به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، در این مطالعات اثرات مثبت آدامس به مسائلی چون بهبود گردش خون در مغز یا برعکس تاثیر طعم آدامس نسبت داده می شد. اما تحقیقاتی که در دانشگاه کاردیف ولز صورت گرفته است نشان می دهد ، برعکس جویدن آدامس به وضوح بر حافظه انسان در کوتاه مدت لطمه می زند.
میشائیل کوزلف پژوهشگر دانشگاه کاردیف که این تحقیق را در شماره مارس فصلنامه روانشناسی منتشر کرده است می گوید : من با تحقیق روی مطالعاتی که پیش تر روی جویدن آدامس انجام شده بود به این نتیجه رسیدم که در این مطالعات شایع ترین تست حافظه کوتاه مدت انجام نشده است.
این پژوهشگر علوم شناختی می گوید : برای بررسی اثرات احتمالی مرتبط با طعم آدامس و تمرکز روی عمل عضلانی جویدن ، آزمایش هایی با آدامس های بدون طعم انجام شد. افراد شرکت کننده در این آزمایش باید یک سری متن را حفظ می کردند. آنهایی که آدامس می جویدند ده درصد بیش از کسانی که آدامس نمی جویدند دچار خطا می شدند.
کد خبر 117139
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۲
- ۰ نظر
- چاپ
چندین تحقیق علمی جدی تا کنون نشان داده بود که آدامس جویدن می تواند به تمرکز کمک کند و حتی اثرات مثبتی بر روند فرآیند حافظه دارد.