کد خبر 119103
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۸

به گفته يك متخصص تغذيه، مصرف مواد غذايي به صورت همزمان در مواردی ممکن است کشنده باشند و یا اینکه مانع دستیابی به غذاهای ایده‌آل شود.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دكتر شيوا مرتضايي گفت: هرگز خود را از غذاهایی که بیشترین ارزش غذایی را دارند محروم نكنيد. همچنين مواد غذایی اگر با هم مصرف شوند هم مشکل سازهستند و هم ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد به عنوان مثال مصرف عسل با خربزه و زرد آلو با ماست احتمال مرگ دارد.

وی اظهار داشت: مصرف خیار با غذاهای چرب و گوشتی ارزش غذا را کاهش می‌دهد و ممکن است به خاطر وجود عوامل دیگر و یا مستعد بودن افراد باعث مسمومیت غذایی یا بیماری شود.

اين متخصص تغذيه گفت: غذاهای داغ که مصرف آنها باعث ضعف و کم حوصلگی می‌شود اگر درمان نشود منشأ بیماری و باعث عصبانیت می‌شود. همچنين نوشیدن آب بین غذا باعث اختلال درهضم و باعث ايجاد زخم معده در فرد مي‌شود.

دكتر مرتضايي در پايان توصيه كرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی و مانند آن علاوه بر دیگر حسنات آن مانند جلوگیری از پوکی استخوان، تقویت نور چشم، برطرف کردن بوی دهان و... برای هضم غذا هم مؤثر است ولی باعث می شود آهن غذا را کاهش داده و یا خنثی کند، لذا کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید با غذاهایی که دارای آهن کمتری هستند، یا اصلاً استفاده نشود، یا حداقل دو ساعت بعد از غذای دارای آهن و یا با غذاهایی باشد که آهن زیادی ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۳
    0 0
    من که اتفاقا عسل را روی خربزه می ریزم و هر سال نوش جان می کنم و تا حالا هم نمرده ام. به این خانم دکتر بگویید لطف کنند بگویند بر چه مبنایی چنین نسخه ای برای همه تجویز می فرمایند و اگر ممکن است لااقل اظهارات خود را به یک مقاله چاپ شده در یکی از نشریات علمی معتبر مستند کنند در غیر این صورت اظهارات ایشان حتی اگر پروفسور هم باشند با عرض معذرت اعتباری ندارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس