فناوری‌های فضایی راز موفقیت چینی‌ها در المپیک توکیو

المپیک توکیو ۲۰۲۰ رسما پایان یافت. اگر نگاهی به جدول ورزشکارانی که به مدال طلا دست یافته‌اند، بیاندازیم مشاهده می‌بینیم که کشور چین تا اواخر این مسابقات با کسب بیشترین مدال طلا در صدر جدول بود.

به گزارش مشرق و به نقل از چاینا دیلی، بسیاری از ورزشکاران چینی که در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو شرکت کردند از فناوری ساخت دانشمندان و مهندسان حوزه فضایی چین بهره برده بودند.

ده‌ها ورزشکار چینی پیش از رفتن به مسابقات توکیو به منطقه‌ای در حومه جنوب غربی پکن که محل تعدادی از سازمان‌های پیشرو در زمینه فناوری فضایی چین است، رفته بودند.

بیشتر بخوانید:

شکست پروژه صهیونیستی در المپیک ۲۰۲۰

در مدت زمانیکه ورزشکاران در آن مکان حضور داشتند در معرض فناوری‌هایی که معمولاً از آنها در حوزه تحقیق و توسعه موشک‌های حامل، موشک‌های هدایت شوند و هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می‌شود قرار گرفته و به پیشنهادات متخصصان آکادمی هوافضا آیرودینامیک چین گوش دادند.

"جیا یی"( Jia Yi) معاون آزمایشگاه تونل باد کم سرعت(Low-Speed Wind Tunnel Lab) این آکادمی گفت: ما از فناوری و تجهیزات خود برای کمک به قایقرانان، شناگران و دوچرخه سواران تیم ملی چین به منظور بهبود عملکردشان استفاده کردیم. به عنوان مثال قایقرانان گروه چهار نفره زنان به آزمایشگاه من آمدند و از تونل باد کم سرعت برای اندازه گیری میزان نیروی پسار هوا در بدن خود استفاده کردند. نتایج این آزمایشات به مربیان و محققان این امکان را داد که حرکت ورزشکاران را تجزیه و تحلیل کرده و تغییر داده و روش‌های آموزشی مناسب را استفاده کنند و به طراحی مجدد لباس‌های ورزشی روی آورند.

به گفته وی، تونل‌های بادی مهمترین سخت افزار بخش تحقیقات و آزمایشات آیرودینامیکی هستند زیرا جریان هوا اطراف هواپیما یا موشک را به منظور بررسی و اندازه گیری عملکرد آیرودینامیکی آنها، ایجاد و اصلاح می‌کنند.

طی چند سال گذشته استفاده از تونل‌های باد در کشورهای غربی از جمله ایالات متحده و کانادا نیز بسیار رواج پیدا کرده است زیرا مربیان و ورزشکاران شاهد تاثیر مثبت این زیرساخت‌ها در بهبود حرکات و روش‌های آموزشی بوده‌اند.

این آکادمی چینی علاوه بر مجهز بودن به تونل‌های باد، یک تونل باد آموزشی نیز در مرکز آموزش و تحقیقات ملی ورزش‌های زمستانی در منطقه فنگتای پکن برای اداره کل ورزش چین ساخته است. این تونل دارای فضای داخلی ۶۰ متر مکعب است و می‌تواند با سرعت حداکثر ۱۵۱ کیلومتر در ساعت باد تولید کند.

به گفته "دونگ گوچیانگ"(Dong Guoqiang) مدیر این پروژه آکادمی که مسئولیت ساخت و عملیات تونل را برعهده داشت، این آزمایش می‌تواند برای آزمایشات ورزش‌های زمستانی و تابستانی مورد استفاده قرار گیرد. ورزشکاران در ماه اکتبر از این تسهیلات استفاده کرده و عمدتا از تجهیزات آنجا برای آماده سازی ورزشکاران برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۲ پکن نیز استفاده شده است. تونل‌های آکادمی به ورزشکاران چینی کمک زیادی کرده است که برخی از آنها در توکیو موفق به کسب مدال طلا نیز شده‌اند.

دانگ افزود: اما موفقیت آنها با کمک آموزش شدید و آمادگی دقیق نیز محقق شده است.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    5 0
    دمشون گرم!!
  • پدرام IR ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    0 5
    کدام موفقیت؟چین بیش از۲۰برابرانگلیس جمعیت داره امافقط چندمدال بیشترمیگیره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس