کد خبر 12086
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۸

مشاور حقوقي رييس‌جهمور گفت: رفتار بين اصولگرايان نبايد موجب تقويت جريان مخالف شود.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، منطقه خزر غلامحسين الهام عصر پنج‌شنبه در رشت با اشاره به اين‌که دفاع از ولايت اگر چه تعبير ساده‌ايست اما ادعاي بزرگي است، اظهار کرد: براي مدافع ولايت بودن بايد تلاش بسياري کرد برخي ادعاي اين امر را داشته اما دستورات رهبري را تعبير به منافع خود مي‌کنند.
مشاور حقوقي رييس‌جمهور افزود: شناخت اين افراد سخت نيست، بعضي‌ها نيز از درک ولايت در مجموعه گفتار و جهت دهي‌هايشان عاجز هستند و همچنين برخي هستند که جلوتر از اين مسايل، هم فرامين صريح، هم خواست و مطلوب رهبر را درک مي‌کنند حتي از ناگفته‌ها، بي آن‌که تحريف کنند و خواست خود را تحميل کنند.
وي گفت: امام بيش از همه ضد امپرياليسم بود، خط امام با حزب توده تفاوت‌هايي دارد و مرزبندي بين آن‌ها وجود دارد و بايد گفت پيرو واقعي امام، رهبر و امام را مي‌فهمد و مي‌داند که در هر مقطعي چه ماموريتي دارد اين فرد داراي درک از مباني، حب و محبت ولايي و امامي است.
الهام با اشاره به پيام نوروزي سال 59 امام در خصوص مسايل کليدي که در دانشگاه تبيين کردند، گفت: اين پيام متمرکز بود که بايد انقلاب فرهنگي صورت گيرد و چنين شد، در انتخابات نيز رهبري به کسي نمي‌گويد به چه کسي راي دهيد اما بايد معيارهاي رهبري که امر مهمي است در نظر گرفته شود.
وي تصريح کرد: آميختگي و فهم اشارت‌ها بدان معناست که بايد مسووليت اعمال خود را بپذيريم اما برعکس عده‌اي با بهانه جويي خود را از تکليف مسووليت باز داشته و عدم فعاليت خود را منصوب به رهبري مي‌کنند، بنابراين مي‌توان دريافت که بصيرت عميق و درک از مباني و شناخت از نظام، ولايت، امامت و رهبري ادعاي بزرگي است که برخي تنها مدعي آن هستند.
الهام با تاکيد بر اين‌که بايد به نقطه‌اي برسيم که رفتار ما منطبق با دستورات امام و رهبري باشد، افزود: اگر به آن حد از شناخت برسيم نعمت بزرگي است.
وي معيار مدافعان ولايت را انسجام دانست و گفت: اين امر منجر به توفيق دولت اسلامي است و هرگز نبايد ترديد کنيم، و آنان که پيرو واقعي ولايت هستند به خوبي مي‌فهمند که وحدت بر چه پايه‌اي استوار است نبايد اين گونه باشد که خلاف کاري‌هاي عده‌اي که در عرصه فتنه نقش حساس ايفا کردند را ناديده بگيريم و مسووليت آنها را فراموش کنيم.
اگر چه برخي به ظاهر از راه خود برگشتند اما با شناخت کافي مي‌توان پي برد که اين برگشت واقعي نيست، ما به عنوان پيرو خط رهبري در اين حافظه تاريخي، جريان فتنه را پاک مي‌کنيم و دوباره اين فرصت جديد را با مرزبندي‌هاي لازم حفظ مي‌کنيم.
وي گفت: بنابراين کساني که خط را اشتباه رفته‌اند بايد توبه کنند ملاک ما جريان حق است، انقلاب ما چهره‌هاي زيادي به خود ديده است و خوشبختانه مرتب تصفيه شده و جريان انقلاب خلوص جديد يافته است.
الهام افزود: امام در وصيتنامه شان مي‌فرمايند که عده‌اي از اين‌که در جمهوري اسلامي خلافي مي‌شود داد و بيداد راه مي‌اندازند، ما هم ناراحتيم اما در هر حکومتي خلاف صورت مي‌گيرد، زماني که اصل نظام فاسد بود احساس مسووليت نمي‌کردند در جمهوري اسلامي خلاف هست، اما آيا در زمان اميرالمومنين خلاف نشد؟ مهم اين است که اميرالمومنين و نظام اسلامي با هيچ کس تعارف ندارد و بي ملاحظه با فساد برخورد مي‌کند.
وي گفت: دولت اصولگرا بايد بر پايه اصول ناب انقلاب شکل گرفته باشد، اين فرصت بزرگي است براي پيروان ولايت. حال در اين شرايط سخت، وقت انسجام و وحدت است نبايد رفتار ما بر اساس آفت‌هاي همکاري باشد که مانع وحدت و همگرايي شود.
مشاور حقوقي رييس‌جمهور گفت: در هيچ دوره‌اي اقليت اين‌قدر تاثيرگذار نبوده که در دوره مجلس هشتم بوده، اقليت تعيين کننده بوده و هنوز هم هست ما بايد به گونه‌اي عمل کنيم که رفتار بين اصولگرايان موجب تقويت جريان مخالف نگردد، اين مصيبت بزرگ است که اين اقليت براي ما تصميم ساز باشند تعامل غلط فرصت سوزي را منجر مي‌شود، تشکل امر مهم و نياز ضروري کشور است اما تهذب با ولايت همخواني ندارد اين بدان معناست که در يک جسم دو قلب جا ندارد.
وي ريشه اين آفت‌ها را در رفتارها دانست و گفت: ساختار قانون اساسي و نظام حقوقي به گونه‌ايست که شرط موفقيت تعامل بسيار بالاي قواست (مجلس و قوه قضاييه )چون نگراني قانون اساسي از ابتدا اين بوده که مديريت را پخش کرده، انسجام و مديريت واحد کار سختي است در غير اين صورت با اين سيستم مجلس هر جا بخواهد مي‌تواند دولت را متوقف کند.
وي با بيان اين‌که احمدي‌ن‍ژاد در اولين جلسه دولت امر اشتغال و ازدواج جوانان را در حرم امام رضا با نام صندوق مهر امام رضا مصوب کردند تا شرايط سهل‌تري براي جوانان ايجاد کنند، گفت: اين امر نياز به حمايت داشت ولي مجلس رد کرد اما دولت از پاي ننشست و از راه‌هاي ديگري اين مصوبه را اجرايي کرد.
الهام گفت: دولت، نام دولت دارد اما برخي تصميمات ما در قوه ديگري گرفته مي‌شود که حتي با ساختار ما همخواني ندارد، با تعامل و فهم دقيق اصول مي‌توانيم جلوي فاصله‌ها را بگيريم و نتيجه اينکه اگر مجلس و دولت همگرا نباشند و به وحدت نرسيده باشند با مشکل مواجه خواهند شد.
مشاور حقوقي رييس‌جمهور با اشاره به اين‌که بخشي از جريان اصولگرايي در ولايي بودن مي‌لنگد، گفت: ريشه آن رقابت‌هاي حزبي است و بايد بدانيم که دوره رقابت‌ها تمام شد و احمدي‌نژاد رييس‌جمهور برگزيده شد، وي ظرفيت ايجاد کرد، جامعه جهاني متوجه انقلاب اسلامي و روح ابتکار ستيزش شد، در بحث هسته‌اي تا قضيه کشور هسته‌اي پيش رفتيم، تهديدها و تحريم‌ها در کشورمان منجر به رشد گرديد و قدرت سياسي همه جا شکوفا شد و انسجام صورت گرفت و روح مبارزه با اشرافيت بالا گرفت، اما عده‌اي در روزهاي فتنه اگر پشت اين امر نمي‌ايستادند اين‌قدر مشکلات بالا نمي‌گرفت، فرصت‌ها سوخت شد و جريان فرصت طلب در جبهه خودي نفوذ و بقاياي سبز در اين بدنه راه پيدا کرد.
وي ادامه داد: رييس جمهوري که با اقتدار ملي و خرسندي رهبري بر سرکار آمد مي‌بايست همه وي را پشتيباني مي‌کردند اگر چه ضعف‌ها را قبول دارم اما نمي‌بايست اجازه رخنه طيف ديگر را مي‌داديم که در حال حاضر گرفتار فتنه شده و دچار تفرقه شويم.
وي گفت: اين چه فتنه‌ايست که برخي براي استيضاح رييس‌جمهور راي جمع مي‌کنند، ما از خودي‌ها مي‌خوريم بايد بيشتر حواسمان را جمع کرده و مراقب نفوذ دشمن باشيم و روح اميد را ايجاد کنيم.
الهام در پايان خاطرنشان کرد: اصولگرايي وقتي است که اصول روشني داشته باشيم، اصولگرايي حزب نيست روشن‌گرايي است بايد جلوي شکنندگي در اين ساختار را بگيريم و بدانيم در نهايت آن‌که مشکلات ساختاري را رفع و روابط را تنظيم مي‌کند، رهبري است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس