امارات، خانه و مزارع مردم فقیر یمن را بی بها می‌خرد

شبکه خبری "الجزیره" قطر یکشنبه شب به نقل از یک مسؤول دولت مستعفی یمن فاش کرد که اماراتی‌ها تحرکات جدیدی را برای خرید منازل و مزارع در مناطق راهبردی جزیره سقطری آغاز کرده‌اند.

به گزارش مشرق، این مقام دولت عبدربه منصور هادی که به نامش اشاره نشده به الجزیره گفت: امارات به ساخت پایگاه نظامی در سقطری و انتقال تجهیزات نظامی با موافقت نظامیان عربستانی ادامه می‌دهد.

وی افزود: امارات مانع از پیگیری پارلمان درباره ساخت پایگاه نظامی امارات در سقطری می‌شود.

این مقام یمنی اظهار کرد: امارات ۲۵ افسر و ۱۵ کارشناس خارجی را برای تقویت حضور خود پس از تشکیل دولت به سقطری اعزام کرده است.

مقام یمنی به تابعیت این کارشناسان خارجی که توسط امارات به سقطری اعزام شده‌اند، هیچ اشاره‌ای نکرده است.

 ائتلاف متجاوز سعودی سه روز پیش اعلام کرد که اجرای توافق به تعویق افتاده ریاض با هدف دوباره متحد کردن یمنی‌های هم‌پیمان مخالف انصارالله روز پنجشنبه با استقرار مجدد نیرو در جنوب این کشور آغاز می‌شود.

در بیانیه این ائتلاف اعلام شد که اجماع درباره کابینه جدید متشکل از ۲۴ وزیر از جمله نیروهای شورای انتقالی جنوب و «عناصر سیاسی» یمنی حاصل شده و قرار است دولت جدید هفته آینده اعلام شود.

شورای انتقالی جنوب یمن در سال ۲۰۱۷ پس از برکناری عیدروس الزبیدی استاندار پیشین عدن توسط منصور هادی و با حمایت ابوظبی تشکیل و هدف آن استقلال دوباره  بخش جنوبی یمن اعلام شد.

شورای انتقالی جنوب از اواسط اردیبهشت در استان‌های جنوبی یمن به مرکزیت شهر عدن، دولت خودمختار اعلام کرد که با مخالفت جامعه جهانی روبه رو شد.

در آبان‌ماه ۹۸ با می انجیگری سعودی‌ها، توافقی میان شورای انتقالی جنوب و دولت مستعفی یمن در عربستان امضا شد که به توافق ریاض شهرت یافت.

این توافق بار دیگر در ماه ژوئیه (تیر/ مرداد) احیا شد تا اختلاف بین دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات پایان یابد.

از مهم‌ترین بندهای توافق ریاض، استقرار دولت منصور هادی در شهر عدن در مدت ۷ هفته، متمرکز شدن نیروهای نظامی زیر نظر وزارتخانه‌های کشور و دفاع، مقابله مشترک با جنبش انصارالله زیر نظر ائتلاف سعودی، تشکیل یک کمیته نظارت بر توافق ریاض با نظارت عربستان بود که تاکنون محقق نشده است.

جزایر سُقُطری یا سُقُطرا، مجمع‌ الجزایری متعلق به یمن است که در غرب اقیانوس هند، میان دو قاره آسیا و آفریقا و در دهانه "خلیج عدن" قرار دارد و برای کشتیرانی از موقعیت استراتژیک برخوردار است.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • NZ ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
    3 0
    اين همان کاری است که صهيونيستها با فلسطين کردند و امثال سيد ضيالدين طباطبايی و زاهدی هم به عنوان نچه نقش داشتند. چرا انصارلّله واکنشی نشان نمی دهد. اينها از زدن آرامکو اسانتر است! عجيبه! چطور آخه اجاژ می ديد اين حروم زاده ها در اين منطقه هر غلطی بکنند!؟
  • IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
    3 0
    جهود قوم لعن شده خدا ورسولش هستند ،(اهبطوا مصرا)سر گردانی و گم شدگی در تاریخ است ،جهود نمیتوانند مالک چیزی باشند.
  • IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
    3 0
    نفروشند.
  • زینل IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
    1 0
    اسراییل جدید بانقشه های کامل دریمن درحال شکل گیری باحمایت السقودوالزبود دودشمن حقیقی اسلام درحال پیشروی است ما باید باتمام توان ونیرو همراه بامردم یمن ایستادگی کنیم
  • IR ۰۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
    0 0
    اماراتی ها در یمن صاحب جای قبری هم نخواهند شد بلکه در خود امارات هم در آینده نزدیک جای امنی برای دستشان وجود نخواهد داشت انشاالله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس