کد خبر 114539
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۹
10 روز از استيضاح نافرجام شيخ الاسلامي، وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي به خاطرانتصاب مرتضوي به سمت مديرعاملي صندوق تامين اجتماعي مي‌گذرد و پس از آن كه استيضاح‌كنندگان مطمئن شدند استعفاي مرتضوي عملي نمي‌شود بار ديگر بر تكرار استيضاح تاكيد كردند اما در ابتداي همين هفته باهنر، نايب رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: «استیضاح کنندگان تنها سه روز بیشتر براي پيگيري استيضاح فرصت ندارند.» فرصتي كه عملا ديروز (سه‌شنبه) به پايان رسيد.

 انتصاب "سعيد مرتضوي" به رياست سازمان تامين اجتماعي در 27 اسفندماه سال گذشته با واكنش‌هاي مختلفي مواجه شد و حتي پاي شيخ الاسلامي را تا پاي ميز استيضاح هم كشاند هرچند كه با پس گرفتن امضاي 20 تن از استيضاح‌كنندگان و پادرمياني حدادعادل و عليرغم حضور رييس جمهور در مجلس، اين موضوع منتفي شد.

نمايندگان پيگير استيضاح دليل انصراف از استيضاح خود را قول شرف مرتضوي براي استعفا عنوان كردند و از خانه نشيني مرتضوي خبر دادند و اين در حالي بود كه مرتضوي اداي اين قول را تكذيب و از فرداي استيضاح در محل كار خود حاضر و پيگير مسئوليت هاي مدير عاملي شد.

محمدقیوم دهقانی یکی از اعضای کمیسیون اجتماعي مجلس از حضور شیخ الاسلامی در جلسه کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: از وزیر در خصوص حضور مرتضوی در محل کار خود سئوال کردیم، ایشان در این زمینه صحبت‌های کلی کردند و به طور مشخص پاسخی ندادند اما به نظر من، پاسخ این است که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی ماندنی است.

وی تاکید کرد: «وقتی که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی مشغول به کار است معنایش این است که خواست وزیر کار و امور اجتماعی مبتنی بر ماندن ایشان در این سازمان است».

به گزارش ايسنا، در همين حال خبر مي‌رسد كه برخي نمايندگان قصد آن دارند كه از طريق ديوان عدالت اداري اعتراض خود را به انتخاب مرتضوي پيگيري كنند كه اين خود دليل ديگري بر منتفي شدن موضوع استيضاح و نااميدي نمايندگان معترض به استعفاي مرتضوي است.

تامين اجتماعي با امنيت ملي و اجتماعي كشور گره خورده است

محسن ايزد خواه، معاون حقوقي و پارلماني سابق سازمان تامين اجتماعي با اشاره به اثرت سوء تغيير مديريت‌ها بر بيمه شدگان گفت: مهمترين تاثير اين امر بي‌برنامگي است و نكته بعدي بي‌ثباتي و عدم پيگيري امور از سوي مديران است كه منجر به آسيب ديدن يك ميليون و 600 هزار مستعمري بگير و 35 ميليون بيمه شده تحت پوشش صندوق تامين اجتماعي مي شود. وي در ادامه با تاكيد بر اينكه تامين اجتماعي با امنيت ملي و اجتماعي كشور گره خورده است گفت: هنگامي كه تامين اجتماعي كارآمد باشد كشور از نظر امنيت ملي واجتماعي ايمن تر است.

عباس اورنگ، مديرعامل انجمن رفاه و تامين اجتماعي نيز در اين باره به ايسنا گفت: سازمان تامين اجتماعي سازماني غير سياسي است وانتقادها به مديريت مرتضوي در راستاي منافع سياسي است.

وي در ادامه پرداخت بدهي‌هاي نه ماهه اخير صندوق تامين اجتماعي به مركز طرف قرارداد و دريافت بدهي 350 هزار ميليارد ريالي دولت به صندوق تامين اجتماعي را از اقدامات بزرگ مرتضوي از ابتداي تكيه زدن بر مسند صندوق تامين اجتماعي دانست

در شش سال اخير شش مدير بر مسند صندوق تامين اجتماعي تكيه زدند

مديرعامل انجمن راه و تامين اجتماعي در ادامه تغيير پي در پي مديران و تبع آن بي‌ثباتي در صندوق تامين اجتماعي را مسبب بروز مشكلات براي 35 ميليون بيمه شده و شركاي اجتماعي صندوق تامين اجتماعي دانست.

وي در پايان گفت‌: در شش سال اخير شش مديردر مسند صندوق تامين اجتماعي تكيه زدند و اين يعني اين سازمان به صورت ساليانه شاهد تغيير مدير بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    نماینده ی پولی یعنی این دیگه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس