به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، مجري و كارشناس برنامهي گفتوگو محور «اين شبها» با بيان اينكه البته تا به امروز ابلاغيهي رسمي براي اجراي اين طرح فرستاده نشده است، خاطرنشان كرد: در تلويزيون ما ابتداي انقلاب اسلامي همواره مقرراتي آمد و رفت داشته است كه بر پايهي دين سليقهيي مديران آن يا مديران كشور بوده است نه بر پايه احكام خالص الهي و اسلام؛ از اين دست است منع حضور و ظهور با لباس آستين كوتاه در تابستان يا مورد اخير يعني نشست يك زن و مرد در صحنه يك برنامه!
وي ادامه داد: نميدانم واقعا اگر پيامبر اسلام (ص) امروز حضور داشتند چنين حكمي ميدادند؟! شايد هم مديران كنوني صادركنندهي چنين ابلاغهايي خود را تا اين حد آگاه از نظرات صاحب دين ميدانند! با اين جمعبندي به نظر ميرسد با توجه به اسلامي كه صدا و سيما دارد، دستور عجيب و غريبي نباشد، اما اگر بر اساس اسلام محمد بن عبدالله باشد، دستوري مغاير با آن است.
درستكار در پايان گفتوگوي خود به ايسنا گفت: نه تنها اين دستور در مقام عمل به برنامه لطمه ميزند بلكه تقريبا هر نوع رفتاري كه خلاف عرف و هنجار اجتماعي يك جامعه باشد و روي هر يك از رسانهها از طرف مخاطبان مشاهده شود به ارتباط آن رسانه با جامعه لطمه حتمي و نسبي ميزند.
کد خبر 120313
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۲
- ۰ نظر
- چاپ
علي درستكار دربارهي اجراي طرح تفكيك مجريان زن و مرد در گفتوگوهاي تلويزيوني، اظهار كرد: مجري و ميهماني كه از جنس مخالف باشند، قرار نيست در تلويزيون جمهوري اسلامي به گونهاي غيرعادي، غيرشرعي، غيراخلاقي و حتي غيرعرفي برخورد كنند؛ اينكه چنين دستوراتي چه ميشود كه ساخته ميشود و به دنبال آن هم در رسانهاي ميشود، سوالهايي است كه برايم به وجود ميآيد.