کربکندی: بسته شدن پنجره‌های نقل‌وانتقالاتی آبروریزی بین‌المللی است/با این دستمزدها کاش دیرتر فوتبالیست می‌شدم

کارشناس فوتبال گفت: با شنیدن دستمزدهای 8 و 10 میلیارد تومانی بازیکنان افسوس می‌خورم که چرا زود فوتبالیست شدم و کاش دیرتر به دنیا می‌آمدم و فوتبالیست می‌شدم تا من هم چنین دستمزدهایی می‌گرفتم!

به گزارش مشرق، رسول کربکندی در مورد اینکه به دلیل بدهی‌ها و پرونده‌های متعدد باشگاه‌های فوتبال ایران در فیفا فصل آینده ورود بازیکن و مربی خارجی به لیگ برتر ممنوع شده است، اظهار داشت: این مساله دو مقوله کاملا مجزا از یکدیگر است. اینکه باشگاه های ما در جذب بازیکن و مربی خارجی خوب عمل نکرده‌اند و بدهی‌های زیادی بر جا گذاشته‌اند یک مساله است و مساله دیگر ممنوعیت حضور خارجی‌هاست که این مساله با فوتبال حرفه‌ای مغایرت دارد. آثار  چنین قانونی را هم در افزایش دستمزد بازیکنان ایرانی به خوبی می‌بینیم. بازیکنی که فصل گذشته 2 میلیارد تومان دستمزدش بوده اکنون صحبت از 8 و 10 میلیارد تومان حقوق می‌کند.

وی افزود: به نظرم باید برای مقابله با بدهکاری‌ها و پرونده‌های متعدد باشگاه‌ها در فیفا راهکار دیگری به جز ممنوعیت در نظر گرفت. فیلترهای سخت‌تر برای حضور خارجی‌ها در باشگاه‌ها باید قرار داده شود. فدراسیون و سازمان لیگ همچنین می‌توانند تضمین‌های منطقی و قانونی از باشگاه‌هایی که می‌خواهند بازیکن و مربی خارجی بیاورند بگیرند تا دیگر شاهد این شکایت‌های متعدد نباشیم. ممنوعیت حضور خارجی‌ها در فوتبال مان یعنی پاک کردن صورت مساله‌. 

بیشتر بخوانید:

در تمام دنیا مبلغ قرارداد بازیکنان منتشر می‌شود

کربکندی با اشاره به بودجه محدود باشگاه‌ها در این شرایط سخت اقتصادی گفت: نمی‌دانم واقعا باشگاه‌ها چگونه می‌خواهند دستمزد بازیکنان ایرانی را در فصل آینده بپردازند؟ این پول‌ها قرار است از کجا تامین شود؟ ممنوعیت خارجی‌ها باعث شده که دستمزد بازیکنان ایرانی چند برابر شود و از طرف دیگر پرداخت نشدن مطالبات خارجی‌ها باعث شده که مدام در فیفا پرونده داشته باشیم، پنجره‌های نقل و انتقالاتی باشگاه‌ها بسته شود و شاهد آبروریزی بین‌المللی باشیم.

وی تاکید کرد: هرچند به عقیده من باید اجازه ندهیم که باشگاه‌ها خیلی آسان بازیکن خارجی جذب کنند و سپرده یا تضمین‌های لازم برای پرداخت دستمزد مربیان و بازیکنان خارجی به فدراسیون بدهند. البته با این افزایش دستمزد بازیکنان ایرانی فصل آینده شاهد افزایش شکایت‌های متعدد بازیکنان ایرانی از باشگاه‌ها در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خواهیم بود.طرح ممنوعیت حضور خارجی‌ها در فوتبال ایران به نظرم طرحی خام است و بیشتر به این مساله بدهی‌ها و پرونده‌ها نگاه شده است.

این کارشناس فوتبال تصریح کرد: من مخالف پول گرفتن بازیکن و مربی ایرانی نیستم اما آیا واقعا باشگاه‌های ما چنین توانی دارند که دستمزدهای چندین میلیاردی بپردازند؟! با شنیدن دستمزدهای 8 و 10 میلیارد تومانی بازیکنان افسوس می‌خورم که چرا زود فوتبالیست شدم و کاش دیرتر به دنیا می‌آمدم و فوتبالیست می‌شدم تا من هم چنین دستمزدهایی می‌گرفتم! البته این افزایش دستمزد باعث می شود که تعصبات و درگیری‌ها در فوتبال کمتر شود. آیا بازیکن 10 میلیارد تومانی بیشتر از قبل مراقب ساق‌هایش نخواهد بود تا دستمزد چند میلیاردی فصل بعد را از دست ندهد؟ آیا بازیکنان تیم ملی که پولی نمی‌گیرند آیا حاضرند برای تیم ملی با تمام توان بازی کنند؟همه نگران ساق‌هایشان خواهند بود.

کربکندی با اشاره به ارایه بازی‌های بی کیفیت عنوان کرد: از سویی دیگر با وجود افزایش دستمزد بازیکنان شاهد فوتبالی بی کیفیت هستیم و بازیکنان نسبت به دستمزدی که می‌گیرند فوتبال خوبی ارائه نمی‌دهند اما به قول قدیمی‌ها این نیز بگذرد!

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سوسان IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    13 0
    ...پول مفت بیت المال رو دادند دست چندتا ...
  • Mjp IR ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    7 0
    عزیزدلم باشگاههاراخصوصی کمیدیامردمی خودشون میدونندچگونه وچطوربازیکن بخرند پول درست خرج کنند. صورت مساله اینه ک بکلی پاک شده.. دولت مجبورنیست باشگاه داری کنه.. مسلماتعارض منافع پیش میاد. مسول یاشرکت دولتی ک هزینه ی باشگاه خاص رومیده به در ودیوار میزنه ازجمله توانی ک جایی ک هم پول خوبی بجیب بزنه هم تیم مقام بیاره بطور یقین مسول شرکت دولتی وصله به بالاتر ک وزراباشند..ای کاش مردمی بشه فوتبال سهامش مردم وهوادرانش بخرندحداقل
    • US ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
      0 0
      کاملا موافقم. اگه تیم ها خصوصی باشند، طرف براش بصرفه و بازیکن براش برگشت سرمایه داشته باشه، چرا ۱۰ میلیارد، اصلا ۱۰۰۰۰۰ میلیارد بهش بده، به من چه، خودش میدونه و سرمایش. اگه هم این بازیکنای بی کیفیت براش ارزش نداشته باشند، سالی ۵۰ میلیون هم خرجشون نمیکنه، چون خودش صاحب تیم خودش بیشتر از همه نگران سرمایش هست. مشکل ما اینه که باشگاه ها دولتی اداره میشند و بودجشون از بیت الماله و اینطوری هر جی بیشتر بتونند از پول مملکت بکشند بیشتر میکشند. براشون هم مهم نیست به طرف چند میلیارد داده باشند ولی بازیکن کلا ذخیره باشه. خصوصی سازی اصولی خیلی از مشکلات را حل میکنه
  • GB ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    0 0
    این سرمایه ها رو صرف پیشرفت علم و دانش در کشور کنید تا برای عموم مردم فایده داشته باشه، نه یک عده ی خاص. مثلا برای تحقیق و تولید دستگاههای پزشکی و دارویی. چرا این هزینه ها که برای تولید چند تا فوتبالیست، یا دستیابی به جام جهانی مصرف میشه، برای تبدیل شدن به قطب علم و فناوری در همه ی زمینه ها، در منطقه و جهان صرف نکنیم؟ تو رو خدا بساط هر چی فوتبال و باشگاه و بازیکن جمع کنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس