کد خبر 120276
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۴

رئیس حوزه هنری گفت: ادبیات و سینمای ما در سال های اخیر به موضوع دشمن‌شناسی بی توجه بوده است، یکی از نویسندگان کشورمان می‌گفت تنها در سال 1372 در کشورهای انگلیسی‌زبان 1200 رمان در ضدیت با ایران تالیف شده بود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سومین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری با حضور آیت الله علما امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و مقامات لشکری و محلی شهر کرمانشاه افتتاح شد.

محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به سال تولید ملی گفت: وقتی سخن از تولید ملی به میان می آید همه ما ذهنمان به سمت اقتصاد حرکت می کند در حالی که در عرصه های فرهنگی و هنری از مزیت نسبی بیشتری برای تولید ملی برخوردار هستیم.

مومنی موضوع فرهنگ در تولید ملی و ایرانی مهم خواند اضافه کرد: باید سعی کرد با افزایش این موضوع ذائقه مخاطب ایرانی را به سمت خواست آن تغییر داد.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در  2 سال گذشته مبنی بر تغییر و تحول در دنیا خاطرنشان کرد: امروز با نگاهی به وضعیت موجود در حوزه  فعالیت های فرهنگی در کشورمان به نوعی احساس نگرانی می کنم و فکر می کنم که به نوعی نسبت به موضوع تحولات موجود در جهان امروز در عرصه تولید هنری بی اعتنا هستیم.

مومنی همچنین به مسئله دشمن شناسی در فرهنگ و هنر اشاره کرد و ادامه داد: موضوع دشمن شناسی در ادبیات و سینمای ما بسیار کم مورد توجه قرار گرفته است و در کنار آن ما مکررا آدم هایی را می بینیم که سعی دارند القا کنند دشمن شناسی نوعی داشتن توهم توطئه است و دائم در صدد نفی وجود آن هستند.

وی ادامه داد: اما ما دشمن مشخصی به نام استکبار جهانی داریم که برای اثبات دشمنی خود با ما همه کار کرده است و ما برای معرفی او به مردم خود هیچ کاری نکرده ایم.

مومنی اضافه کرد: ادبیات و سینمای ما در سال های اخیر به موضوع دشمن شناسی بی توجه بوده است؟ یکی از نویسندگان و محققان کشورمان می گفت تنها در سال 1372 در انگلیس 1200 رمان در ضدیت با ایران تالیف شده بود.

* هنر و تولیدات هنری فقط در پایتخت نیست

قاسمی دهشالی دبیر سومین جشنواره تولیدات حوزه های هنری کل کشور نیز در آیین افتتاح این جشنواره در کرمانشاه گفت:چهار هزار و 935 اثر در هشت گرایش مورد ارزیابی هفتاد و هفت داور قرار گرفته ودر نهایت 150 هنرمند آثارشان را طی چهار روز در پنجاه و سه برنامه در  سیزده نقطه شهر به ارائه آثارشان خواهند پرداخت.

دبیر سومین جشنواره تولیدات حوزه های هنری با اشاره به اهمیت و نگاه حرفه ای مسئولان و دست اندر کاران آن را لازمه رشد و شکوفایی این آثار دانست و گفت: بر اساس اطلاعات مرکز ملی آمار ایران در سال 74 تا 76 نقش بخش تفریحی ورزشی، فرهنگی و هنری در ارزش افزوده کل کشور دوازده تا دو دهم درصد بوده است.

وی تصریح کرد: سال های 85 و 86 شاهد بالاترین آمار در این حوزه بوده ایم ولی اگر باز هم سهم بخش تفریحی و ورزشی را از آن حذف کنیم سهمی بیشتر ا.ز یک دهم درصد به بخش هنر نمی رسد.

دهشالی از توجه به مقوله تولیدات فرهنگی و هنری بویژه در شهرستان ها  به عنوان عامل تاثیر گذار اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان یاد کرد و گفت: عده ای گمان می کنند تمام آنچه به عنوان تولیدات فرهنگی و هنری میبینیم در پایتخت کشور شکل گرفته ،در حالی که هنرمندان زیادی با توان بالا و خلاقیت های شگفت انگیزی در گوشه وکنار کشور هستند که با اندکی توجه و امکانات آثار قابل توجه در سطح ملی ارائه خواهند کرد و آمار و آثار این سه دوره جشنواره سندی بر این ادعا است.


سید دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان این که انسان می آید که شکرگذار نعمت های خدا باشد و به همین دلیل است که هیچ انسانی شبیه دیگری نیست گفت: اگر قرآن را بخوانیم می فهمیم که قرآن راه و رسم زندگی را به ما می آموزد. اخلاق و هنر اسلامی باید انسان را به سمت تعالی سوق دهد و به انسان کرامت و شخصیت دهد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: هنر باید انسان را بالنده کند و به او چهره ای اسلامی دهد. اگر در هنر رنگی از دین و اعتقادات نباشد انسان متعالی نمی شود.

وی همچنین در سخنانی به معرفی استان کرمانشاه برای مهمانان جشنواره پرداخت و به نقش این استان در فرهنگ و هنر ایران اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس