به گزارش مشرق به نقل از فارس، مجید عباسپور رئیس گروه مهندسی دریای دانشگاه شریف و دبیر دومین دوره مسابقات شناورهای هوشمند اظهار داشت: هدف ما از برگزاری مسابقات شامل ارتقاء دانش صنایع دریایی در بخش شناورها، ایجاد زمینه رقابت در این عرصه برای دانشجویان، آگاهی سازی عمومی و جلب توجه مردم به صنایع دریایی است.
وی ایجاد علاقهمندی در جوانان فعال در عرصههای مهندسی برای حرکت به سوی صنایع دریایی و نزدیکی و گسترش همکاریهای بین سازمانهای متولی بخش دریایی و محیطهای آکادمیک و مشارکت دانشگاههای فعال در بخش دریایی همچون امیرکبیر، علموصنعت، نوشهر و علوم و تحقیقات را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات برشمرد.
عباسپور با اشاره به قدمت بیش از ۲ دهه صنایع دریایی در ایران تصریح کرد: صنایع دریایی از سال 65 در مقطع کارشناسی در ایران آغاز به کار کرد.
دبیر دومین دوره مسابقات شناورهای هوشمند با بیان اینکه این دوره از مسابقات در ۲ مرحله طراحی و ساخت برگزار شد، اظهار داشت: تیمهای علاقهمند در طراحی ثبت نام کرده و پس از آن تیمی از اساتید بهترینها را انتخاب و چراغ سبز برای ورود به مرحله ساخت به آنها دادند.
رئیس گروه مهندسی دریایی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به تشکیل پژوهشکده صنایع دریایی در این دانشگاه افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی شریف را به عنوان قطب صنایع دریایی انتخاب کرد.
عباسپور با اشاره به آغاز همکاریهای نزدیک فیمابین دانشگاه شریف و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از ۲ سال پیش تصریح کرد: یک هیئت علمی بین دانشگاه و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع پروژهها را تعریف و بررسی میکنند و با توافقی که کردهایم هر تعداد پروژه تصویب شود بدون محدودیت مالی عملیاتی خواهد شد.
رئیس گروه مهندسی دریایی دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: متأسفانه بسیاری از دانشجویان که لیسانس میگیرند جذب همین رشته در دانشگاههای خارجی میشوند و این نشان از آن دارد که رشته صنایع دریایی در دنیا شناخته شده است اما در ایران مظلوم واقع شده است.
وی اضافه کرد: ما هم در شمال و هم در جنوب کشور دریاهای بسیار مناسبی داریم و این از نعمتهای خدا برای کشور ماست؛ بر ما لازم است در این زمینه بایسته و شایسته حرکت کنیم.
عباسپور با بیان اینکه نباید محدود به مرزها باشیم زیرا دریا نامحدود است، افزود: ما از نظر فکر و ذهن چیزی کم نداریم بلکه فقط نیاز به همت بیشتر داریم؛ در واقع ما بایستی از پوسته آبهای اطراف خود خارج و وارد آبهای جهان شویم و این مستلزم افزایش توانمندی است.
کد خبر 119163
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۵
- ۰ نظر
- چاپ
مجید عباسپور به همکاریهای نزدیک بین دانشگاه شریف و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از ۲ سال پیش اشاره کرد و گفت: یک هیئت علمی بین دانشگاه و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع پروژهها را تعریف و بررسی کرده و طبق توافقیات انجام شده هر تعداد پروژه تصویب شود بدون محدودیت مالی عملیاتی خواهد شد.