قالیباف نمایه

اگر شانیت نظارتی برای مجلس قائل باشیم، شانیت نظارت میدانی نمایندگان در حد ارجح‌تر است و این اقدام کاملا یک کار قانونی است.

به گزارش مشرق، مهدی جهان تیغی، مدیر مسئول جهان نیوز در گفتگو با برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفتگو درباره علل مخالفت‌ها با سفرهای نظارتی نمایندگان مجلس و همچنین مسئله انتقادات به سفر قالیباف رئیس مجلس به خوزستان اظهار داشت: باید این مسئله را بصورت جریان شناسی بررسی کرد، چراکه به نظر می‌رسد مخالفین چهار هدف تاکتیکی و دو هدف راهبردی را در رابطه با این موضوع دنبال می‌کنند. اگر اهداف این مخالفت‌ها در حوزه اهداف تاکتیکی بررسی شود اولین دلیل مخالفت با نظارت میدانی مسئولان و نمایندگان مجلس به این خاطر می‌باشد که نظارت میدانی قسمتی از مدیریت جهادی در سطح کشور است و به نظر می‌رسد که بخشی از این مخالفت‌ها برای عدم شکل گیری الگوی مدیریتی است که کشور به آن نیاز دارد که همان مدیریت جهادی است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از پایه‌های اصلی مدیریت جهادی، حضور مسئولان در میان مردم و گفت و گوی چهره به چهره با آنان است، خاطرنشان کرد: مسئله دوم در سطح حوزه تاکتیکی وجود مخالفینی است که می‌خواهند همچنان اثرات تحریم‌ها برکشور را بیش از آن چیزی که می‌باشد، نشان دهند. واقعیت این است که بخش عمده‌ای از مسائل کشور بیش از آنکه به تحریم‌ها مربوط باشد به مسئله عدم مدیریت صحیح مشکلات کشور برمی‌گردد و آن‌ها قصد دارند به بزرگنمایی این مسئله ادامه دهند.

این فعال رسانه‌ای با اشاره به اینکه منفعت عده‌ای در عدم حل مشکلات مردم است، تصریح کرد: سومین نوع مخالفت در سطح حوزه تاکتیکی گروهی هستند که از عدم حل مشکلات مردم یا منفعت مالی یا سود سیاسی می‌برند و به دسته‌های مختلفی هم تقسیم می‌شوند.  این در حالیست که همین نظارت‌های میدانی موجب می‌شود که مسئولین مشکلات مردم را از نزدیک لمس کنند و برای آنان دغدغه بیشتری ایجاد شود و برای برطرف کردن مشکلات به دنبال راهکار محلی و بومی بروند یا اینکه از راهکارهایی که خود مردم در این سفرها و بازدیدها ارائه می‌دهند استفاده کنند. ضمن اینکه ممکن است عدم رفع مشکلات مردم برای برخی جریانات، سود اقتصادی یا سیاسی داشته باشد.

جهان تیغی با بیان اینکه برخی از مسئولان می‌ترسند که کارنامه عملکردشان در معرض قضاوت عمومی قرار بگیرد، گفت: چهارمین گروه از این مخالفان، متاسفانه مدیرانی هستند که از نظارت میدانی ترس دارند، چراکه کارنامه آنان در معرض قضاوت دقیق‌تر و جزئی‌تر قرار می‌گیرد و ضعف‌های مدیریتی آنان نمایان می‌شود، و همچنین عموما در همین سفرها و بازدیدهای میدانی است که مشخص می‌شود خیلی از این مشکلات راه حل داشته و امکان رفع آن وجود داشته، و در این زمینه کوتاهی‌ها و ناهماهنگی هایی صورت گرفته است.

این فعال رسانه‌ای افزود: متاسفانه بخشی از این مخالفت‌ها در سطح تاکتیکی به برخی از مدیرانی برمی‌گردد که در آن حوزه مسئولیت شان باید پاسخگو باشند و یا به خاطر کم کارهایی می‌باشد که در دوره مسئولیت آنان اتفاق افتاده است.

جهان تیغی در خصوص دلایل راهبردی مخالفت با نظارت میدانی نمایندگان نیز افزود: مسئله مهمتر که قضیه را خیلی راهبردی‌تر می‌کند به جریاناتی به خصوص در خارج از کشور برمی‌گردد که تلاش اصلی‌شان ممانعت از بازگشت امید به کشور است و در این راه از هیچ کوششی نیز مضایقه نمی‌کند.
 


 
درباره علت برخی مخالفت‌ها با سفرهای نظارتی نمایندگان مجلس


وی با تاکید بر اینکه در چند سال اخیر یکی از بزرگترین پروژه های دشمن ناامید کردن مردم از نظام بوده، خاطرنشان کرد: اساسا در چند سال اخیر دشمن به دنبال ناامید کردن مردم از کارآمدی نظام برای حل مشکلاتشان بوده و بنابراین هرنوع کاری که بر خلاف این رویه باشد را نمی پسندند، آنها می‌دانند وقتی که مسئولین به نظارت میدانی می‌روند در این عرصه مشکلات مردم را از نزدیک لمس می‌کنند و با چالش ها و مسائل آنان از نزدیک آشنا می‌شوند. این در حالیست که قبل از رفع مشکلات اولین تاثیر این اتفاق بازگشت امید به مردم است، چراکه مردم امیدوار می‌شوند که عده‌ای هستند که حرف آن‌ها را می‌شنوند و مشکلاتشان را از نزدیک لمس می‌کنند.

جهان تیغی، با اشاره به اینکه هر نوع پروژه، اقدام و مدیریتی که امید را به مردم برگرداند قطعا مخالفان جدی در داخل و به خصوص خارج از کشور دارد، تاکید کرد: این بخشی از ماموریت راهبردی مخالفین خارج از کشور است و از آنجاییکه مدیریت جهادی راه حل مشکلات کشور است، این جریانات به صورت ریشه‌ای و عمیق با آنان مخالفت می‌کنند. البته این مخالفین خارج نشین دنباله روهای در داخل کشور هم دارند و  قصدشان این است که  از پیشرفت و توسعه کشور جلوگیری کنند؛ چون می دانند که اگر نظارت های میدانی به صورت یک فرهنگ و عادت در میان مسئولان تبدیل شود کشور دوباره در ریل توسعه قرار می‌گیرد.

جهان تیغی با بیان اینکه مخالفان نظام جمهوری اسلامی به دنبال اثبات ناکار آمدی گفتمان مورد تایید نظام هستند، مطرح کرد: این مخالفان از هر نوع جنب و جوشی و از هر نظارت میدانی که موجب شود پروسه پیشرفت کشور شتاب گیرد و  مشکل مردم  حل شودو به یک نوعی کار آمدی نظام را به تصویر بکشد، مخالفت می‌کنند.

مدیر مسئول جهان نیوز در پایان نیز تاکید کرد: به هر حال مجلس یک نهادی می‌باشد که وظیفه قانونی آن نظارت است، بنابراین وظیفه نمایندگان مردم است که بروند و مشکلات کشور را  از نزدیک بررسی کند. ضمن اینکه اگر شانیت نظارتی برای مجلس قائل باشیم، شانیت نظارت میدانی نمایندگان در حد ارجح‌تر است و این اقدام کاملا یک کار قانونی است و اتفاقا به راه اندازی مجدد چرخ پیشرفت و توسعه کشور کمک و مدیران را نیز یاری می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • SE ۰۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    5 8
    خود را به آن راه نزنید. آنچه بد اسا نظارت مجلس نیست بلکه دادن وعده های اجرایی به مردم محروم است آنهم از سوی مقام غیر اجرایی و آنهم زمانی که امکن تغییر ردیف های بودجه نیست. اینکه به مردم وعده دهم تا سال بعد مشکل آب و اشتغال حل می شود یعنی چه؟
  • مهرداد سربندی IR ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    1 15
    تو کشور امریکا هر کی رئیس جمهور می شه حتما یه سفر به عرستان میرود و با پادشاه عرستان یه دور رقص شمشیر انجام میده تا دنیا بدونه که چقدردر روابط این دو کشور صمیمیت موج میزنه. اما همواره از نظر امریکا دولت عربستان گاو شیر ده است . حالا چه این موضوع را امریکایها به زبان نیاورند یا چه مانند ترامپ به زبان بیاورند. اینکه در کشور ما هم احمدی نژاد یا قالیباف به خوزستان بیایند و لباس محلی عشایر غیور بختیاری و عرب را به تن کنند و چند تا عکس یادگاری بگیرند و به تهران که برگشتند باز هم ارزش نفت خوزستان بیشتر از مردم خوزستان باشه. از همان سیاست نخنمای فریب اذهان عمومی تبعیت می کند. اما در ایران این اتفاق همیشه در زمان های نزدیک به انتخابات و برای کسب رای صورت می گیرد. قطعا آقای قالیباف تا خرداد 1400 باز هم به خوزستان خواهد آمد. قطعا تا آن زمان رقبای ایشان هم به خوزستان خواهند آمد. چهل سال است که این سیاست نخنما تکرار می شود و در تمام این مدت نفت خوزستان بیشتر از مردمش ارزش داشته است.
    • IR ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
      9 3
      افرین !؟تو خیلی با هوشی !احتمالا یا از ان 24 میلیون، بنفش شده هستی !؟ یا از خیلی که اصلا رای ندادند .
    • IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
      11 0
      جک نگو برادر. برو پراید 90 تومنیت رو سوار شو. راستی اصلاح طلبی یا غربگدا؟ البته یکی هستن مهم نیست.
    • محمودرضا IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
      4 0
      این مسئله درسته که خیلی از مسئولین فقط در حد حرف به فکر مردم هستند ولی این نکته رو هم باید در نظر داشت در میان مسئولین کشور زیادند افرادی که در عمل به مشکلات مردم توجه دارند و با نگاه به کارنامه افراد میشه این مسئله رو متوجه شد آقای قالیباف در ریاست نیروی انتظامی و شهرداری تهران نشان دادند که واقعا اهل کار برای کشور و مردم هستند ولی ضربه رو ما از جایی میخوریم که دقیقا موقع انتخابات عده زیادی فریب حرف های پوپولیستی و به ظاهر قشنگ رو میخورند و سرنوشت مملکت رو میدهند به مشتی افراد پر ادعا و کارنابلد تازه اگر خائن نباشند
  • IR ۰۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    13 1
    وعده های صد روزه پوچ و وصل کردن آب خوردن ملت به ننگ نامه برجام و ترساندن از دیوارکشی بین پیاده روهای رقیب کار شما و دولتتان است قالیباف در شهرداری تهران نشان داده و ثابت کرده قولی نمیدهد که نتواند اجرا کند
    • IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
      0 3
      شهرداری یک مسوولیت اجرایی است. مجلس کار اجرایی نمی کند. قبل از کامنت گذاری لحظه ای فکر کنید.
  • بصير IR ۰۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    10 0
    وطیفه مجلس نظارت بر عمل کرد دولت وپیگیری مصوبات ودر صورت دید تقصیر در عمل کردن وزرا ویا حتی رئیس جمهور سوال ویا استیضاح مسئولین وظیفه انهاست درسته کار اجرائی مسئولیت انها نیست اما نظارت بر کارهای اجرایی وظیفشان هست وچه بهتر از نزدیک نطاره کنند تاگاستیها وپیشرفتیها بهتر ببینند
  • IR ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    5 0
    این کار قانونی است؟! بله کاملا درست است! ولی آیا کسی پرسید: در مملکتی که مردمش حدود سیصد-چهارصد نماینده دارند، چند نفر آنها به وظایف قانونی خود در طول مدت خدمت عمل می‌کنند. گوه کاری نمایندگان دوره قبل که رسانه‌ای شد؛ فقط گوشه‌ای از عدم انجام وظایف قانونی نمایندگان ادوار مجلس بود. ریشه درد باید درمان شود وگرنه ایشان هم فقط یک نماینده است!!!
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    1 0
    نمیگن مردم سود ببرن.. میگن رقیب بخوره زمین ولو مردم بدبخت شن..
  • احمد IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    1 0
    ببین عزیر الان 4.5 میلیون تن واردات در گمرگ دپو شده و در حال فساد است و بازار گران تشنه کالا، و علت عدم هماهنگی صمت و بانک مرکزی است خوب چرا دنبال اصلاح این مشکل روز نمی روی که توانش را دارید با احضار به مجلس و کمیسیون و سوال از حضرات بی خاصیت روی خراب کاریشان نظارت کنید چرا این کار را انجان نمی دهید چراااااا
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
    0 1
    میتی کمان وارد میشود
  • .... IR ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    0 0
    در شهرستان ما شهردار و شورای شهر به مدت چندین سال اختلاس میکردند.وپولی را که باید هزینه زیر ساخت و اسفالت و نظافت شهر هزینه شود و کاملا غارت کردند خوب این مساله در یک شهر محروم و کوچک اتفاق افتاده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس