کد خبر 119702
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۵

استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: استفاده مكرر و طولانی مدت از مسكن ها كه حاوی مواد مخدر هستند، باعث افزایش آسیب های قلبی و كلیوی می شود.

به گزارش مشرق، محمد حسین غلامی در گفت و گو با ایرنا افزود: مصرف داروهای مسكن اعتیاد آور بوده و پس از مصرف احساس سرخوشی به فرد دست می دهد.

وی با بیان این كه مصرف مسكن ها باعث كاهش سطح هوشیاری، بروز زخم معده، تنگ شدن مردمك چشم، تعریق، تهوع و خواب آلودگی در فرد می شود، اظهار داشت: تحقیقات ثابت كرده افرادی كه مسكن زیاد استفاده می كنند، دچار یبوست شده و تاول های چركی در پوست آنان ایجاد می شود.

این روانپزشك تصریح كرد: مسكن ها از تركیبات هروئین، تریاك و مواد شیمیایی ناخالص تهیه می شود كه می تواند فعالیت آن بخش از مغز را كه عهده دار كنترل تنفس است، مختل كرده و حتی منجر به قطع تنفس و مرگ شود.

غلامی خاطرنشان كرد: مصرف گسترده دارو های بدون نسخه مانند استامینوفن كدئین، اكسپكتورانت كدئین، ترامادل و غیره باعث به خطر افتادن جان بسیاری از افراد شده است.

بر اساس گزارش های رسمی كشور، قرص استامینوفن كدئین و دیفنوكسیلات در جدول پر فروش ترین داروها در ایران در سال 84 قرار داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس