتماعي. ايران يک جامعه خانواده محور است. وقتي طبق رهنمود رژيم صهيونيستي، «تلويزيون» ابزار تهاجم مي شود، تاسيس شبکه هاي فارسي زبان در دستور کارشان قرار مي گيرد. هدف اين شبکه ها فرو پاشي خانواده در ايران است.
* در «حاکميت شهوت و غرائز» تک تک افراد جامعه مورد هدف هستند
در اين رخنه گاه دشمن تک تک افراد جامعه را مورد هدف قرار داده است. دختر ايراني را با درگير کردن با برهنگي و شهوت از حيا و عفت خالي مي کند و با اين کار در واقع مادر آينده جامعه را هدف مي گيرد. دشمن با اين کار خود، فرصت داشتن خانواده سالم ايراني را از ما مي گيرد. آجرهاي تشکيل دهنده جامعه ما خانواده است. اگر خانواده دچار فروپاشي شود، سقف کل جامعه ما فرو مي ريزد.
ميزان طلاق در تهران به سي و پنج درصد رسيده است. در شهر مذهبي قم ميزان طلاق يازده برابر بيشتر شده است. رتبه اول قتل هاي کشور قتل هاي خانوادگي و ناموسي است. يعني بيشترين قتل عمد در خانواده اتفاق مي افتد که آن هم در مورد مسايل ناموسي است. آيا اتفاقي جامعه ما به اينجا رسيده است يا دشمنان اين را طراحي کرده اند؟
* هنوز هم دستگاه هاي مسئول در خواب هستند
مسئولين و مردم ما غفلت کرده اند و دشمن هم بيشترين استفاده را از اين فضا کرده است. جالب اينجاست که دشمن در جنگ نرم از امکانات خودش استفاده نمي کند بلکه از امکانات خودي براي ضربه زدن به خودي سود مي برد. در اينجا ديگر کسي به دنبال تضعيف مباني فلسفي نظام نيست. زيرا اين شيوه چنان بنيان کن و مخرب است که تا به حال دفاعي در مقابلش صورت نگرفته است.
متاسفانه هنوز که هنوزه دستگاه هاي مسئول خواب هستند. چون «جهالت» و «حاکميت احساس» هنوز وجود دارد. جامعه اي که به «غريزه» و «شهوت» دچار شود هرگز نمي تواند رنگ قدرت را ببيند.
* واي به حال ملتي که از درون خانه اش مورد تهاجم قرار بگيرد
حضرت امير جمله اي دارند که اين جمله دقيقا وصف حال جامعه ماست. ايشان مي فرمايند که واي به حال ملتي که از درون خانه اش مورد تهاجم قرار بگيرد؛ اين ملت حتما ذليل خواهد شد.
تهاجم از درون يعني اينکه دشمن با استفاده از «جهل» و «رفتارهاي احساسي» خودي ها صحنه را طوري طراحي مي کند که بدون دخالت مستقيم، بوسيله خودمان به خودمان لطمه مي زند. به اين شکل که ما مصرف کننده و توليد کننده عمده مواد مخدر صنعتي، مصرف کننده عمده مشروبات الکلي و لوازم آرايشي مي شويم.
* امروز خانواده هاي مذهبي ما درباره تربيت فرزندانشان احساس امنيت نمي کنند
بدون تعارف بايد گفت که امروز خانواده هاي مذهبي ما که براي تربيت مذهبي فرزندانشان اهميت قايل هستند، احساس امنيت نمي کنند در حالي که هنوز هم در مسئولين جامعه علايم هوشياري در اين مورد بارز نشده است.
هدف ما در اين مباحث شناخت رخنه گاه ها و مسدود کردن آنهاست. هنوز هم مي شود اين رخنه گاه ها را پر کرد. به شرطي که از پله شماره يک شروع کنيم. يعني آگاهي، حاکميت عقلانيت به جاي حاکميت احساس که با اين کار مي توانيم جلوي شهوات و غرايز را بگيريم.
ادامه دارد...
کد خبر 13184
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۵
- ۰ نظر
- چاپ
«پاساژ گردي» مساوي است با کنار گذاشتن غيرت، حيا، اتلاف عمر، ترويج شهوت، ترويج مصرف گرايي. امروز ميليون ها ساعت وقت جوانان ما صرف «پاساژ گردي» مي شود که نتيجه آن پرداخت هزينه هاي گزاف سرمايه هاي ملي در قبال واردات اجناس «بنجول» است.