کد خبر 1151484
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۷
نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها برای حل معضل آبگرفتگی اهواز هستیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای مدیریت آب‌های سطحی در کلانشهر اهواز و پانزده شهر گرفتار آبگرفتگی، نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌های عمومی و دولتی هستیم.

به گزارش مشرق، جلسه اضطراری محسن رضایی، علی شمخانی، محمد مخبر و محمد فروزنده امروز(پنج شنبه) با موضوع «بررسی و ایجاد هماهنگی بیشتر در رفع مشکلات خوزستان و آب‌گرفتگی برخی استان‌های جنوب و غرب کشور» در دفتر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

رفع مشکل آبگرفتگی در بیشتر مناطق اهواز

در این جلسه درباره مشکلات اصلی استان خوزستان از جمله دو مساله «آب و فاضلاب» و «اشتغال» بررسی‌های لازم به عمل آمد و تصمیماتی برای کمک به دستگاه‌های اجرایی استان گرفته شد.

همچنین مقرر شد جلساتی با دولت و مجلس برگزار شود و پیرو پیگیری‌های قبلی، سرعت عمل بیشتری در حل مسائل زیرساختی استان صورت گیرد.

ببینید:

عکس/ سیلاب و آب گرفتگی بندر امام خمینی (ره)

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین عصر روز چهارشنبه و صبح پنجشنبه در تماس‌های تلفنی جداگانه با غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، آیت الله موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان، آیت الله موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه استان و موسی شاعری شهردار کلانشهر اهواز، ضمن دریافت گزارش وضعیت آبگرفتگی برخی از شهرهای استان خوزستان، خواستار هم افزایی امکانات موجود برای رفع این معضل و خدمت رسانی سریع و مناسب به مردم شد.

بیشتر بخوانید:

میزان آبگرفتگی در اهواز ۱۵ درصد سال پیش هم نبود/دولت باید به خوزستان کمک کند

محسن رضایی پس از این جلسه، گفت: برای مدیریت آب‌های سطحی در کلانشهر اهواز و پانزده شهر گرفتار آبگرفتگی که به یک مشکل پرتکرار تبدیل شده، نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌های عمومی و دولتی و حل معضل در سطح ملی هستیم.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های خوزستان در مدیریت آب‌های سطحی پاسخگوی مشکلات نیست و امروز انباشت مشکلات نمود پیدا کرده و مردم را به دردسر انداخته است، اظهار داشت: شایسته است دستگاه‌های عمومی و دولتی و همه نخبگان خوزستان اعم از مسئول و غیرمسئول، به جای متهم کردن یکدیگر و فرار از مسئولیت، همه با هم متحد شویم و این معضل را در سطح ملی حل کنیم.

ببینید:

عکس/ کمک‌های مردمی و بسیج به سیل زدگان

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شیب طبیعی زمین در بخش عمده اراضی شهری اهواز و برخی شهرهای دیگر خوزستان که رودخانه از آنها عبور می‌کند، به طرف رودخانه بوده و برخی کارشناسان معتقدند رودخانه نقش زهکش را به خوبی ایفا می کرده ولی با ساخت و سازهای تجاری و مسکونی و احداث جاده در کنار رودخانه، عملاً زهکش های زیرزمینی از کار افتاده‌اند و زیرساخت‌های شهری مثل ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب و آب‌های سطحی و نیز مدیریت پسماند و مشارکت اجتماعی در مدیریت آب‌های سطحی و پسماند، متناسب با این توسعه شهری تقویت نشده‌اند که موجب آبگرفتگی معابر شهری می‌شود؛ مخصوصاً در مواقعی که بارندگی شدید یا بیشتر از حد معمول باشد. حل این معضل نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها و نخبگان خوزستانی به منظور افزایش سرمایه گذاری در زیرساخت‌ها، ارتقای مدیریت اجرایی و افزایش مشارکت واقعی مردم است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 0
    چند صدر بار دیگه باید اهوازیا رو آب ببره تا مسئولین؛ مثل آدم مسئول عمل کنن؟!!!........
  • IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    2 0
    برای برطرف کردن مشکل آبهای سطحی یک راه است آن یک راه درست کردن چند کانال، فقط وفقط مختص آبهای سطحی ،جدا ازلاینهای فاضلاب ،وصل شدن آنها به رودخانه
    • رحمن IR ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
      1 0
      با پیشنهاد شما بشرط ساختن تونل های بزرگ موافقم.
  • GB ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
    0 0
    باباجان کجای کاری؟ ۱۵۰ میلیون دلار از بانک جهانی در سال ۱۳۸۳ وام گرفتند و بخش اندکی از پول را یعنی هزینهء لوله کشی زیر سطحی کردند اما لوله ها را در شرق کارون کار گذاشتند و تلمبه خانه را در غرب کارون! یعنی هیچ و تا ابد این سیل اهواز ادامه خواهد داشت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس