به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه در این آیین گفت: این بیمارستان با زیربنای پنج هزارو 700 متر مربع در چهار طبقه و باچهار اتاق عمل احداث خواهد شد.
دكتر سید علی موسوی جزایری افزود: كارطراحی و دریافت مجوز این بیمارستان از شهرداری و راه و شهرسازی بوشهر، ستادكل نیروهای مسلح و وزارت بهداشت و درمان از سال گذشته انجام شد.
وی یادآورشد: برای ساخت بیمارستان 64 تختخوابی بوشهر 80 میلیارد ریال اعتبار نیاز است كه هم اینك 20 میلیارد ریال آن تامین شده است.
موسوی اظهارداشت: هزینه ساخت این بیمارستان از محل هدایای مقام معظم رهبری و اعتبارات نیروی دریایی سپاه تامین می شود.
وی ادامه داد: دراجرای راهبردهای 10 گانه دكترین ارتقای سلامت كاركنان نیروهای دریایی سپاه ، توسعه مراكز بهداشت و درمان سپاه در استان های مشرف بر سواحل خلیج فارس و دریای عمان در دستور كار قرار دارد.
فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه اضافه كرد: نخستین درمانگاه این نیرو در سال 62 در بوشهر راه اندازی وطرح توسعه آن از سال 85 آغاز شد و هم اینك سه هزار متر مربع فضای درمانی در این استان وجود دارد.
موسوی جزایری گفت: قابلیت های مراكز درمانی نیروی دریایی سپاه در بوشهر به گونه ای است كه امكان راه اندازی اتاق عمل صحرایی در زمان اضطراری وجود دارد.
وی افزود: مركز درمانی جراحی حضرت قائم (عج) بوشهر بالاترین مراجعه كننده نیروهای مسلح مراكز این نیرو در سطح كشور را به خود اختصاص داده است.
موسوی جزایری یادآورشد: پارسال 261 هزار نفر به مركز درمانی جراحی حضرت قائم (عج) مراجعه كردند كه از این شمار 158 هزارو 776 نفر مربوط به نیروهای مسلح بود. ك/2
عملیات اجرایی بیمارستان 64 تختخوابی نیروی دریایی سپاه با عنوان حضرت قائم (ع) در بوشهر روز یكشنبه در آیینی با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه آغاز شد.