کد خبر 1128785
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
کلاهبرداری نمایه

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری کلاهبرداری خبر داد که با ترفند «برنده شدن در قرعه کشی اپراتورهای تلفن همراه»از شهروندان سرقت می‌کرد.

به گزارش مشرق، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری کلاهبرداری خبرداد که با طعمه برنده شدن در قرعه کشی اپراتورهای تلفن همراه از شهروندان کلاهبرداری می کرد. 

بیشتر بخوانید:

کلاهبرداری ۳۰‌ میلیاردی با ترفند خرید خودرو به قیمت دولتی

سرهنگ داود معظمی‌گودرزی در تشریح این خبر گفت: بیست و یکم تیرماه خانمی ساکن غرب تهران به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد که شخصی ناشناس با تماس با وی خود را نماینده یکی از اپراتورهای تلفن همراه معرفی و اعلام کرد که وی برنده کاربران خوش حساب قرعه کشی برنامه زنده رادیویی شده و متعاقب آن مبلغ ۴۶۰ میلیون ریال از حساب بانکی اش سرقت کرده اند.

وی گفت: بلافاصله موضوع در دستور کار افسران سایبری پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و با تلاش های شبانه روزی مهندسان، رد پای متهم در فضای مجازی شناسایی شد.

این مقام سایبری با اشاره به اینکه در گام بعدی از تحقیقات پلیسی هویت متهم شناسایی شد، افزود: در بررسی های پلیسی مخفیگاه متهم شناسایی و با هماهنگی های پلیسی متهم در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس فتا انتقال یافت.

وی افزود: متهم در تحقیقات پلیسی اظهار کرد که با ایجاد فضایی شبیه استودیو برنامه های زنده صدا و در حال پخش رادیویی، با ترفند های مختلف در ذهن افراد قربانی خود نفوذ کرده و با مهندسی اجتماعی آنها را به پای دستگاه خودپرداز می کشاندم سپس برای واریز مبلغ اهدایی و جایزه با وارد کردن اطلاعات بانکی افراد در قدم بعدی وجوه کارت بانکی شان را سرقت می کردم و بلافاصله مبالغ سرقت شده از حساب ها را برداشت می کردم. 

رئیس پلیس فتا پایتخت به شهروندان توصیه کرد: در کلاهبرداری های تلفنی افراد با عناوین مختلف در دام مجرمان می افتند ولی در نهایت به یک شکل صورت می گیرد و آن هم ترغیب مالباخته جهت مراجعه به نزدیکترین دستگاه خودپرداز و تن دادن به خواسته های کلاهبرداران سایبری است.

رئیس پلیس فتا پایتخت خاطرنشان کرد: افراد به ‌تبلیغات و تماس های مشکوک وسوسه انگیز توجه نکرده و دقت داشته باشند که‌ جهت گرفتن جایزه نیازی به درج اطلاعات حساب های بانکی شامل رمز اول و دوم و سایر اطلاعات کارت نیست.

وی گفت: افراد درصورت مواجهه با این گونه تماس ها بدانند که موضوع خوش حسابی و برنده شدن جعلی بوده و موضوع را از طریق سایت اینترنتی فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    3 4
    منشاء این قبیل سوءاستفاده ها ، طمع و نیازمندی مردم هستش
  • IR ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    0 0
    چه بی ربط

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس